Jump to content

βοηθεια για νεο pc

melodic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι οσο διαβασμα και να εριξα τελικη αποφαση δεν εχω ακομα παρει.Επειδη θα χωσω το χερι βαθεια στην τσεπη ,θελω την γνωμη σας-συμβουλη σας...

(Δεν ηθελα να ανοιξω πολλα θεματα για αυτα τα γραφω ολα εδω)

Στο ψητο λοιπον-ο ταπεινος p4 2.8 δεν με καληπτει πλεον:rip: ...πχ μια ταινια να κανω extract, θελει πανο απο 2 λεπτα...

δεν αναβαθμιζω καθε 6 μηνες αλλα ολο και κατι αγοραζω συνεχως για το pc μου ψυχτρες σκληρους κανα hub ktl

Στο θεμα μας

cpu 920i7 εδω εχω κατασταλαξει

1.m/b: βλεπω οτι η P6T με καληπτει (6dimm - 3 x PCIe 2.0 x16.

SAS και αλλα καλουδια δεν χρειαζομαι αλλα μπορω οικονομικα και για την P6T WS PRO αξιζει ομως η οικονομικη διαφορα τους.? Ειναι εμφανης η διαφορα τους στις επιδωσεις?

HD:1 velociraptor και αργοτερα οταν πεσουν οι τιμες αλλος ενας για raid 0

2.psu: 700w νομιζω φτανουν και περισευουν οποτε λεω ενα coolermaster silent στα 125ευρω... εχει και Εγγύηση: 5 χρόνια και 2 x 6-pin , 2 x 8-pin υπαρχει κανα πιο ησυχο και πιο φτηνο?

3.ram: εδω στο μυαλο μου υπαρχει χαος. Σκεφτομε για αυτες

3χ1 1600 CORSAIR http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554068 η OCZ αντοιστιχων χαρ/κων

αμα παρω ομως κατι τετοιο θα δω διαφορα ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553909

η πρεπει να βαλω 6G θα εχει διαφορα στα games? ελεγα για ενα καλο κιτ 3χ1 και αργοτερα οταν πεσουν οι τιμες για αλλο 1κιτ... θα υπαρχουν ομως οι dominator μετα απο ενα 6μηνο? Γινετε να βαλω 2 κιτ στα ιδια hz αλλα αλλη εταιρια αν δεν βρησκω τις ιδιες?

4.vga εδω απο οτι εχω διαβασει 4870 ειναι οτι καλητερο σε value for money να παρω ενα ζαφιρι 1g με το κλασικο συστημα ψυξης και αργοτερα του κοτσαρω μια ψυχτρα η να παρω μια Asus1g darknight να τελειωνω? αργοτερα αλλη μια πειραιζει να ειναι αλλη μαρκα?

5.windows xp ή vista 32/64 εχουν ορατη διαφορα στα games?

6.caseΤελος κουτακι thermaltake v9 νομιζω ειναι καλουτσικο...(μου αρεσει και οπτικα και οικονομικα) το psu το εχει κατο εχει φιλτρα σκονης και φρουφρουτι οροφης. τι αλλο θελουμε?

Η χρηση ειναι για κατεβασμα ταινιων ,net,και θα βγαλω λιγο το αχτι μου με games crysis-gta και λιγο ο/c (πορωθηκα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα:jump:.)κτλ...

θελω μονο να ειναι ησυχος οταν βλεπω ταινια idle..Οταν ειναι full load δεν με νοιαζει γιατι θα ειναι σε κανα game οπου τα ηχεια παιζουν τερμα.... (αργοτερα ψυχτρες vga cpu κουτιου και κανα multibay,θελω να δω πως ακουγετε πρωτα)

οθονη εχω 32' 1920χ1080.

δεν θα τον αγορασω απο ενα μαγαζι αλλα κοματια απο οπου τα βρησκω πιο φτηνα. το skroutz.gr ειναι η homepage μου.

