Jump to content

Πειτε μας τη γνωμη σας

ravisher34

Recommended Posts

Δε ξυπνήσαμε ένα πρωι και είπαμε ας μπανάρουμε κάποιον. Θα μπορούσε να έχει επικοινωνήσει ο μιχάλης με τους admins αρχικά και θα γλυτώναμε τη σαπουνόπερα. m'kay?

Μα γιατι να παρει ο μιχαλης...εσεις αποφασησατε να τον banarete...εσεις θα επρεπε να επικοινωνησετε μαζι του..εσεις ειχατε το προβλημα και οχι αυτος..και θα μπορουσατε να το κανετε πριν τον εξευτελισετε δημοσιως...

Χρησιμοποιήσε το όνομα του site για να πάρει δείγματα από την cm. Αντικατέστησε τα review με link που παραπέμπουν σε άλλο δικτυακό τόπο.

Επικοινωνία με admin και στις δύο περιπτώσεις καμία. Δεν έχουμε εμείς το πρόβλημα.

Χρησιμοποιήσε το όνομα του site για να πάρει δείγματα από την cm. Αντικατέστησε τα review με link που παραπέμπουν σε άλλο δικτυακό τόπο.

Επικοινωνία με admin και στις δύο περιπτώσεις καμία. Δεν έχουμε εμείς το πρόβλημα.

Για το 2ο οκ..αν και δεν συμφωνω γιατι τα review ειναι δικα του και οχι αλλου..αυτο ομως οτι χρησιμοποιησε το ονομα του site που το στηριζετε εχετε αποδειξεις??

Λοιπόν θα στα πώ και εδώ, δεν έχω πρόβλημα.

Αν θες λοιπον να αποδείξεις οτι δεν χρησιμοποίησε το thelab.gr, στειλε με το όνομα σου σε ολες τις εταιρίες για ριβιου. Αν εχεις την εντύπωση οτι θα σε πάρουν στα σοβαρα, τοτε κάνεις λάθος.

Αν δεν σε καλύπτει αυτό και επι τέλους, επειδη εχεις κολλήσει με αυτη την καραμέλα. Στην τελική, ο Μιχάλης έκανε αυτο που γούσταρε, να σβήσει τα ριβιού και να αντικαταστήσει με λινκς. Ετσι, επειδή γουστάραμε λοιπόν κι εμεις κάναμε οτι κάναμε.

Λοιπόν θα στα πώ και εδώ, δεν έχω πρόβλημα.

Αν θες λοιπον να αποδείξεις οτι δεν χρησιμοποίησε το thelab.gr, στειλε με το όνομα σου σε ολες τις εταιρίες για ριβιου. Αν εχεις την εντύπωση οτι θα σε πάρουν στα σοβαρα, τοτε κάνεις λάθος.

Αν δεν σε καλύπτει αυτό και επι τέλους, επειδη εχεις κολλήσει με αυτη την καραμέλα. Στην τελική, ο Μιχάλης έκανε αυτο που γούσταρε, να σβήσει τα ριβιού και να αντικαταστήσει με λινκς. Ετσι, επειδή γουστάραμε λοιπόν κι εμεις κάναμε οτι κάναμε.

Ωραια ο μιχαλης τα πηρε στο ονοματακι του..και με αυτο που λες "Ετσι, επειδή γουστάραμε λοιπόν κι εμεις κάναμε οτι κάναμε" απλα δειχνεις οτι ειστε φασιστες και τελικα σε αυτο το site δεν λειτουργειται με κανονες αλλα κανετε οτι θελετε..και επειδι μου ειπες για ισοκρατη και τετοια..ενα θα σου πω τι ισχυει..ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ...

δεν μπορω να κανω poll...γιατι αυτη την στιγμη ισχυουν οι "κανονες"..δεν μπορω να τους αλλαξω συμφωνα με το δικο μου θελω σαν μερικους...:pleasantry::pleasantry:

Whatever... Καλό ξημέρωμα... :lazy:

και παλι καμια ουσιαστικη απαντηση...μα καλα επιχειρηματα αποδειξεις τπτ...ξερεις οταν ανοιγεις μια κουβεντα πρεπει να εχεις και απο αυτα και οχι να λες το site δικο μου και κανω οτι θελω..:happy2::happy2::happy2::happy2:

Αποδείξεις έχουμε, δεν είχαμε κάτι με τον Μιχάλη, ούτε ζουμε σε κάποιο power trip. Ο Μιχάλης αποφάσισε να οδηγήσει τα πράγματα εδώ που βρίσκονται. Έκανε αυτό που ήθελε, όπως ήθελε επομένως κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Περι αθωότητας και δημοκρατίας να θυμήσω οτι παραμένουμε όσο μπορούμε αντικειμενικοί αλλά ούτε δικαστήριο, ούτε δημόσιο βήμα είναι το φόρουμ.

