plessinho Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 Παιδια έχω προβλημα με την striker μου έχει βγαλει την ψυχή η άτιμη!!!εχω αυτη την στιγμή τον 8500 στα 400*9,5 κ τις μνήμες στοκ στα 667(1*2GB 667 ocz&2*512 667 ocz τα χρυσά ειναι ολα)σταθερός.το πρόβλημα ειναι ότι δεν μπορω να τον σταθεροποιησω ποιο ψηλα!!!Από θέμα θερμοκρασίας δεν υπάρχει θέμα εχουμε πολυ δυνατο νερό...Θέλω τα φότα σας λιγο παιδια εχουν σπασει τα νευρα μ!!!Αν ξέρετε κ τπτ σε ετοιμε ρυθμισεις καλοδεχουμενες....Α μην ξεχάσω εχω τα τελευταια βιος 1801...Οι υπαρχουσεσ ρυθμισεις...ρεύματα όλα auto περαν της μνημης(1,90V) κ ΝΒ (1,40V)memory timing ολα autoCPU INTERNAL THERMAL CONTROL DISABLEDLIMIT CPUID MAXVAL DISABLEDENHANCED C1 (C1E) DISABLEDCPU C STATE CAPABILITY DISABLEDEXECUTE DISABLE BIT ENABLEVIRTUALIZATION TECHNOLOGY ENABLECPU MULTILPIER 9.5ENHANCED INTEL SPEEDSTEP TECH DISABLEDLDT FREQUENCY 5x
plessinho Φεβρουάριος 4, 2009 Author #2 Φεβρουάριος 4, 2009 κανεις ρε παιδια?εχω διαβάσει το θέμα με την striker αλλά πάλι ακρη δεν βρήκα...οποιος γνωρίζει ας βοηθήσει...ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε σας απάντηση...
SirDiman Φεβρουάριος 4, 2009 #3 Φεβρουάριος 4, 2009 Δοκιμασε με ενα stick μνημης ισως πετυχεις κατι...:wassat:
wacko_gr Φεβρουάριος 4, 2009 #4 Φεβρουάριος 4, 2009 Δοκίμασε να κατεβάσεις το LDT Frequency σε 4χ ή ακόμα και σε 3χ. Κάνε μερικές δοκιμές και αν δε βλέπεις φως, δώσε λίγη τάση ακόμα στο nb. 1,45 για παράδειγμα. Δοκίμασε και με χαμηλότερο πολλαπλασιαστή να δεις τι κάνει και αν και τότε φτάνει περίπου στα ίδια επίπεδα συχνότητας υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να έχεις πέσει σε χάλια κομμάτι. Από περιέργεια τι τάση έχεις δώσει στον επεξεργαστή σε αυτή τη συχνότητα?
plessinho Φεβρουάριος 4, 2009 Author #5 Φεβρουάριος 4, 2009 με μια μνημη εχω δοκιμασει.θα δοκιμασω κ τις δικες σου συμβουλες φιλε μ κ θα σας πω...απο ρευμα επεξεργαστη το εχω αφησει αυτοματο...σε παραπανο συχνοτητες το εβαζα εγω αλλα μου πεταγε μπλε οθόνες συνεχεια...
ΚΑΛΑ_ΚΡΑΣΑ Φεβρουάριος 8, 2009 #6 Φεβρουάριος 8, 2009 ψηλοάσχετη εκ πρώτης όψεως ερώτηση:Πρίν τον 45άρη ποιά cpu είχες πάνω στη striker και που τον είχες πάει ;
mariosalice Φεβρουάριος 8, 2009 #7 Φεβρουάριος 8, 2009 Έχεις τη Striker Extreme με Nforce 680i SLI chipset?Την έχω ακόμα αυτή τη μητρική με Q6700. Υπέροχη.Με auto ρεύματα 3800! Καλά είναι.Γιατί δε δοκιμάζεις 1.5 NB και manual το ρεύμα στον επεξεργαστή?Δες στο BIOS τι ρεύμα δίνει αυτόματα στα 400Χ9.5 και βάλε λίγο παραπάνω.Επίσης βάλε τη μνήμη 1:1 (πραγματικό και όχι αυτό που λέει το BIOS).πχ στα 400FSB η μνήμη να είναι 800 κτλ.Απενεργοποίησε το SLI της μνήμης.
christaras Φεβρουάριος 13, 2009 #8 Φεβρουάριος 13, 2009 auto cpu voltage????καλα πως περιμενεις να ανεβει και εχεις και νερο οποτε μπορεις να παιξεις αρκετα ψηλα χωρις να φοβασαι θερμοκρασιες.για τις μνημες τι ρευματα δινει ο κατασκευαστης??1,9 λιγο δεν ειναι???και οταν λες δεν ειναι σταθερο ποιο προγραμμα τρεχεις και τι error bgazei?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.