Jump to content

ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ CASES

$@39@

Recommended Posts

Συγγνώμη γιατί δεν έχω καταλάβει και πολύ καλά αλλά αυτό τώρα ονομάζεται "κουτί";!!!!! Μπάτε σκύλοι αλλέστε είναι... σορρυ κιόλας φίλε chris χωρίς να θέλω να σε θίξω...:victory:

Συγγνώμη γιατί δεν έχω καταλάβει και πολύ καλά αλλά αυτό τώρα ονομάζεται "κουτί";!!!!! Μπάτε σκύλοι αλλέστε είναι... σορρυ κιόλας φίλε chris χωρίς να θέλω να σε θίξω...:victory:

Όχι φίλε μου , γιατί να με θίξεις ? Μήπως εγώ το κατασκεύασα ?

Προφανώς με την ίδια λογική που υπάρχουν τα κάμπριο οχήματα , υπάρχουν και τα κάμπριο κουτάκια !

Με μια πολύ μικρή διαφορά !!! Αν το πουλάκι στο σύρμα της ΔΕΗ έχει τα γαστρεντερικά του προβλήματα και αποφασίσει να σε περιποιηθεί , το πολύ πολύ να σου χαλάσει την βόλτα και να πας σφαίρα στο σπίτι για απολύμανση . Αν όμως το παπαγαλάκι του σπιτιού αποφασίσει να κάνει το ίδιο στο κάμπριο κουτάκι σου θα το πάρεις ΟΛΑ στο χέρι !!

:rip:

:Dκαι είμαι και όλιγον φιλόζωος (παπαγάλοι και καναρινια - καρδερίνες)... Θα κάνω το pc κοτέτσι...:bad: Ρώτησα στο extreme για το haf και μου είπε ότι θα αργήσουμε να το ξαναδούμε...:fist: και επίσης ότι δεν λέει να βάλει κάποιος φίλτρα γιατί ξεφεύγει από το στόχο του το κουτί (High Air Flow)

Εγώ πάντως έχω το tempest, πολύ ευχαριστημένος και τα φιλτράκια του κάνουν πολύ καλή δουλειά και τα καθαρίζω και εύκολα με σπρέι αέρα !

Κι αν σου καεί - χαλάσει - στουμπώσει αυτή η τεράστια ανεμογεννήτρια που έχει μέσα το haf (πόσο είναι ? 23αρι ? ) τι κάνεις μετά ?

:happy2:

αν βρωμισει το καθαριζεις

αν χαλασει βαζεις απο εναμιστηρα οροφης:tongue:

QQman πόσες gpu έχεις πάνω; Έχεις βάλει sli να δεις αν χωράνε; Αυτό με νοιάζει πιο πολύ γιατι πάω για δεύτερη black 260 και θέλω χώρο...:triniti:

QQman πόσες gpu έχεις πάνω; Έχεις βάλει sli να δεις αν χωράνε; Αυτό με νοιάζει πιο πολύ γιατι πάω για δεύτερη black 260 και θέλω χώρο...:triniti:

2x4850 CF έχω, άνετα χωράνε και 4ρις...έχει και άπλετο χώρο και για μεγαλύτερες κάρτες !

ΦΙΛΕ d|smal εχω την HAF 932 και λεω οτι ειναι απο τις καλυτερες θηκες,ειναι λειτουργικη εχει χωρους αρκετους.τα εχουν σκεφτει ολα οι κατασκευαστες.και σε παρα πολυ καλη τιμη εν συγκρισει με την cosmos.:victory:

Eγω εχω αυτο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700280

και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο οικονομικης πλευρας και απο θεμα ευχρηστιας και απο θεμα αποδοσης. Επισης η εμφανιση του μ'αρεισει παρα πολυ και ειναι πολυ παραμετροποιησιμο.

Έφερε το πλαίσιο τελικα HAF και έκανα παραγγελία!!:dance3:Τρίτη θα το έχω στα χέρια μου:clap:!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.