giannis-21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 παιδες ειμαι στον bluehost και τελειονει η συνδρομη μου σε λιγες ημερες..γνωριζεται καποιον καλητερο host????σε λογικεσ τιμες παντα
jpavly Φεβρουάριος 4, 2009 #2 Φεβρουάριος 4, 2009 Δεν είσαι και πολύ περιγραφικός όσον αφορά το τι ζητάς Κάνε μία αναζήτηση για hosting μόνο σε τίτλους και θα βρεις μερικές απαντήσεις.
giannis-21 Φεβρουάριος 4, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 4, 2009 θελω να εχει καλη ταχυτητα αρχικα και ενα ιδιαιτερο χαρακτηριστικο οταν αναιβαζουν πραγματα στο φορουμ και ειναι μεγαλα να μην μου ξεπεραστικε ο χρονος κλπ..το σιτε ειναι για σημειοσεις και θεματα εξετασεων
jpavly Φεβρουάριος 4, 2009 #4 Φεβρουάριος 4, 2009 Κανείς δεν μπορεί να σου προτείνει κάτι αν δεν δώσεις νούμερα Πχ, πόσα ΜΒ θέλεις; Και τι bandwidth?
giannis-21 Φεβρουάριος 4, 2009 Author #5 Φεβρουάριος 4, 2009 για παραδειγμα χθες προσπαθουσα να αναιβασω 10 mb και εχω 1μβ απλοαντ. μου λεει ξεπερασατε το οριο χρονου... και αναγκαζομε να τα βαζω σε ενα φτπ και να ποσταρω το λινκ.. και οσο αφορα την ταχυτητα δεν εχω καποια τρελη απαιτηση απλα να κατεβαινουν σε ευλογο χρονικο διαστημα τα upσ.. το κυριοτερο ειναι πως δινω μεχρι 150 ευροπουλα .. δεν μπορω παραπανω.
Qlim4X Φεβρουάριος 4, 2009 #8 Φεβρουάριος 4, 2009 greek way αχαχαχαχααμάν πια με τα ελληνικά πρότυπα κλεψιάς.@astrolabosαν θες με τα μισά λεφτά σου δίνω τα διπλά stadar στον dedi server μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.