ProPitsiriko$ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2009 Οταν πηρα νεο υπολογιστη πιστευα πως ηταν το μονο πραγμα που δεν θα αλλαζα προσωρινα διοτι δεν θα παρουσιαζαν καποιο προβλημα... Μιλαω για τα Ηχεια μου... Εχω ενα 5.1 της creative που εχει φαει τα χρονακια του Τα ηχεια ειναι τα Creative Inspire P580 Και ειναι συνδεμενα στην καρτα ηχου της Mobo ( Supreme FX II ) Πριν κανενα μηνα τα ηχεια αρχιζαν να ανεβοκατεβαζουν τον ηχο! Μετα απο αυτο το κεντρικο , πισω αριστερο-δεξι σταματισαν να λειτουργουν! Αποτελεσμα ? Τωρα να παιζω με 2 πλαινα και sub Αλλαξα drivers,ξαναεφτιαξα τις ρυθμισεις στον πινακα ελεγχου, εβγαλα την καρτα ηχου και την ξαναβαλα. τιποτα!:flag: Το κουφο ειναι οτι οταν βαζω test για τα ηχεια παιζουν ολα! αλλα στα παιχνιδια,ταινιες,μουσικη δεν παιζουν:rant: Καμια ιδεα ? Μπας και παιξουν ? :...: (δεν εχω και χωρο για Z-5500 γμτ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Mαλλον δεν εχεις ρυθμισει καλα τα ηχεια απο τα win+games Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Mαλλον δεν εχεις ρυθμισει καλα τα ηχεια απο τα win+gamesΓια πες καμια ιδεα με το τι να κανω...μπας και δεν το εχω δοκιμασει :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Φεβρουάριος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Κωσταντίνε ξεσύνδεσε τα από το pc σου και πήγαινε τα στο home cinema του σαλονιού και σύνδεσε τα με την TV:tomato:.Αν παίξουν όλα έχεις πρόβλημα με drivers:victory: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.