schumifer Φεβρουάριος 8, 2009 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Πάντως παίδες για τα περισσότερα 1080Ρ το vlc παίζει μια χαρά...Αρκεί να μην πας να το προχωρήσεις γρήγορα...Εκεί αρχίζουν τα κόλπα:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 10, 2009 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 λογω ελλειψης ιντερνετς λιγων ημερων (αχ ΟΤΕ) λογω αναβαθμισης,εκανα αρκετο tweaking.εχω βρει ενα συνδιασμο CoreAVC,k lite mega με classic home theater ed που αποδιδει πολυ πιο σωστα τα χρωματα και εχει και acceleration.οταν μπορεσω θα κανω θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Φεβρουάριος 10, 2009 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 KMPlayer τελευταία έκδοση παίζει 1080p σε full εγκατάσταση στον υπολογιστή της υπογραφής μου χαλαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Φεβρουάριος 10, 2009 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 kmplayer παίζει στο λαπτοπ νερό 720p ταινία, που σου έβγαζε το λάδι το vlc..:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 10, 2009 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 λογω ελλειψης ιντερνετς λιγων ημερων (αχ ΟΤΕ) λογω αναβαθμισης,εκανα αρκετο tweaking.εχω βρει ενα συνδιασμο CoreAVC,k lite mega με classic home theater ed που αποδιδει πολυ πιο σωστα τα χρωματα και εχει και acceleration.οταν μπορεσω θα κανω θεμα.Θέμα asap! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Φεβρουάριος 12, 2009 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 έχω ένα πρόβλημα με το km player. σε ταινίες υψηλής ανάλυσης(720p,1080p) οι υπότιτλοι είναι μέσα σε ένα μαύρο πλαίσιο και τρώνε ένα ποσοστό της εικόνας. αυτό το μαύρο πλαίσιο πως το βγάζουν γιατί δεν μπορώ να το βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPsy Φεβρουάριος 12, 2009 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με Media player classic homecinema , coreavcPRO , ac3 filter , Haali Media Splitter , DirectVobSub....δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos Φεβρουάριος 12, 2009 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 ο καλύτερος συνδυασμός για τα mkv, h.264 αρχεία που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα είναι με τον mpc-ht και τους codecs του cccp, με άλλους αντιμετώπιζα προβλήματα με τον ήχο (δεν έβγαζαν σήμα dts 5.1 στον ενισχυτή, είτε έδιναν σωστά σήμα αλλά με πρόβλημα στον συγχρονισμό ήχου-εικόνας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Φεβρουάριος 12, 2009 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 έχω ένα πρόβλημα με το km player. σε ταινίες υψηλής ανάλυσης(720p,1080p) οι υπότιτλοι είναι μέσα σε ένα μαύρο πλαίσιο και τρώνε ένα ποσοστό της εικόνας. αυτό το μαύρο πλαίσιο πως το βγάζουν γιατί δεν μπορώ να το βρω Αυτό το δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Φεβρουάριος 12, 2009 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 Duder το δοκίμασα αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Φεβρουάριος 12, 2009 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 η beta το είχε αυτό το πρόβλημα και σε μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 13, 2009 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 Σε Vista 64 έχω εγκαταστήσει το πακέτο Vista Codec Package x64 Components 1.6.8 Το έχω από την αρχή που έβαλα Vista. Δεν ασχολούμαι πολύ με ταινίες αλλά δεν είχα και πρόβλημα να τις δω με τους Player των Vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Φεβρουάριος 13, 2009 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 petkate έχεις δίκιο κατέβασα από ένα link την beta χωρίς να το ξέρω και εχθές λέω να δοκιμάσω την προηγούμενη η οποία τελικά είναι και η τελική (1432) και όλα πάνε ρολόϊ Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Φεβρουάριος 27, 2009 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2009 ποια η διαφορά media player classic από το media player classic home cinema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Φεβρουάριος 28, 2009 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 Αν δεν κάνω λάθος μόνο το MPC-HC υποστηρίζει DXVA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Φεβρουάριος 28, 2009 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 GOMhttp://www.gomlab.com/eng/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fandom Μάρτιος 1, 2009 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2009 Media Player Classic + Coreavc.Kmplayer οπως αναφέρθηκε για πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούλιος 16, 2009 #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Εχω το εξης προβλημα τουλαχιστα με τις ταινιες 1080p στο notebookΕχω βαλει διαφορα codecs και players1) Δεν εγκαθιστατε το coreavc (με το που πατας agree κρεμαει..)2) O kmplayer που μου αρεσει πιο πολυ απο ολου σε καθε 10" ο ηχος μενει 2" πισωμε τον internal codec. Με external (τον ffdshow βλεπω φορτωνει) αφενος δε παιζει full screen αφετερου εχει ακομα μεγαλυτερα προβληματα3) Με το mediaplayer homecinema απλα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να δεις οτιδηποτεΔε μπορω να καταλαβω γιατι αυτα τα προβληματα με cpu c2d P7350Η οθονη δεν υποστηριζει FullHD αλλα αυτο εκτιμω δε θα πρεπει να δημιουργει προβλημα στο playback της ταινιας. Δε μπορω να βρω καμια λυση στο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 16, 2009 #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Εχω το εξης προβλημα τουλαχιστα με τις ταινιες 1080p στο notebookΕχω βαλει διαφορα codecs και players 1) Δεν εγκαθιστατε το coreavc (με το που πατας agree κρεμαει..) 2) O kmplayer που μου αρεσει πιο πολυ απο ολου σε καθε 10" ο ηχος μενει 2" πισω με τον internal codec. Με external (τον ffdshow βλεπω φορτωνει) αφενος δε παιζει full screen αφετερου εχει ακομα μεγαλυτερα προβληματα 3) Με το mediaplayer homecinema απλα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να δεις οτιδηποτε Δε μπορω να καταλαβω γιατι αυτα τα προβληματα με cpu c2d P7350 Η οθονη δεν υποστηριζει FullHD αλλα αυτο εκτιμω δε θα πρεπει να δημιουργει προβλημα στο playback της ταινιας. Δε μπορω να βρω καμια λυση στο προβλημα Προτείνω να τα βγάζεις όλα και να εγκαταστήσεις αυτό: http://free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm Σε όσους υπολογιστές το έχω χρησιμοποιήσει, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούλιος 16, 2009 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 i'll check itthanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.