Sapelas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2009 Καλησπέρα παιδιά,λοιπόν χρειάστηκε να κάνω recovery για άλλη μια φορά στα linpus και πάνε όλα τα paswds που είχα αποθηκευμένα στο Firefox. Θυμάμαι στο opera υπήρχε κάποια επιλογή που αποθήκευε τα paswds σε usb. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αποθηκέυσω τα paswds που έχω αυτή τη στιγμή? Σε forum που έκανα αναζήτηση αναφέρει μόνο για windows με μοναδικό πρόβλημα την εύρεση του αρχείου που περιέχει τα κλειδιά... Για linux κουβέντα ούτε καν στο επίσημο. Έχει κανείς κάτι υπ'όψιν ή θα πρέπει να κατεβάσω κάποιο paswd manager? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Sxipper. Φοβερο add-in !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Φεβρουάριος 3, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Εγω χρησιμοποιω το foxmarks bookmark synchronizer το οποιο δημιουργει ενα προφιλ οπου αποθηκευονται οι κωδικοι και τα bookmarks του firefox, ετσι μπορεις να τα συνχρονιζεις σε οποιον υπολογιστη τα χρειαστεις η και ακομα μετα απο φορματ η για καποιο λογο απωλεια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Φεβρουάριος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Φιλε εγω χρησιμοποιω το FEBE ειναι ενα extension toy firefox παρα πολυ καλο.Κανει save oti θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Φεβρουάριος 4, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 To Foxmarks τελικά κρατάει μόνο paswds από τον Firefox 3. Στο 2 δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.