Jump to content

Δεν βλεπω εικονα στις ταινιες

Hydra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια τι γινεται?Οταν ανοιγω να δω μια ταινια με το Media Player ειτε με το CyberLink PowerDVD δεν βλεπω εικονα,παραμονο ηχο και βλεπω ολα και ολα τις απεικονισεις αλχημειας και τετοια...τι να κανω??

Σημειωση οτι οι ταινειες ειναι ολες σε εναν σκληρο δισκο.Καμια απο αυτες δεν δειχνει εικονα.Παλαιοτερα οι ιδιες ταινιες επαιζαν,δεν ξερω τι γινεται.Εχετε να προτεινετε καμια λυση? Ευχαριστω!!

Γιατί? Εμένα δε μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα τα τελευταία 2 χρόνια, είτε βλέπω dvd, είτε avi, είτε hd

Γιατί? Εμένα δε μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα τα τελευταία 2 χρόνια, είτε βλέπω dvd, είτε avi, είτε hd

Μάλλον έτσι το είπες.. γιατί δεν ισχύει !!! και εγώ το έχω κανένα χρόνο και δεν έχω πρόβλημα και είναι και πολύ ελαφρύ σαν εφαρμογή !

Vlc:αμα βαλεις subs δεν κανει pause (μεχρι την εκδοση που δουλευα,δεν ξερω αν το εφτιαξαν),δεν ειχε controls σε full screen,unstable σαν τουρκικα κτηρια κατα τη διαρκεια σεισμου 8 ριχτερ,θες και αλλα?

Για δοκίμασε την τελευταία έκδοση...όλα αυτά έχουν διορθωθεί (αν υπήρχαν) μιας και το έχω αρκετό, και πάντα βάζω subs. Για τον full screen έλεγχο προστέθηκε με επιτυχία. Σε Vista x64 δεν έχει crashαρει ποτέ, σε αντίθεση με win xp, που εκεί το έχω δεί. Προσωπικά δεν έχω λόγω να πάω σε άλλο, άπαξ και με καλύπτει απόλυτα.

Δεν ειμαι ικανοποιημενος με την αναπαραγωγη του ηχου στον Media Player στις ταινιες,καμια σχεση τουλαχιστον με τον PowerDVD:pleasantry:

Windows Media Player Classic HomeCinema + Klite Mega Codec Pack

και σε PC χωρίς hardware υποστήριξη + CoreAVC

Πάντως πρέπει να είμαστε εκτός θέματος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.