Σας ευχαριστω για το χρονο σας:worship:..... (δεν κοιμαμε εδω και βδομαδες:crazy: )

καταρχάς καλοσόρισες στο thelab και κατά δεύτερον διάβασε πρώτα αυτό το thread για να σου λυθούν κάποιες απορίες

http://www.thelab.gr/showthread.php?p=873659#post873659

και μετά συνεχίζουμε

Ευχαριστω για το καλοσορισμα, εχω διαβασει με προσοχη αρκετα θεματα οπως και το παραπανο...Απλα ηθελα να ποσταρω και την δικη μου συνθεση μηπως εχω καταλαβει κατι λαθος...Περισοτερο ψυχολογικο ειναι το θεμα με το τι πρεπει να παρω...η αν καποιο κομματι της συνθεσης μου δεν ειναι αξιοπιστο και βγαζει προβληματα...π.χ.(ειχα διαβασει οτι η P6Tdel ειναι απο χαμηλοτερης ποιοτητας υλικα κατασκευαμενη σε σχεση με την P6T WS PRO και οτι δεν την βγαζει ουτε 6 μηνο...) οσο και να εψαξα να το διασταυρωσω δεν τα καταφερα ομως... Το τελικο οκ θελω απλα....:happy2:

προσωπικά δεν το έχω διαβάσει πουθενά αλλά είναι τόσο ακριβές αυτές οι λύσεις που δεν νομίζω να είναι τόσο ευάλωτες. εδώ η asrock πλέον τα πάει αρκετά καλά στο o/c σε σχέση με την τιμή της.

η πρότασή μου μιας και σκέφτεσαι τα λεφτά είναι:

κουτί cpu και τροφοδοτικό αυτά που είπες.

μητρική: http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.526788

ή http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.526797

εγώ θα έπερνα την πρώτη μόνο και μόνο επειδή έχει 2 gbit lan αλλιώς την δεύτερη. εσύ μπορεί να δώσεις έμφαση και στο καλύτερο σύστημα ψύξης του northbridge στην πρώτη.

από overclocking για ελάχιστο που λες και οι δύο τα πάνε μια χαρά. αρκεί το ελάχιστα να είναι μεταξύ 3.4-3.8ghz.

ram: http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.553029

http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.553940

εγώ θα έπερνα τις πρώτες μιας και η ποσότητα παίζει μεγαλύτερο ρόλο από τα timmings και την συχνότητα. δηλ. π.χ. καλύτερα ο επεξεργαστής o/c στα 3ghz με 6 gb ram παρά στα 3.4 ή 3.5 και 3 gb ram. επίσης ακόμη καλύτερα ο επεξεργαστής στα 3.8 και οι μνήμες ας παίζουν στα 1066 με 6gb ram.

κάρτα γραφικών απλά αυτήν http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.510691

για την ανάλυση που την θέλεις είναι ότι πρέπει και δεν χρειάζεται και αλλαγή το σύστημα ψύξης της.

σκληρός δίσκος:

http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.305492

πέρνεις αυτόν και αργότερα που θα πέσουν οι τιμές παίρνεις έναν ssd-slc. αυτή τη στιγμή η αγορά ενός velociraptor είναι απλά λάθος. το 1tb μετά θα σου μείνει για αποθηκευτικός χώρος.

τώρα άμα μετά από αυτά που σου είπα έχεις να διαθέσεις κάτι παραπάνω μιας και κάτι κόψαμε θα σου πρότεινα να πάρεις τις πιο φθηνές ram 6gb στα 1600. ο λόγος είναι εμφανής στο thread που σου έδωσα να διαβάσεις και λέω την άποψή μου.

Οσο αναφορα για τον velociraptor ειπα να τον αγορασω (τον 150ari με 155 ευρω) διοτι ηδη εχω εναν 500G usb και εναν 320Gwd και εχω αρκετο χωρο free ακομα...

