Jump to content

Απομάκρυνση χρήστη Mihalis2001gr

TheLab

Recommended Posts

Δεν νομιζω να εκανε τετοιο λαθος η Δ.Ο. του Thelab καθως εχουν τοσα χρονια παρουσιας......αποκλειεται να εκαναν κινησεις χωρις αποδειξεις...τοτε θα εβαζαν σε τεραστιο κινδυνο το ιδιο το site τους:)

Οk τότε δεν θα ανησυχούνε κιόλας, ναι;

Εγώ σου λέω ότι ΑΝ τα πράγματα ΔΕΝ είναι έτσι όπως λένε και είναι κάπως.. αλλιώς, και αποδειχθεί κιόλας (εύκολο).. Τι γινεται μετά (μια και μιλάμε σε υποθετικη βάση από την αρχή του thread);

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply
Mε ολο τον σεβασμο προς το προσωπο σου νομιζω οτι πρεπει να ξανασκεφτεις τι εγραψες... τιποτα παραπανω για αυτο.

Δημητρη γενικα μιλαει μην αρπαζεσαι....!!!!!:)

Κανένας δεν είμαι ρε Candyman. Αλλά έχω βαρεθέι τα ίδια και τα ίδια.

Και face to face αμα μιλούσαμε ίσως έβριζα και πιο πολύ, και ναι θα έβριζα.

Ότι έγραψα το έγραψα έις γνώση μου και αν υπάρχει επίπτωση θα την δεχτω.

Επίσης, έδωσα και το email μου στο πόστ που έκανες quote. Οπότε ο καθένας μπορεί να απαντήσει.

BTW Ζωικό Βασίλειο :pleasantry:

Τι να σου πω man... O καθένας κάνει τις επιλογές του. Αν θεωρείς ότι το post σου δεν είχε τίποτα το μεμπτό, εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

Οk τότε να μην ανυσηχούνε, ναι; Εγώ σου λέω ότι ΑΝ τα πράγματα ΔΕΝ είναι έτσι, και αποδειχθεί κιόλας.. Τι γινεται μετά (μια και μιλάμε σε υποθετικη βάση από την αρχή του thread);

Φιλε μου δεν ειναι σημερινοι, οπως ειπε ο hipro5, η Δ.Ο. του Thelab.....:)

Δεν λεω τιποτα αλλο...:)

Candyman,

καλή προσπάθεια αλλά δεν....

Το ότι έχουμε στο mailbox του webmaster email από εταιρία hardware που επί λέξη αναφέρει ""He requested coolers for review at www.thelab.gr and at www.cpusers.gr .""

και

3 reviews που έγιναν edit ύστερα από μήνες με ξερά links σε 3ο site, δεν είναι υπόθεση.

Υπόθεση είναι η δική σου προσπάθεια να βγάλεις ψέυτες την Δ.Ο. του thelab.

Mε ολο τον σεβασμο προς το προσωπο σου νομιζω οτι πρεπει να ξανασκεφτεις τι εγραψες... τιποτα παραπανω για αυτο.

Εσύ τώρα υπερασπίζεσαι το Μιχάλη ή το site σου?....... :D

Πρόσεχε ΤΙ υπερασπίζεσαι γιατί θα πάρει η μπάλα καμιά μέρα ΚΑΙ το site και τότε τρέχα να υπερασπιστείς ποιόν και τι!..... :D

P.S. ΘΥΜΗΣΟΥ τα λόγια μου για "μεταγενέστερη/μελλοντική χρήση" ...... ;)

Δυστυχως πρεπει να αναφερω πως αυτο που λεει ο RootX ισχυει....Δυστυχως....

Περα απο αυτο γιατι ομως να τραβιεται περισσοτερο το θεμα ρε παιδια ? Οκ το παιδι εκανε μια γκαφα, πρεπει να τον σταυρωσει ο κοσμος ? Λες και εμεις ειμαστε αλανθαστοι. Και εγω κανει μαμακιες και ειμαι σιγουρος πως ολοι μας.

