Jump to content

Απομάκρυνση χρήστη Mihalis2001gr

TheLab

Recommended Posts

Και πως θα εξακριβώσεις ωρέ Δημοκράτη αν το email είναι αυθεντικό ή όχι με το να το ποστάρω εδώ?

Άρα δεν το ποστάρετε, άρα γράφετε κάτι που δεν αποδεικνύετε! Και τότε ΓΙΑΤΙ ανοίξατε thread με το θέμα και μάλιστα χωρίς να μπορεί να απαντήσει το άτομο που κράζετε;

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply
@Candyman: Μη μιλάς σε παρακαλώ έτσι για το Gorillako γιατί είναι φίλος μου..... :cool:

Κατα πρώτον το ξέρω πολύ καλά το παραπάνω!!!

Τώρα πές μου ειλικρινά ρε man, αν σου έλεγε κάποιος face-2-face τέτοια ατάκα, τι θα έλεγες;

Άρα γράφετε κάτι που δεν αποδεικνύεται! Και τότε ΓΙΑΤΙ ανοίξατε thread με το θέμα και μάλιστα χωρίς να μπορεί να απαντήσει το άτομο που κράζετε;

Μήπως (λέω εγώ τώρα) για να ανοίξουν τα μάτια σε άλλα sites για τον εν'λόγω χρήστη να τον "προσέχουν λίγο"?....;)

Κατα πρώτον το ξέρω πολύ καλά το παραπάνω!!!

Τώρα πές μου ειλικρινά ρε man, αν σου έλεγε κάποιος face-2-face τέτοια ατάκα, τι θα έλεγες;

Για το "κατούρα παραπέρα" λες?.... :)

Μήπως (λέω εγώ τώρα) για να ανοίξουν τα μάτια σε άλλα sites για τον εν'λόγω χρήστη να τον "προσέχουν λίγο"?....;)

Χωρίς αποδείξεις; Δηλαδή αν μπει κάποιος και πει για παράδειγμα "Ο hipro είναι απατεώνας γιατί μου πούλησε psu 1200w και ήταν... 120w" (το ξαναλέω, αράδειγμα είναι) αλλά δεν το αποδεικνύει... Εσύ τι θα έλεγες;

Το ότι το έχουμε στο mailbox μας δλδ δεν αποδεικνύει τίποτε. Έλα να σε κεράσω guinness να το διαβάσουμε παρέα.

Θέμα ανοίξαμε γιατί θεωρήσαμε ότι πρέπει να ξέρετε τι συμβαίνει, μου αρέσει που δεν σχολιάζεις καθόλου το θέμα των διορθωμένων threads.

Όπως έγραψα και στο άλλο thread,

Mέλος το οποίο κάνει review για την κοινότητα του thelab στην κατηγορία "Οι δικές σας παρουσιάσεις" και μετά από μήνες τα αντικαθιστά με links, να μου επιτρέπεις να έχω το δικαίωμα να τον απομακρύνω από το site. Θεωρώ ότι δεν έχει τίποτε να προσφέρει στην κοινότητα αλλά δρα με δόλο και σκοπό να εξαπατήσει.

Οι αποδείξεις που έχουμε είναι email από κατασκευαστή h/w από τον οποίο ζητήσαμε να επαληθεύσει τις υποψίες μας.

Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι ο χρήστης ζήτησε parts για review στα sites www.thelab.gr & www.cpusers.gr.

Αν δεν σου αρκούν τα παραπάνω δικαίωμά σου, για την Δ.Ο. του thelab είναι παραπάνω από αρκετά για να απομακρυνθεί ο χρήστης.

Ο Mihalis2001gr θα δώσει σε εμένα την απάντηση του και θα την δώσω δημόσια.

Υπάρχει το webmaster@thelab.gr, δεν το κρύψαμε, τόσες φορές το είπαμε.

Θα μπορούσατε να τον αφήσετε να απαντήσει. Ban μπορείτε να του ρίξετε όποτε θέλετε. Το να τον "μπλοκάρετε" έτσι εμένα άλλες σκέψεις μου φέρνει πάντως...

Αν τυχόν τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως λέτε, θα εκτεθεί όλο το thelab.gr.

Χωρίς αποδείξεις; Δηλαδή αν μπει κάποιος και πει για παράδειγμα "Ο hipro είναι απατεώνας γιατί μου πούλησε psu 1200w και ήταν... 120w" (το ξαναλέω, αράδειγμα είναι) αλλά δεν το αποδεικνύει... Εσύ τι θα έλεγες;

Βρε, αν δεν είχε αποδείξεις η Δ.Ο., τότε ΓΙΑΤΙ άνοιξε αυτό το θέμα?........Σκέψου λίγο...... ;)

Βρε, αν δεν είχε αποδείξεις η Δ.Ο., τότε ΓΙΑΤΙ άνοιξε αυτό το θέμα?........Σκέψου λίγο...... ;)

Δηλαδή μου λές ότι εγώ πρέπει να υποθέσω πως η Δ.Ο. έχει δίκιο; Και γιατί να δεχτώ κάτι χωρίς αποδείξεις; Επειδή το λέει η Δ.Ο.; Εγώ το λέω και ευθέως πως η ιστορία αυτή δεν με πείθει.

Θα μπορούσατε να τον αφήσετε να απαντήσει. Ban μπορείτε να του ρίξετε όποτε θέλετε. Το να τον "μπλοκάρετε" έτσι εμένα άλλες σκέψεις μου φέρνει πάντως...

Αν τυχόν τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως λέτε, θα εκτεθεί όλο το thelab.gr.