Ram:Δυστηχως απο οτι καταλαβα τα 6g ειναι μονοδρομος αλλα επειδη βλεπω οτι πεφτουν γρηγορα για αυτο σκεφτομουνα για 3dominator και αργοτερα αλλα 3...anyway

Mb:Δεν λεω οχι σε GIGABYTE ειχα σε παλια pc αλλα η απλη pt6 δεν εχει δυνατοτητες για o/c οσο οι Gigabyte

(απο καλουδια ολες με καληπτουν)

Vga: 4850χ2? Μια 4870 δεν ειναι πιο new και καλητερη?...(το να παρω μια 4870asus η Gigabyte και μια aftermarket ψυχτρα δεν με χαλαει) τελος βλεπω και οτι η τιμη της ειναι λιγο πανο απο το buget μου για vga...

:hm::hm::hm:

σήμερα επειδή ήταν πεσμένος ο server του thelab γιατί δεν μπορούσα να μπω μέχρι τώρα σκέφτηκα εσένα melodic και διάβασα πολλά review σχετικά με την 4850χ2. είναι κατά μέσο όρο στο δικό μου το μάτι που είδα από τα πολλά αποτελέσματα 1-3% πάνω από την 280gtx και σε min fps και σε max fps. επίσης είναι κατά 5-15% πάνω από την 4870 1gb. τώρα το καλύτερο είναι ότι είναι από τις πιο κρύες κάρτες και από τις πιο ήσυχες(κοίτα πως σε σκέφτομαι). το ήσυχη απλά δεν θυμάμαι αν είναι από μανίσια ή ρυθμισμένο μέσα από το ati tool. πάντως εσύ άμα την πάρεις κάνε δοκιμές για να δεις σε full load να πιάνει 80 βαθμούς και λίγο παραπάνω δεν πειράζει και έτσι να ρυθμίσεις το gpu fan. τα ποσοστά είναι σε ανάλυση 1920*1200.

τώρα άμα βρεις καμιά μεταχειρισμένη 4870 1gb τότε να πάρεις εκείνη λόγω τιμής.

τα 6gb και βασικά το σετάκι 3*2gb συμπεριφέρεται καλύτερα σε καταστάσεις o/c παρά το 6*1gb.

το κόστος σου με αυτά που σου πρότεινα εγώ πρέπει να είναι χαμηλότερο ή ίσο απ' ότι έδινες εσύ για το σύστημά σου. το ότι θα δώσεις 309 ευρώ για την κάρτα γραφικών ενώ αλλιώς θα έδινες 240 + όμως μια aftermarket ψύκτρα βγαίνεις περίπου στα ίδια λεφτά. πάντως οι επιδόσεις αξίζουν τα λεφτά τους μιας και δεν είμαι άνθρωπος που και λεφτά να είχα δεν θα έπερνα 295gtx αυτή τη στιγμή.

επίσης για τα windows άμα εννοείς στο αρχικό σου ποστ να αγοράσεις τότε απλά περίμενε τα windows 7 γιατί τα vista είναι για σφαλιάρες και τα xp φτάνουν στο τέλος της ζωής τους. πιο είναι καλύτερο για εμένα απλά τα xp μιας και τα έχω χιλιοδοκιμάσει τα vista αλλά δεν τα ευχαριστήθικα όσο τα xp. μπορέι να βλέπουν μέχρι 3.25 gb αλλά μετά που θα πας στα windows 7 θα είσαι καλλυμένος. καλά ψώνια.

σήμερα επειδή ήταν πεσμένος ο server του thelab γιατί δεν μπορούσα να μπω μέχρι τώρα σκέφτηκα εσένα melodic και διάβασα πολλά review σχετικά με την 4850χ2. είναι κατά μέσο όρο στο δικό μου το μάτι που είδα από τα πολλά αποτελέσματα 1-3% πάνω από την 280gtx και σε min fps και σε max fps. επίσης είναι κατά 5-15% πάνω από την 4870 1gb. τώρα το καλύτερο είναι ότι είναι από τις πιο κρύες κάρτες και από τις πιο ήσυχες(κοίτα πως σε σκέφτομαι). το ήσυχη απλά δεν θυμάμαι αν είναι από μανίσια ή ρυθμισμένο μέσα από το ati tool. πάντως εσύ άμα την πάρεις κάνε δοκιμές για να δεις σε full load να πιάνει 80 βαθμούς και λίγο παραπάνω δεν πειράζει και έτσι να ρυθμίσεις το gpu fan. τα ποσοστά είναι σε ανάλυση 1920*1200.

