Jump to content

LG W2284-να το παρω το κοριτσι?

FREY REACTOR

Recommended Posts

Πραγματι η οθονη αυτη δεν ειναι και πολυ δημοφιλης οπως φαινεται εδω και εδω.

Τα λεφτα της επισης ειναι πολλα μιας και με λιγοτερα μπορεις να παρεις την samsung t220 η οποια ειναι η καλυτερη απ'ολες τις 22αρες με tn.

Βεβαιως με τη samsung δεν εχεις 0 pixel εγγυηση οποτε εδω μπαινει ενα διλημμα.

Θα σου προτεινα να παρεις την LG W2252TQ η οποια ειναι αρκετα φθηνη και δοκιμασμενη απο πολλους.

Εγω προσωπικα που την εχω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Αυτήν έχω , μου την έκαναν δώρο στη γιορτή μου .

Τι μου άρεσε :

1) Φανταστικό στυλ , πραγματικά πολύ όμορφη οθόνη .

2) Το κουμπί έναρξης λειτουργίας είναι αφής (με διευκολύνει αφάνταστα) .

3) Είναι πολύ λεπτή (έχει το τροφοδοτικό εξωτερικά)

4) Πολύ καλή ποιότητα στα πλαστικά της

5) Η βάση της είναι φωτιζόμενη με led-ακι λευκό (αν και φωτίζει μόνο όταν ξεκινάει ή αλλάζει ανάλυση)

6) Το πίσω μέρος της έχει κάλυμμα για τις συνδέσεις

Τι ΔΕΝ μου άρεσε :

1) Η οθόνη μου γέρνει ελαφρά προς τα δεξιά , πολύ πιθανόν λόγω κάποιας κατασκευαστικής ατέλειας της βάσης (αν και αυτό δεν σημαίνει ότι αφορά ΟΛΕΣ τις συγκεκριμένες οθόνες . Πιθανόν να ήμουν εγώ ο γκαντέμης . )

2) Τα πλήκτρα διαχείρισης του μενού είναι τοποθετημένα σε τόσο λάθος σημείο και η διάταξή τους είναι τόσο περίεργη που πραγματικά με έκανε να βρίζω ακατάπαυστα ενώ την ρύθμιζα .

Αυτήν έχω , μου την έκαναν δώρο στη γιορτή μου .

Τι μου άρεσε :

1) Φανταστικό στυλ , πραγματικά πολύ όμορφη οθόνη .

2) Το κουμπί έναρξης λειτουργίας είναι αφής (με διευκολύνει αφάνταστα) .

3) Είναι πολύ λεπτή (έχει το τροφοδοτικό εξωτερικά)

4) Πολύ καλή ποιότητα στα πλαστικά της

5) Η βάση της είναι φωτιζόμενη με led-ακι λευκό (αν και φωτίζει μόνο όταν ξεκινάει ή αλλάζει ανάλυση)

6) Το πίσω μέρος της έχει κάλυμμα για τις συνδέσεις

Τι ΔΕΝ μου άρεσε :

1) Η οθόνη μου γέρνει ελαφρά προς τα δεξιά , πολύ πιθανόν λόγω κάποιας κατασκευαστικής ατέλειας της βάσης (αν και αυτό δεν σημαίνει ότι αφορά ΟΛΕΣ τις συγκεκριμένες οθόνες . Πιθανόν να ήμουν εγώ ο γκαντέμης . )

2) Τα πλήκτρα διαχείρισης του μενού είναι τοποθετημένα σε τόσο λάθος σημείο και η διάταξή τους είναι τόσο περίεργη που πραγματικά με έκανε να βρίζω ακατάπαυστα ενώ την ρύθμιζα .

Βρε φιλε πες μας κατι και για την εικονα της :D.

Εχεις υπεραναλυσει τα εξωτερικα της στοιχεια και δεν μας εχεις μιλησει για το σημαντικοτερο.

Τα χρωματα της ειναι καλα? Η αποκριση της? Οι γωνιες θεασης?

epivitor , δεν αναφέρθηκα σε τεχνικά χαρακτηριστικά , γιατί αυτά μπορείς να τα βρεις ΠΑΝΤΟΥ (ακόμα και στο λινκ που έδωσα πιο πάνω )

Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός σχολιαστής γιατί τα τελευταία 4 χρόνια χρησιμοποιώ μόνο lg οθόνες και συνεπώς θα ήταν άδικο να πω ότι έχει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ , ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ , ΚΟΡΥΦΑΙΑ απόκριση , ΤΡΟΜΕΡΟ refresh , ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ χρώματα κλπ κλπ !