Θες να σου πώ τι πιστεύω; Να στο πω ευθέως αφού δεν με "εννοείτε". Εγώ λέω ότι οι λόγοι είναι άλλοι και όχι αυτοί που αναφέρονται.

Ε πες μας και μας μπας και καταλάβουμε βρε αδερφέ, γιατί από όσα λες μονό θεωρίες συνωμοσίας βγάζω.

Ε πες μας και μας μπας και καταλάβουμε βρε αδερφέ, γιατί από όσα λες μονό θεωρίες συνωμοσίας βγάζω.

Η ίδια η Coolermaster ΑΠΟΡΕΙ γιατί έφαγε ban. Προφανώς η Δ.Ο. ξέρει, η Coolermaster όχι...;

Θες να σου πώ τι πιστεύω; Να στο πω ευθέως αφού δεν με "εννοείτε". Εγώ λέω ότι οι λόγοι είναι άλλοι και όχι αυτοί που αναφέρονται.

ΠΟΥ είναι το "ευθέως" που λές?..... :hehe::p

Αφού λές: "Εγώ λέω ότι οι λόγοι είναι άλλοι και όχι αυτοί που αναφέρονται"

ΑΡΑ πού είναι το "ευθέως"?...... :D

"Ευθέως" είναι π.χ.: "οι λόγοι είναι αυτοί και αυτοί και αυτοί" και ΟΧΙ "είναι άλλοι".....Με συγχωρείς ΑΛΛΑ αυτό ΔΕ λέγεται "ευθέως", λέγεται "πλαγίως"....... ;)

RοοτΧ δυστυχώς για κάποιους έχω δει τα emails από την Coolermaster κι εγώ. Και όπου να'ναι θα ποσταριστούν και εδώ... Δεν λέτε όλη την αληθεια παίδιά...

Δεν ξέρω τι νομίζεις ότι έχεις δει και πως το έχεις κατανοήσει.

Μου κάνει εντύπωση η εμμονή σου να μην σχολιάζεις το θέμα με τα edited threads.

Δεν διώξαμε τον Μιχάλη γιατί έθιξε τα συμφέροντα της εταιρίας αλλά γιατί οι πράξεις του κρύβουν δόλο. Αν καταλάβεις γιατί μιλάμε, ίσως και να συννενοηθούμε.

Εσύ τώρα υπερασπίζεσαι το Μιχάλη ή το site σου?....... :D

Πρόσεχε ΤΙ υπερασπίζεσαι γιατί θα πάρει η μπάλα καμιά μέρα ΚΑΙ το site και τότε τρέχα να υπερασπιστείς ποιόν και τι!..... :D

P.S. ΘΥΜΗΣΟΥ τα λόγια μου για "μεταγενέστερη/μελλοντική χρήση" ...... ;)

αν ειναι συμβουλη το παραπανω την αποδεχομαι μετα χαρας αλλα ας μιλησουμε συγκεκριμενα.

Ο ιδιοκτητης του thelab μέσο του ποστ του εδω με/μας ενημερωσε τι αποδειξει εχει...

Περιμενω και εγω απο την εν λογω εταιρια την απαντηση που εχουν να μου δωσουν, για να δουμε τι εγινε.

Να επαναλαβω οτι την ευθυνη για το edit που εγινε την εχει το φορουμ που εχω. Για τα υπολοιπα το site cpusers δεν εχει καμια ευθυνη οτι και να γινει.

Δεν ξέρω τι νομίζεις ότι έχεις δει και πως το έχεις κατανοήσει.

Μου κάνει εντύπωση η εμμονή σου να μην σχολιάζεις το θέμα με τα edited threads.

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση η εμμονή σας να διαπομπεύετε δημόσια ένα άτομο.

Όπως επίσης μου κάνει εντύπωση η παντελής έλλειψη αποδείξεων.