τώρα άμα βρεις καμιά μεταχειρισμένη 4870 1gb τότε να πάρεις εκείνη λόγω τιμής.

τα 6gb και βασικά το σετάκι 3*2gb συμπεριφέρεται καλύτερα σε καταστάσεις o/c παρά το 6*1gb.

το κόστος σου με αυτά που σου πρότεινα εγώ πρέπει να είναι χαμηλότερο ή ίσο απ' ότι έδινες εσύ για το σύστημά σου. το ότι θα δώσεις 309 ευρώ για την κάρτα γραφικών ενώ αλλιώς θα έδινες 240 + όμως μια aftermarket ψύκτρα βγαίνεις περίπου στα ίδια λεφτά. πάντως οι επιδόσεις αξίζουν τα λεφτά τους μιας και δεν είμαι άνθρωπος που και λεφτά να είχα δεν θα έπερνα 295gtx αυτή τη στιγμή.

επίσης για τα windows άμα εννοείς στο αρχικό σου ποστ να αγοράσεις τότε απλά περίμενε τα windows 7 γιατί τα vista είναι για σφαλιάρες και τα xp φτάνουν στο τέλος της ζωής τους. πιο είναι καλύτερο για εμένα απλά τα xp μιας και τα έχω χιλιοδοκιμάσει τα vista αλλά δεν τα ευχαριστήθικα όσο τα xp. μπορέι να βλέπουν μέχρι 3.25 gb αλλά μετά που θα πας στα windows 7 θα είσαι καλλυμένος. καλά ψώνια.

1ον.Καταρχας σε ευχαριστω που με ειχες στο μυαλο σου.. κοιταξα και εγω reviews της 4850χ2 και οντως ειναι μπροστα απο gtx280 αλλα παρατηρησα οτι δεν εχει γινει τοσο ντορος για αυτη την καρτα που κανονηκα επρεπε να γινει... δηλαδι πιο πολλα τεστ βρηκα για gtx260 vs 4870 9800κτλ... παρα αυτην... ενα ακομα που με χαλαει οτι δεν εχω δικαιωμα επιλογης εκτος του Ζαφιρου...τελος για αυτο το 5-10% αξιζουν τα λεφτα της? η Asus Dark night δεν ειναι και αυτη ησυχη και δεν ψηνεις και καφε πανο της? Ενας μερος του μυαλο μου το απλοποιει το θεμα και λεει

asus vs ζαφηρις=1 (αλλα και παλι δεν εχω αποφασησει)

2ον. Ειδη εχω στα χερια μου raptora-κουτακι v9 kai psu coolermaster...

cpu 920 tray γιατι δεν παιζει...και απο 257ε την προιγουμενη βδομαδα πηγε 269ε...

3ον.windows δεν θα αγορασω αλλα απο οτι καταλαβα θα κοτσαρω καμια dark version xp64bit... (σωστοσ?)

4ον.το buget μου εχει ξεφυγει λιγο λογο των ram... να παρω τις Corsair 6GB DDR3-1333 ? 172ε? (οι dominator θα μεινουν ονοιρο :( )

5ον.MB ειμαι μεταξι deluxe και GA-EX58-UD5... παρακαλω ψηφηστε...

γρηγορα μπας και τον φτιαξω μεχρι το ΣΚ και σας γραψω εντυπωσεις.:computer:

5.Gigabyte for the win

4.Μια χαρά είναι και αυτές.

3.Άσε τις πειραγμένες εκδόσεις.Βάλε π@@@ά αλλά όχι tweaked.