Γιατί ? Γιατί θα ποστάρει ένας συμφορουμίτης που εχει για παράδειγμα Samsung και θα με ρωτήσει αν έχω δει τα χρώματά της !

Θα πω όχι , ε και θα σκεφτεί και δικαιολογημένα ο άλλος "α το μαλάκα" :hehe:

Chris123 συμφωνω μ'αυτα που λες αλλα να ξερεις οτι καμια γνωμη και κανενος δεν ειναι αντικειμενικα σωστη.

Δεν χρειαζεται να εισαι κανενας ειδικος για να μας πεις οτι η εικονα της σε ικανοποιει ή δεν σε ικανοποιει.

Οταν σε ρωτησα να μας πεις δυο λογακια για το πως σου φαινονται τα χρωματα της, η αποκριση της, οι γωνιες θεασης κτλ δεν εννοουσα να μας πεις μονο τα θετικα αλλα και τα αρνητικα που εχεις εντοπισει.

epivitor θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο συγκεκριμένος και αντικειμενικός μπορώ :whistle2: και το λέω αυτό γιατί αυτή την οθόνη μου την έκανε δώρο η γυναίκα μου και επειδή λατρεύω ΟΛΑ τα δώρα της , λατρεύω το ίδιο και αυτό ! :daisy::yu:

Παράπονα στην απεικόνιση της δεν έχω .

Καμμένα pixel δεν έχει .

Οι γωνίες θέασης είναι ικανοποιητικότατες για τα γούστα μου .

Τα χρώματά της είναι πιο ζωηρά από την παλιά μου lg (LG 20'' L206WTQ-SF WIDE)

Όσο για το refresh της , νομίζω ότι 2ms είναι 2ms :neo:

epivitor θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο συγκεκριμένος και αντικειμενικός μπορώ :whistle2: και το λέω αυτό γιατί αυτή την οθόνη μου την έκανε δώρο η γυναίκα μου και επειδή λατρεύω ΟΛΑ τα δώρα της , λατρεύω το ίδιο και αυτό ! :daisy::yu:

Να φανταστω οτι ειναι διπλα σου αυτην τη στιγμη????:D:D:D

Περα απο την πλακα αυτα που μας ειπες ειναι πολυ χρησιμα.

Να φανταστω οτι ειναι διπλα σου αυτην τη στιγμη????:D:D:D

Περα απο την πλακα αυτα που μας ειπες ειναι πολυ χρησιμα.

Εμ , φυσικά και είναι δίπλα μου ! Γιατί νομίζεις ότι το χρυσώνω το χάπι μέχρι απελπισίας ? :whistle2:

:spell:

κατ'αρχας ευχαριστω πολυ για τα χρησιμα μεχρι τωρα σχολια σας

η τιμη δεν παιζει και τοσο ρολο.Το Budget ειναι μεχρι 250 ευρω και ηδη την LG την βρισκω σε χαμηλοτερη τιμη απο την Samsung T220

σκεφτηκα να βαλω στο παιχνιδι και μια Dell 24αρα με TN πανελ αλλα διαβαζω διαφορα για υψηλο input lag

Έχω κι εγώ την συγκεκριμένη LG εδώ και κανένα δίμηνο. Κανένα καμένο πίξελ, πολύ όμορφη και όσο για τα -όντως- αντιεργονομικά κουμπιά της δεν τα χρησιμοποιώ. Προτιμώ να τη ρυθμίζω μέσα από το software της lg.

Σχετικά με τα χρώματα της κτλ είναι καθαρά υποκειμενικό και επειδή δεν την είδα δίπλα στην samsung δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερη ή όχι. Το μόνο που ρύθμισα όταν την πήρα ήταν να ρίξω τη φωτεινότητα. Όλα τ' άλλα μου φάνηκαν οκ :)

Με 209 ευρώ νομίζω είναι πολύ καλή αγορά.

Μεταξύ LG 2252TQ και 2284F ποια προτείνετε;

Εννοώ ποια είναι καλύτερη;

Σαν πολυ μαυρη δεν ειναι η 2284 η αλλη εχει και λιγο ασημι αλλά η αλλη θα μου πειτε εχει κουμπι αφης.

Τι λετε;

astrovasilis αν δεν βιάζεσαι περίμενε να έρθουν οι lcd 22" με 1920*1200 ανάλυση. αλλιώς πάρε την 2284F αν και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η διαφορά της από την 2252tq. πάντως την δεύτερη την έχω δει και είναι καλή αλλά καλύτερες είναι οι samsung στα μάτια μου. θα πρότεινα να πας να δεις από κοντά και όποια σου αρέσει στο μάτι να την πάρεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.