neuromancer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2009 Μου θύμισε Carmaggedon με όλες αυτές τις παλαβομάρες που επιτρέπει και τον τρόπο που είναι στημένες οι πίστες (ράμπες μέχρι και στις ταράτσες)!http://www.youtube.com/watch?v=BAm3dRPD1ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Φεβρουάριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 Καλα quit δεν εχει αυτο το παιχνιδι? Δεν γινεται να βγαινω συνεχεια με alt+f4... εκτος κ αν κανω εγω καμια αμπαλιααα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Φεβρουάριος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 Καλα quit δεν εχει αυτο το παιχνιδι?Δεν γινεται να βγαινω συνεχεια με alt+f4... εκτος κ αν κανω εγω καμια αμπαλιααα.... Έψαχνα να το βρω,αλλά τελικά κατέληξα κι εγώ στο alt+f4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 7, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 Εγώ πάλι το έσφαξα κανονικά.... άσε που έκανα 5 λεπτά να βρώ την όπισθεν. Εντυπώσεις: θεωρώ ότι αν και οι δυνατότητες του engine είναι εξαιρετικές, η υλοποίηση είναι φτωχή. Εψαχνα να βρώ τις ράμπες να κάνω κανένα καλό αλλά με το ζόρι. Ασε που μετά παό λίγη ώρα που είχα περάσει από τις εύκολες πόρτες έψαχνα σα τον μακάκα να βρώ τις υπόλοιπες 200..... Περίμενα κι εγώ κανένα νέο carmageddon αλλά απογοητεύτικα. Μετά από 1.5 ώρα έφαγε σουτ... Ερώτηση: Το Death Track έχει κυκλοφορίσει? http://www.deathtrack.ru/ http://www.youtube.com/watch?v=lvJ5xc4H520&NR=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 8, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Για quit πατάτε esc και μετα με f1 ή f2 πάτε στις άλλες καρτέλες.. σε μια κάτω κάτω έχει και το save and quit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 8, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Consolοκαταστάσεις... τι περιμένεις! Πάντως ήθελε λίγη δράση παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 8, 2009 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Γιατι δε βγαζουν ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου που να παιζεις με μπαλα bowling και να εισαι στο διαστημα ;κοινως arcade soccer.Κατι αντιστοιχο με αυτα τα racing games..Καλη η τρελα της αρχης αλλα δε θα κρατησει ουτε μια βδομαδα.αντι να βγαλουν κανα καλο simulation βγαζουν τετοιες χαζομαρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 8, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Το 'παιξα λίγο στο PS3, αλλά λόγω GT5.. δεν του 'δωσα και πολλή σημασία . Στα 5 λεπτά που το έπαιξα, καλούτσικο μου φάνηκε :snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 8, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Γιατι δε βγαζουν ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου που να παιζεις με μπαλα bowling και να εισαι στο διαστημα ;κοινως arcade soccer.Κατι αντιστοιχο με αυτα τα racing games..Καλη η τρελα της αρχης αλλα δε θα κρατησει ουτε μια βδομαδα.αντι να βγαλουν κανα καλο simulation βγαζουν τετοιες χαζομαρεςΕσύ πρέπει να διάβαζες πολλά comic όταν ήσουν μικρός.....:warning2:ΒTW, fligth simulation έχουμε να δούμε της προκοπής από το Falcon4.