1.Οι Sapphire κάρτες για ati είναι κορυφή.

o λόγος που επιμένω στην κάρτα είναι μόνο ότι θα παίζεις σε ανάλυση 1920*1080 και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την sapphire στα λεφτά σου. το ότι βρίσκεις μόνο την sapphire σε υλοποίηση 4850χ2 είναι γιατί είναι η μόνη που το τόλμησε και αυτό γιατί πολλοί παίρναν 2 4850 και δημιουργούσαν crossfire. Λόγο ανάλυσης τα λεφτά σου δεν πάνε πάντως χαμένα.

Για τις ram πιστεύω ότι είναι υπετιμημένες οι corsair αλλά είναι και κούκλες. Από την άλλη σκέφτομαι δεν έχεις πλαϊνό παράθυρο για να τις βλέπεις και από την άλλη με λιγότερα λεφτά παίρνεις 1600άρες που όπως και να το κάνουμε θα είσαι σίγουρος ότι πιάνεις τα 1600mhz. εγώ πάντως τις απόψεις μου τις είπα.

Για την μητρική Gigabyte.

Το μόνο λάθος κατά την γνώμη μου είναι ότι πήρες raptora από την στιγμή που δεν σε περισσεύουν τα λεφτά, έχεις είδη σκληρούς και από την άλλη θέλεις και ησυχία. οι μαγνητική δίσκοι δεν κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά όσο οι ssd οι οποίοι είναι προσωρινός ακριβή. πάντως κάλυπτες και με το παραπάνω την διαφορά χρημάτων.

Καλό θα ήταν από την στιγμή που μπήκες στο χορό να χορέψεις σκάνοντας λίγα λεφτά ακόμα για το SAPPHIRAKI.

ορίστε και μία καλύτερη τιμή για την 4850χ2 από pixmania

http://www.pixmania.com/gr/gr/1909482/art/sapphire-technology/radeon-hd-4850-x2-2-ga-gd.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&Cod=&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMzM3NDIwNDI7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZD0=

και για 4870 1gb:

http://www.pixmania.com/gr/gr/1637125/art/sapphire-technology/radeon-hd-4870-1-gb-gddr5.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&Cod=&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMzM3NDI2MDI7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZD0=

η asus dark night απλά θα αφήνει την ζέστη μέσα στο κουτί σε σχέση με την sapphire λόγω του συστήματος ψύξης της

μιας και είσαι από αθήνα δεν θα επιβαρυνθείς και τα έξοδα αποστολής αν μπορείς να πας να την πάρεις.

Λοιπον επειδη το 3χ2 αντι του 3χ1 σκοτωσε το buget μου λεω να παρω τις corsair στα 1333 με 172ε

και ενα ζαφιρι η μια gigabyte 4870 1g με το συστημα που βγαζει εξω τον αερα...

Σημερα πηρα την ud5 261e και το νεχαλακι255e(super τιμες) :victory:!!!!

Η ψυχτρα του οπως την ειδα ειναι GTP:tomato: (οποιος δεν ξερει τι σημενει να του το στειλω σε πμ) οποτε πρεπει να παρω και cpu cooler...

help παιδες θελω να τον φτιαξω το σκ...!

ορίστε και μία καλύτερη τιμή για την 4850χ2 από pixmania

http://www.pixmania.com/gr/gr/1909482/art/sapphire-technology/radeon-hd-4850-x2-2-ga-gd.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&Cod=&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMzM3NDIwNDI7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZD0=

και για 4870 1gb:

http://www.pixmania.com/gr/gr/1637125/art/sapphire-technology/radeon-hd-4870-1-gb-gddr5.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&Cod=&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMzM3NDI2MDI7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZD0=

η asus dark night απλά θα αφήνει την ζέστη μέσα στο κουτί σε σχέση με την sapphire λόγω του συστήματος ψύξης της

μιας και είσαι από αθήνα δεν θα επιβαρυνθείς και τα έξοδα αποστολής αν μπορείς να πας να την πάρεις.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510673 αλλος zafiris ειναι αυτος???

ps.απο pixmania θελει πιστωτικες κτλ.. και δεν εχει μαγαζι αθηνα...

