Jump to content

Platform Games [For PC]

Nephiλiμ

Recommended Posts

και που λετε.

ολοι καιγομασταν με σουπερ μαριο,sonic,zool και κρας μπαντικουτ κλπ.

αληθεια γιατι τα τελευταια χρονια περαν του Rayman δεν ξερω κανενα ΚΑΛΟ πλατφορμ?

Ολοι εχουμε αδερφακια,ξαδαρφακια ,κοπελιες(γυναικες για μερικους) που οταν δουν σκηνη του dead space βρεχουν το βρακι τους....Και εμεις θελουμε να παιξουμε πλατφορμ(γιατι οχι αλλωστε)

220px-Mario300.jpg

Για πειτε ρε παιδια.

SonicisWario.png

καλα 2d/3d platforms υπαρχουν ή ΠΑΛΙ θα δουλεψει MAME?

Bionic Commando Rearmed πολυ καλο!

http://www.gamespot.com/pc/action/bioniccommandore/index.html?om_act=convert&om_clk=gssimilargames&tag=similargames;img;1

Οταν μιλαμε για platform ομως το παιχνιδι που χαρακτηριζει το ειδος ειναι το Donkey Kong Country.

• 6 months later...

Παίδες...καλησπέρα.

Εγώ είμαι αποκλειστικά πορωμένος με platform games. Έχω και ένα PS3 που το πήρα για συγκεκριμένα παιχνίδια που είναι Resident Evil, Metal Gear, Onimusha όταν με το καλό βγει αλλά κατα τα άλλα δεν συγκρίνονται τα 2d platforms.

Και όποιος απο εσάς είναι μάγκας (ή μαζόχας) ας κατεβάσει το I wanna be the guy να παίξει. To έχω τερματίσει και πραγματικά νιώθω ότι είμαι σε άλλο επίπεδο gamer πιά.

Κατα τα άλλα ξέρετε που μπορώ να βρω παιχνιδάκια για PC ?

Έχω υπόψην μου τα Megaman και τα Abes Odyssey και Exodus που θέλω να κατεβάσω αλλά δεν ξέρω που.

Nikker καλως ηλθες στην παρεα μας.

Θα χαρουμε να συμβαλεις στην κουβεντα περι των πολυ αγαπημενων μας platform games αλλα να αποφευγεις συζητησεις περι διανομη/κατεβασμα παιχνιδιων αφου αυτο απαγορευεται απο τους κανονες που διαβασες και συμφωνησες.

οn topic.

try Klonoa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.