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Φεβρουάριος 8, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Έψαχνα να το βρω,αλλά τελικά κατέληξα κι εγώ στο alt+f4... esc και μετα παταμε το f1 2-3 φορες και σε γυρναει πισω που λεει κατω κατω save quit κτλ,παντως το παιχνιδι δεν ειναι και οτι καλυτερο με αυτοκινητα αυτη την στιγμη προσωπικα επαιξα 10 λεπτα και τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 8, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Είναι όμορφο, ελαφρύ, έχει μεγάλη εννοιαία πίστα, ΑΛΛΑ δεν έχει ουσία και σενάριο! Δεν έχει νόημα να γυρνάω μόνος χωρίς κάποιο σκοπό. Βάλε μου να κάνω κάτι και στην πορεία δώσε ράμπες, εμπόδια, αντιπάλους να γουστάρω. Έλεγα για το Flatout Ultimate Carnage ότι μπορούσε και καλύτερα, αλλά μετά από αυτό εδώ το Flatout ήταν διαμάντι και έιχε και μαμάτη μουσική. Εκτός αν κι αν δεν κατάλαβα κάτι και το αδικώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costasdr Φεβρουάριος 8, 2009 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 δώσε ράμπες, εμπόδια, αντιπάλους να γουστάρω. Εκτός αν κι αν δεν κατάλαβα κάτι και το αδικώ....Για ξαναπαίξ'το λίγη ώρα ακόμα το παιχνιδάκι και ξαναπες μας της γνώμη σου, γιατί είναι σαν να μιλάμε για άλλο παιχνίδι. Εγώ έχω πολύ καιρό να αισθανθώ ότι με διασκεδάζει ένα game. Ότι ακόμα και όταν τελειώσει δε θα το σβήσω απλά για να τα σπάω και να κάνω βολτες και.. και.. και... (+ ότι έχει 3 gb installation) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 8, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Βασικά ξεκίνησα (δε θυμάμαι σε τι mode) και έπαιξα κάπου 1.5 ώρα σερί. Θυμάμαι που όποτε περνούσα κάτι κίτρινες πόρτες μου έλεγε ότι είχα άλλες 200 π.χ., όμοια σε long jumps, κτλ. Είχε μεγάλα νούμερα και με δεδομένο και το μεγάλο χάρτη αναρωτιέμαι πότε θα τα τελείωνα να πάω παρακάτω....! Ε! βαρέθηκα και το παράτησα. Εκεί θεωρώ ότι πάσχει. Ήθελα να του δώσω ευκαιρία αλλά δε με κράτησε! Γενικά μ'αρεσουν τα arcade racing games γιατί μπορείς να παίξεις 10-20 λεπτά just for fan χωρίς πολύ σκέψη. Aν θέλω μακρόχρονη περισυλλογή και tactics πάω μια βόλτα από το Argropron Research Center μέχρι το Red Forest (στο STALKER) με τα πόδια και έρχομαι στα ίσα. Τώρα θα με κάνεις να το ξαναβάλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costasdr Φεβρουάριος 8, 2009 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Βασικά ξεκίνησα (δε θυμάμαι σε τι mode) και έπαιξα κάπου 1.5 ώρα σερί. Θυμάμαι που όποτε περνούσα κάτι κίτρινες πόρτες μου έλεγε ότι είχα άλλες 200 π.χ., όμοια σε long jumps, κτλ. Είχε μεγάλα νούμερα και με δεδομένο και το μεγάλο χάρτη αναρωτιέμαι πότε θα τα τελείωνα να πάω παρακάτω....! Ε! βαρέθηκα και το παράτησα. Εκεί θεωρώ ότι πάσχει. Ήθελα να του δώσω ευκαιρία αλλά δε με κράτησε! Γενικά μ'αρεσουν τα arcade racing games γιατί μπορείς να παίξεις 10-20 λεπτά just for fan χωρίς πολύ σκέψη. Aν θέλω μακρόχρονη περισυλλογή και tactics πάω μια βόλτα από το Argropron Research Center μέχρι το Red Forest (στο STALKER) με τα πόδια και έρχομαι στα ίσα. Τώρα θα με κάνεις να το ξαναβάλω.... Πίστεψέ με δε θα χάσεις. Καλό το STALKER αλλά πραγματικά μόνο για fun είναι αυτό το παιχνιδάκι. Αυτό που έκανες δεν είναι απαραίτητο να το ολοκληρώσεις (να διαλύσεις δηλαδή όλα τα gates και billboards). Πήγαινε σε φανάρια και σταυροδρόμια για να ανοίγεις races. Κάθε σταυροδρόμι είναι και μια αποστολή ή αγώνας. Έχει απλούς αγώνες, stunt races, road rage (να διαλύσεις συγκεκριμένο αριθμό αντιπάλων πριν σε διαλύσουν αυτοί), marksman κλπ. Δεν ξέρω μπορεί να ακουστώ επαναλαμβανόμενος αλλά είναι από τα λίγα παιχνίδια τελευταία που έχει την μαγεία των παλιών παιχνιδιών (arcade και μη). Μπορεί κάποια texture να είναι λίγο γτπ ειδικά στα βουνά αλλά είναι pure fun για μένα. Τρελό + το installation μέγεθος του για αυτά που βλέπεις (τ'ακούς GTA IV???) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 8, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Με έπεισες, μυρίζει carma σκηνικό και δεν πρεπει να το χάσω..... θα το ξαναβάλω.ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΣΧΕΤΟ: το Death Track Ρesurrection κυκλοφόρισε? Στο site έχει manual/pdf αλλά είναι στα Ρώσικα. Μήπως είναι μόνο για Ρωσσία για την ώρα? ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ: Tα Ρώσσικα studios έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι και κάνουν καλή δουλειά.ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσω ή πάω όπου θέλω? Αν υπάρχει πού φαίνεται ? I am too old to RTFM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costasdr Φεβρουάριος 8, 2009 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσω ή πάω όπου θέλω? Αν υπάρχει πού φαίνεται ? I am too old to RTFM..... Όπου θες πας. Η αλήθεια είναι ότι το gps του είναι λίγο μάπα αλλά όταν θα αρχίσεις να πέρνεις τα πιο γρήγορα αμάξια και θα προσπαθείς να μην τρακάρεις στους άλλους οδηγούς και ταυτόχρονα να προλαβαίνεις να παίρνεις τα shortcut (τα οποία οι αντίπαλοι δε χρησιμοποιούν ποτέ) δε θα προλαβαίνεις να κοιτάξεις και το χάρτη οπότε nο probs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 8, 2009 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Βρε neuromancer απορώ πώς παίζετε ένα game? Στην αρχή που είπατε πως δεν βρίσκετε το quit νόμιζα πως κάνατε πλάκα.. όταν βάζετε ένα παιχνίδι απλά κάνετε ότι είναι δυνατόν μέχρι να αρχίσει η "πίστα"? Δεν το ψάχνετε καθόλου? Δεν ακούτε τα cinematics? Τα videaκια? Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν είδες για τα modes, για τα είδη των αυτοκινήτων ή για τους αγώνες.. δώσε του λίγο χρόνο.. εγώ είμαι ήδη με λίγες ώρες παιχνιδιού στο δίπλωμα β κατηγορίας.. κι έχω λίγο αγωνία τι γίνεται μετα? Μόνο και μόνο η αίσθηση της ταχύτητας που δίνει την θεωρώ πολύ πετυχημένη για arcade.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 9, 2009 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 ε καλα αυτο με το quit ειναι μλκια και γω ψαχνομουν..κατα τα αλλα δεν μου λεει κατι το γκειμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 9, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 Τι μου λες τώρα... εγώ πριν τρέξω game τρώω μισή ώρα σε custom settings (γραφικά, keyboard, ήχο). Έφαγα ένα σοκ στην αρχή με το Σπαρτιατικό σετ ρυθμίσεων και την παντελή απουσία ρυθμίσεων στα controls (consoles γαρ!).Για το exit δεν το συζητάω. Από καταβολής Η/Υ όταν πατάς Ecs "βγαίνεις", συνήθως με μια επιβεβαίωση - έχει ποτήσει το DNA μας. Κάπου υπάρχει και φαίνεται ένα EXIT/QUIT μετά από 1-2 ESC. Είναι βασικές ντιρεκτίβες στη σχεδιθάση λογισμικού (CUA - Common User Access). Αν οι consoles έχουν "άλλα" κόλπα δεν πρέπει να ξεχάσουμε οι PCήδες αυτα που ξέρουμε. Έλεος.Κατα τ'αλλα ομολογώ ότι έκρινα βιαστικά γιατί απλά δεν είναι καλή εποχή για gaming για την αφεντιά μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Φεβρουάριος 15, 2009 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Πλακα εχει ρε σεις αυτο το παιχνιδι...το κακο ειναι οτι καμια φορα χανω τον προορισμο μου στον αγωνα γιατι μπερδευομαι ευκολα κ δεν ξερω που να στριψω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.