Και όπως επίσης μου κάνει εντύπωση η επιλεκτική παρατήρηση ατόμων, ενώ άλλα μέλη σας (για πολύ προφανείς λόγους) τους επιτρέπετε να μιλάνε όπως γουστάρουν χωρίς καν να τους κάνετε μια δημόσια σύσταση προς παραδειγματισμό.

Η ίδια η Coolermaster ΑΠΟΡΕΙ γιατί έφαγε ban. Προφανώς η Δ.Ο. ξέρει, η Coolermaster όχι...;

κοίτα να δεις που σε λίγο θα μας πεις ότι δημιουργήθηκε και διπλωματικό επεισόδιο.

RοοτΧ δυστυχώς για κάποιους έχω δει τα emails από την Coolermaster κι εγώ. Και όπου να'ναι θα ποσταριστούν και εδώ... Δεν λέτε όλη την αληθεια παίδιά...

so, show us the truth. τι περιμένεις ;

Απορώ ειλικρινά γιατί (όπως λέει και ο RootX) προσπερνάς την ουσία και επιμένεις στις θεωρείες συνωμοσίας.

Αλήθεια, τι όφελος πιστεύεις ότι μπορεί να είχε η Δ.Ο από την απομάκρυνση ενός χρήστη (για τον οποίο από καιρό υπήρχαν υποψίες ) ;

Τότε να ζητήσω και εγώ ένα CoolerMaster Cosmos Black από την εταιρία και το υπόσχομαι, ΚΑΙ φωτο θα ανεβάσω στο Lab.gr kai to CPUser.gr και στο cosmiopolitan.gr και σχόλια και δεν θα τα διαγράψω,

υπόσχομαι...

Καλά είμαστε σοβαροί ??? Τι δουλειά έχει το ban με την coolermaster. Αυτό έλειπε να έχει λόγο η κάθε εταιρία για το ποιος τρώει ban και γιατί.

Gorillakos, AN7, και λοιποί

το τι κάνει ο καθένας στο site του, το πως το διαφημίζει, πόσα reviews και πως τα κάνει, είναι δική του δουλειά. Αν σε ενδιαφέρει μία κοινότητα κάνεις τα σχόλιά σου εκεί ώστε να την βελτιώσεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει, μάλλον εκτίθεσαι αν τα σχολιάσεις αλλού.

Είναι βολικό για ορισμένους να "φορτώσουν" το συγκεκριμένο συμβάν σε κόντρα μεταξύ sites, ώστε να περάσει στα ψιλά το τι ακριβώς συνέβει και γιατί μας οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Αποφασίσαμε να διακόψουμε την πρόσβαση του συγκεκριμένου χρήστη διότι οι πράξεις του κρύβουν δόλο και έλλειψη σεβασμού προς τα μέλη του thelab.gr.

Προσωπικά, περισσότερο με ενόχλησε το γεγονός των παρουσιάσεων τα οποία αντικαταστάθηκαν με links παρά το συμβάν με την εταιρία hardware.

Αποδείξεις όμως έχουμε και για τα δύο.

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

Να ξανα πώ ότι εγώ μόνο τον χρήστη σχολίασα και όχι το site του ;)

Ειλικρινά,αναφέρατε στην coolermaster το γεγονός?

Και που να ξέρει ρε φίλε η coolermaster τι έχει γίνει?

Πόσο πιο κάτω να πέσουμε σαν χώρα ρε πστη μου.

ΠΟΣΟ?

ΠΟΣΟ?

κοίτα να δεις που σε λίγο θα μας πεις ότι δημιουργήθηκε και διπλωματικό επεισόδιο.

so, show us the truth. τι περιμένεις ;

Απορώ ειλικρινά γιατί (όπως λέει και ο RootX) προσπερνάς την ουσία και επιμένεις στις θεωρείες συνωμοσίας.

Αλήθεια, τι όφελος πιστεύεις ότι μπορεί να είχε η Δ.Ο από την απομάκρυνση ενός χρήστη (για τον οποίο από καιρό υπήρχαν υποψίες ) ;

Τίποτα έχετε δίκιο. Καλημέρα σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.