ο ίδιος πρέπει να είναι. τότε πάρε καλύτερα την 4850χ2. φυσικά αν είσαι πολύ σφηγμένος και έχεις καταλήξει στα υπόλοιπα πάνε πάρτα και κάτσε να τον ευχαριστηθείς

Λοιπον τελος τα πηρα ολα...

920i7

ud5 gigabyte

v9 thermaltake

coolermaster 700w

4870 1g gigabyte:...:

raptoraki:worship:

kai 3χ2 1600 corsair...:victory:

απο multirama-eshop-plaisio θα κατσω να το δεσω αργα το βραδυ...

(ψυχτρα cpu δεν πηρα ακομα θα βαλω την intel )

σας ευχαριστω για τις γνωμες σας και ελπιζω το παρον Θεμα να βοηθησει και αλλους εκτο απο μενα...:T:

Μπράβο πολύ καλή σύνθεση, νομίζω ότι μια τέτοια ταιριάζει στον καθέ έναν που θα θέλει να κάνει ανβάθμιση τώρα...Και με πολλές και καλές προοπτικές για ο/c...Και πάλι μπράβο για την ωραία σύνθεση...:jump1:

Ακόμα να μας γράψεις απο το καινούριο pc?

Και μία απορία? Τον έχεις απο το μεσημέρι και αντέχεις τόσες ώρες ?:bad:

λοιπον εκατσα εχτες ολη νυχτα και τον εδεσα... πρωτες εντυπωσεις...

στο κουτακι βαζω 7/10 αλλα στα λεφτα του ειναι πολλη καλο...

ο ενας ανεμηστηρας πισω κανει θορυβο θα φαει πεταμα... και ο μεγαλος της οροφης μετριο θορυβο...

το τροφοδοτικο και το mb απλα ειναι τελεια σε ποιοτητα κατασκευης... το psu ειδηκα επαθα την πλακα μου...εχει μεχρι λαστιχο που εφαρμοζει σαν φλατζα για να το βιδωσεις στο κουτι...νομιζα οτι ειναι χαλασμενο δεν ακουγετε καθολου....Αυτο δεν ειναι 700wsilent ειναι 700w dead.

δεν εχω κατσει ακομα να βαλω windows τωρα που σας γραφω κατεβαζω xp sp3...

Τελικα εκανα μια μικρη πατατα...η καρτα γραφικων δεν ειναι με το παραδοσιακο φρουφρουρι που βγαζει το ζεστο αερα εξω αλλα φοραει απο την μανα της μια zalman (η οποια χαλαει τον κοσμο μιλαμε-θα απογειωθει!!!) ελπιζω μεσω windows να ρυθμιζετε...

Ενα αλλο θετικο της motherboard ειναι οτι εχει συστηματακι και αυξομιωνει τις στροφες του cpu φαν αναλογα με τις αναγκες.Ετσι ακομα και με της intel της ψυχτρα δεν ακουγετε τιποτα...συν οτι εχει πολλα ledakia και μια οθονουλα με 2 αριθμους (δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα θα κατσω να διαβασω το manual...)

Σας ειπα οτι το τροφοδοτικο ειναι αψογο απο θεμα ποιοτητας και δεν κανει θορυβο?????? χεχεχε

Ερωτηση 1 :μετα απο 5min οι ψυχτρες του mb ζεματαγαν λιγουλακι...στο bios ελεγε mb 42c ειναι νορμαλ αυτο?

cpu 33 καπου...(χαναλεω μονο βιος δεν εχω περασει λειτουργικο ακομα)

Ερωτηση 2: η καρτα γραφικων εχει υποδωχες για 2χ6 για ρευμα... το psu βγαζει 2χ6+2 ..δηλαδι εαν βαλω αλλη μια vga το psu παει για πεταμα?

συντομα θα βαλω και photos:jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.