Αποδείξεις έχουμε, δεν είχαμε κάτι με τον Μιχάλη, ούτε ζουμε σε κάποιο power trip. Ο Μιχάλης αποφάσισε να οδηγήσει τα πράγματα εδώ που βρίσκονται. Έκανε αυτό που ήθελε, όπως ήθελε επομένως κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Περι αθωότητας και δημοκρατίας να θυμήσω οτι παραμένουμε όσο μπορούμε αντικειμενικοί αλλά ούτε δικαστήριο, ούτε δημόσιο βήμα είναι το φόρουμ.

Δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος οταν υπαρχει προσωπικο συμφερον κατα τη γνωμη μου...

ωραια εισαι ο μοναδικος που ειπε οτι εχετε αποδειξεις..θα μπορουσες να μας ενημερωσεις σχετικα με αυτες..

Το μόνο συμφέρον που βλέπω εδώ είναι να προστατέψουμε τον λάμπη και τον κόσμο του. Ευτυχώς συμφέρον να βγάλω μια ψύκτρα για sample δεν έχω.

Αποδείξεις έχουμε, αν συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι ίσως βγουν προς τα έξω αργότερα. Όπως δεν ενημερωθήκαμε εμείς ποτέ μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει η ανάγκη να ενημερώσουμε.

Ωραια ο μιχαλης τα πηρε στο ονοματακι του..και με αυτο που λες "Ετσι, επειδή γουστάραμε λοιπόν κι εμεις κάναμε οτι κάναμε" απλα δειχνεις οτι ειστε φασιστες και τελικα σε αυτο το site δεν λειτουργειται με κανονες αλλα κανετε οτι θελετε..και επειδι μου ειπες για ισοκρατη και τετοια..ενα θα σου πω τι ισχυει..ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ...

χαλαρωσε λιγο και μην βλεπεις παντου φασιστες και τερατα και συνωμοσιες.Και ο μιχαλης υποθετω πως οσο καιρο εκατσε στο λαμπ ωφεληθηκε ποικιλλοτροπως...(βλεπε προωθηση με πμ του site απο το οποιο πωλει peletier-κινητα απο κινα-ιδιοκατασκευες ρεζερβουαρ πλεξιγκλας-ΜΡ3φωνα απο κινα)...στο κατω κατω το λαμπι απο τα χιτς και τις διαφημισεις συντηρειται για ναναι τσαμπα.Τι πρεπει να κανουν δηλαδη οι μοντερατορες για πλερωσουν το χοστινγκ,να εκδωσουν αλμπουμ με τις λολκατς του αστρολαβου?

ΕΔΙΤ:

Και επειδη τωρα ειδα τα σχολια του μιχαλη για επιφυλαξη νομιμου δικαιωματος και λοιπες σαχλαμαρες στο αλλο θρεντ (το μονο σωστο ειναι οτι ως συγγραφεας ενος ριβιου εχει την πνευματικη ιδιοκτησια του αρθρου),να πληροφορησω πως αγγιζει τα ορια της απατης να παριστας ψευδως σε μια εταιρια οτι εκπροσωπεις ενα σαιτ ωστε να σου διαθετει προιοντα τα οποια εσυ αργοτερα πωλεις με κερδος.Και αν κινηθει επισης δικαστικα κλπ και τον παρει κανεις στα σοβαρα εγω θα αλλαξω το νικ μου απο Τσακωνας σε Μπιλιας.

Και αν κινηθει επισης δικαστικα κλπ και τον παρει κανεις στα σοβαρα εγω θα αλλαξω το νικ μου απο Τσακωνας σε Μπιλιας.

ROFLMAO ρε Tsakonas! Ζωγράφισες, I'll second that!

Για το 2ο οκ..αν και δεν συμφωνω γιατι τα review ειναι δικα του και οχι αλλου..αυτο ομως οτι χρησιμοποιησε το ονομα του site που το στηριζετε εχετε αποδειξεις??

Για το 2ο μπορεί να μην συμφωνείς αλλά μέλος το οποίο κάνει review για την κοινότητα του thelab στην κατηγορία "Οι δικές σας παρουσιάσεις" και μετά από μήνες τα αντικαθιστά με links, να μου επιτρέπεις να έχω το δικαίωμα να τον απομακρύνω από το site. Θεωρώ ότι δεν έχει τίποτε να προσφέρει στην κοινότητα αλλά δρα με δόλο και σκοπό να εξαπατήσει.

Οι αποδείξεις που έχουμε είναι email από κατασκευαστή h/w από τον οποίο ζητήσαμε να επαληθεύσει τις υποψίες μας.

Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι ο χρήστης ζήτησε parts για review στα sites www.thelab.gr & www.cpusers.gr.

Αν δεν σου αρκούν τα παραπάνω δικαίωμά σου, για την Δ.Ο. του thelab είναι παραπάνω από αρκετά για να απομακρυνθεί ο χρήστης.

Υπάρχει ένα θέμα που γίνεται συζήτηση. Να έχουμε τη κανονική έκδοση και lite, δεν έχει νόημα. Το παρόν κλείνει και συνεχίζουμε εκεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.