Jump to content

προβλημα εγκαταστασης xp3 σε asus m/b

comparad

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

προβλημα εγκαταστασης xp3 (και οχι μονο )σε asus m/b

εκανα αναβαθμιση (τι το ηθελα) και πηρα τα εξης κομματια

m/b asus P5KPL-CM

CPU INTEL DUAL CORE 1500 (s775 , 2.2Ghz)

RAM 2GB DDR2 DIMM 6400-800 (JM)

HDD SATA II 250 GB SEAGATE - 16MB - 7200

το προβλημα ειναι οτι οταν ξεκιναει την εγκατασταση των xp sp3, μετα απο λιγο βγαζει ενα μυνημα οτι

το ταδε αρχειο (.dll ή και .exe) δεν το βρησκει στο cd.

εχω δοκιμασει με 2 cd, τιποτα. εχω βαλει τα xp με sp2 τιποτα.το ιδιο μυνημα.

εχω απενεργοποιησει ολα τα onboard τιποτα. αλλαξα τροφοδοτικο, τιποτα. συνδεσα εναν ata σκληρο σε αλλον υπολογιστη, το εγκατεστησε μια χαρα. οταν ομως τον συνδεω στον "καινουργιο" κανει Boot κολλαει και μετα βγαζει αν θελω να μπω με την κανονικη λειτουργεια των windows ή με safe mode. ειτε το ενα πατησω ειτε το αλλο, η οθονη μαυριζει και κανει restart.

ΕΛΕΟΣ!!!! τωρα κοιταω να βρω κανενα cd των vista :bad: να δω μηπως και γινει κατι. Αλλιως πρεπει τελικα να παρω μπλε μπογια και να τον πεταξω στην θαλασσα...

Αν εχει καποιος κατι σωτηριο να μου πει θα το εκτιμουσα:suicide:

πιστευω οτι φταινε οι μνημες αλλαξε τες!

τελικα παιδια ειχατε δικιο. Πηγα πισω την μνημη και την αλλαξαν. Μου ειπαν οτι ειχε προβλημα, και μου εδωσαν αλλη, καινουργια (αλλη μαρκα) και δουλευει τελεια τωρα το μηχανακι... Thanks παιδια... really thanks!!! :victory:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.