......και ο χρήστης "ravisher34" ποιός είναι ρε man?.....Ο μπακάλης της γειτονιάς?.....ΕΛΑ τώρα!......ΔΕΝ είμαστε και σημερινοί!...... ;)

απο χθες το βράδυ πέρασα υπέροχα διαβάζοντας τα ποστ.

εγώ λέω να μαζευτούμε και παίξουμε κανα counter strike να ξεδωσουμε λίγο και αφήστε τους φίλους και τα ξαδέρφια και τις θείες.

το Δ.Ο. έκρινε οτι πρέπει να γίνει ban ο χρήστης και έγινε. δικιά τους ειναι η σελιδουλα και παίρνουν τις αποφάσεις τους όπως θέλουν..

όλοι οι υπόλοιποι μαζί σας και εγώ που κολλάμε δεν καταλαβαίνω.

ban απο μια σελίδα έφαγε δεν έγινε και τπτ το τραγικό.

να αλλάξει ip να αλλάξει και nick name και να ξαναμπεί αν θέλει.

και μην με πειράξει κανείς θα το πω στον κουμπάρο τις θείας του γαμπρού μου.

παω για καφεδάκι ...

ban απο μια σελίδα έφαγε δεν έγινε και τπτ το τραγικό.

να αλλάξει ip να αλλάξει και nick name και να ξαναμπεί αν θέλει.

και μην με πειράξει κανείς θα το πω στον κουμπάρο τις θείας του γαμπρού μου.

παω για καφεδάκι ...

Αυτό απαγορεύεται. Αν τον πάρουν χαμπάρι πάλι ban θα έχει.

Δηλαδή μου λές ότι εγώ πρέπει να υποθέσω πως η Δ.Ο. έχει δίκιο; Και γιατί να δεχτώ κάτι χωρίς αποδείξεις; Επειδή το λέει η Δ.Ο.; Εγώ το λέω και ευθέως πως η ιστορία αυτή δεν με πείθει.

Για να καταλάβω...

Υπονοείς ότι μια ωραία πρωία ( στην περίπτωση μας τη σημερινή), η ΔΟ ξύπνησε, είδε το memberlist, διάλεξε εντελώς τυχαία τον mihalis και του απαγόρεψε για κανέναν απολύτως λόγο την πρόσβαση στην κοινότητα, παράλληλα εκκινώντας συκοφαντική δυσφήμηση στο όνομα του;

Εάν πραγματικά πιστεύεις αυτό, δεν έχω τίποτα να προσθέσω.

Αυτό απαγορεύεται. Αν τον πάρουν χαμπάρι πάλι ban θα έχει.

αυτό θέλω να σου πω φίλε μου.

όταν γράφτηκες στο σιτε διάβασες κάποιους όρους και κάποιους άλλους που χωρίς να τους διάβασες πρέπει να τους κρατάς γιατί πρέπει να υπάρχει κάποιος σεβασμός.

και πάλι ban να έχει τι έγινε?

είπαμε είναι Δ.Ο και συζητάνε,περνούνε αποφάσεις για τιν σελίδα τους και ....

πριν μια βδομαδουλα έφαγα μια καρτουλα γιατί έκανα κάτι που δεν έπρεπε.

είπα και ευχαριστώ και έχω και αποδείξεις γιατί άπλα εφταιγα και δεν πρόσεξα

Κανένας δεν είμαι ρε Candyman. Αλλά έχω βαρεθέι τα ίδια και τα ίδια.

Και face to face αμα μιλούσαμε ίσως έβριζα και πιο πολύ, και ναι θα έβριζα.

Ότι έγραψα το έγραψα έις γνώση μου και αν υπάρχει επίπτωση θα την δεχτω.

Επίσης, έδωσα και το email μου στο πόστ που έκανες quote. Οπότε ο καθένας μπορεί να απαντήσει.

BTW Ζωικό Βασίλειο :pleasantry:

Mε ολο τον σεβασμο προς το προσωπο σου νομιζω οτι πρεπει να ξανασκεφτεις τι εγραψες... τιποτα παραπανω για αυτο.

Για το "κατούρα παραπέρα" λες?.... :)

Προφανώς ναι.

......και ο χρήστης "ravisher34" ποιός είναι ρε man?.....Ο μπακάλης της γειτονιάς?.....ΕΛΑ τώρα!......ΔΕΝ είμαστε και σημερινοί!...... ;)

Μα κι αυτός banned είναι (απ'το thread).

Δεν νομιζω να εκανε τετοιο λαθος η Δ.Ο. του Thelab καθως εχουν τοσα χρονια παρουσιας......αποκλειεται να εκαναν κινησεις χωρις αποδειξεις...τοτε θα εβαζαν σε τεραστιο κινδυνο το ιδιο το site τους:)

Για να καταλάβω...

Υπονοείς ότι μια ωραία πρωία ( στην περίπτωση μας τη σημερινή), η ΔΟ ξύπνησε, είδε το memberlist, διάλεξε εντελώς τυχαία τον mihalis και του απαγόρεψε για κανέναν απολύτως λόγο την πρόσβαση στην κοινότητα, παράλληλα εκκινώντας συκοφαντική δυσφήμηση στο όνομα του;

Εάν πραγματικά πιστεύεις αυτό, δεν έχω τίποτα να προσθέσω.

Θες να σου πώ τι πιστεύω; Να στο πω ευθέως αφού δεν με "εννοείτε". Εγώ λέω ότι οι λόγοι είναι άλλοι και όχι αυτοί που αναφέρονται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.