stackeras Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω το HDPC να δεν το main pc με μια wifi που φοράει μέσο του Thomson 585v7. Το πρόβλημα μου είναι ότι το MAIN PC βλέπει το HDPC και μπορώ να μπω στον δίσκο και να μεταφέρω αρχεία αλλα το HDPC δεν μπορεί να μπει στο main. Όλα είναι ανοιχτά από ασφάλεια στο main γιατί και το Downloader μέσο LAN μπαίνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Main Vista 64 UltimateDownloader XP SP3HDPC XP SP3Τι πρέπει να κάνω?
feanorian82 Φεβρουάριος 4, 2009 #2 Φεβρουάριος 4, 2009 Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα με Asus EEE XP SP3 και main με Vista 64. Λύθηκε όταν αντί για share ολόκληρο το δίσκο, έκανα share μόνο συγκεκριμένους φακέλους.
stackeras Φεβρουάριος 4, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 4, 2009 Έγινε έτσι όπως το είπες. Παρουσιάστηκε κάτι άλλο. Από 54Mbit στο ίδιο σημείο χωρίς να το κουνήσω ρευτεί στα 10 ξέρουμε γιατί μπορεί να συμβαίνει?
darien Φεβρουάριος 4, 2009 #4 Φεβρουάριος 4, 2009 Τέτοια σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα είναι φυσιολογικά. Το παθαίνω κι εγώ συνέχεια με το λάπτοπ.
kataraman Φεβρουάριος 4, 2009 #5 Φεβρουάριος 4, 2009 Λογικα καπου γυρω κατι παρεμβαλει και λογικο ειναι να πεφτει ετσι αποτομα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.