Jump to content

LG W2284-να το παρω το κοριτσι?

FREY REACTOR

Recommended Posts

στις 22" δε θα ναι λιγο overkill τετοια αναλυση? Εξαρτα5ται βεβαια κι απο την αποσταση θεασης

Βρες μου καποιον που απο οποιαδηποτε αποσταση μπορει να δει διαφορα στην ποιοτητα της εικονας σε μια 22αρα 1680χ1050 και σε μια 22αρα 1920χ1200 και τοτε θα σου πω "Μπραβο, ανακαλυψες τον superman :neo:"

Μονο καποιος που χρειαζεται μεγαλη επιφανεια εργασιας θα εξυπηρετηθει απο μια τετοια 22αρα.

Βρες μου καποιον που απο οποιαδηποτε αποσταση μπορει να δει διαφορα στην ποιοτητα της εικονας σε μια 22αρα 1680χ1050 και σε μια 22αρα 1920χ1200 και τοτε θα σου πω "Μπραβο, ανακαλυψες τον superman :neo:"

Μονο καποιος που χρειαζεται μεγαλη επιφανεια εργασιας θα εξυπηρετηθει απο μια τετοια 22αρα.

εμ εχουν διαφορα 540.000 pixel.(πραγματικο νουμερο)

εμ εχουν διαφορα 540.000 pixel.(πραγματικο νουμερο)

Δηλαδη εσυ φιλε μου αυτα τα 540.000 παραπανω pixels μπορεις να τα διακρινεις σε μια 22αρα ?

Να μου 'λεγες οτι η διαφορα φαινεται σε μια 26αρα να το καταλαβαινα, αλλα σε 22αρα ειναι πρακτικα αδυνατον ρε συ.

το ιδιο πραμα λεμε...

στις 22" δε θα ναι λιγο overkill τετοια αναλυση? Εξαρταται βεβαια κι απο την αποσταση θεασης

Εγω λεω οτι δεν εξαρταται καθολου απο την αποσταση θεασης, αρα δε λεμε το ιδιο.

Σε κοντικες και σε πολυ κοντινες αποστασεις η διαφορα φαινεται,αλλα στις 22 ιντσες που υπαγορευουν συγκεκριμενη μεγιστη κι ελαχιστη αποσταση θεασης η διαφορα δεν ειναι δραματικη για να προτιμησει κανεις την υψηλοτερη αναλυση

απλά αν μπορείς να πάρεις 1920*1080 οθόνη με δυνατότητα pixel mapping τότε να την πάρεις και μόνο που θα παίζει full hd 1080p σε ταινίες φτάνει. αλλά σε περιβάλλον windows μπορεί να χρειαστεί να πας στα 1680 * 1050. στα παιχνίδια δεν θα έχεις πρόβλημα.

• 2 weeks later...
απλά αν μπορείς να πάρεις 1920*1080 οθόνη με δυνατότητα pixel mapping τότε να την πάρεις και μόνο που θα παίζει full hd 1080p σε ταινίες φτάνει. αλλά σε περιβάλλον windows μπορεί να χρειαστεί να πας στα 1680 * 1050. στα παιχνίδια δεν θα έχεις πρόβλημα.

συμφωνω αλλα σε τιμη δεν θα ξεφυγει??

Για τον astovasili που ρώτησε για διαφορές ανάμεσα στην 2252 και την 2284 της LG

H διαφορές που έχουν σύμφωνα με το prad.de είναι ελάχιστες

Η 2284F έχει μεγαλύτερη δυναμική αντίθεση, υποστηρίζει VESA και ζυγίζει λιγότερο άλλα έχει εξτρά το τροφοδοτικό

christaras δεν μπορώ να ξέρω τιμές μιας και δεν ξέρω ακόμα κάποια οθόνη με ανάλυση 1920*1080 22" που να υποστηρίζει pixel mapping με βάση το prad. κι εγώ όταν ευκαιρίσω θα πάω να δω από κοντά τι ακριβώς παίζει με αυτές τις οθόνες και θα σας απαντήσω αλλά δεν θα είναι στα κοντινά η απάντηση μιας και έχω τρεξίματα τώρα αλλά έχω σκοπό να δω τουλάχιστον 3 οθόνες αυτού του μεγέθους.

Εγω λεω οτι δεν εξαρταται καθολου απο την αποσταση θεασης, αρα δε λεμε το ιδιο.

Είσαι λάθος από την αρχή του σκεπτικού σου. Σε ίδια διάσταση μεγαλύτερη ανάλυση σημαίνει και μικρότερο κόκκο. Αν (και) αυτό δεν είναι καλύτερη εικόνα, τότε τί είναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.