b52 Φεβρουάριος 2, 2009 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Για να παιζετε τα παντα χρειαζονται 3 προγραμματακια....Media player, CCCp και CoreAvcPro, αφου τα κανετε εγκατασταση απλα πηγαινεις στον mpc και στα external codecs κανεις prefer τον coreavc και τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Φεβρουάριος 3, 2009 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Windows Media Player 11 + Vista Codec Package το έχει δοκιμάσει κανείς? Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος...μιας και δεν μου αρέσει να κάνω εγκατάσταση άλλα media players... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 3, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 να ρωτήσω ρε παίδες.έχω μια συλλογή από DVD με ποιο πρόγραμμα μπορώ να τα σώσω σε mkv στο pc Μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 3, 2009 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Γιατί δεν τα σώζεις όπως είναι, σε ένα ISO για παράδειγμα για κάθε DVD; Και οργανωμένα και κρατάς όλα τα στοιχεία του DVD (Menu, Subs, etc...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 3, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 θα ήθελα mkv για τα έχω στο HTPC μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 3, 2009 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Και τα ISO μπορείς να τα έχεις στο HTPC εκτός κι αν αναφέρεσαι σε θέμα "χώρου", οπότε :happy2:! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 3, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 οπότε τι πρωτινής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elric Φεβρουάριος 4, 2009 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Κατέβασε avisynth και meGUI και άρχισε το διάβασμα.Είναι αρκετά περίπλοκη η διαδικασία εκτός και άμα βρεις κανένα πρόγραμμα που να τα κάνει αυτοματοποιημένα, όμως τότε μην ελπίζεις στο καλύτερο αποτέλεσμα.Και θέλει αρκετές ώρες encoding η κάθε ταινία.Η διαδικασία είναι:Rip του DVD σε VOBΔημιουργία .d2v αρχείου και demux ήχου.Δημιουργία avisynth script.Encoding video.Encoding audio.Muxing video, audio, subs.Οπότε για εμένα δεν αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 4, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 για το DVDFab τι έχεις να πεις?δοκίμασα σε μια ταινία DVD και δεν έμεινα ικανοποιημένος.λες να φταίει που δεν είναι BL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Φεβρουάριος 4, 2009 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 να ρωτήσω ρε παίδες.έχω μια συλλογή από DVD με ποιο πρόγραμμα μπορώ να τα σώσω σε mkv στο pc Μου? Όπως τα λέει ο Elric, μόνο που υπάρχουν κάποια προγραμματάκια (AIO) που μας κάνουν τη ζωή εύκολη... Staxrip XviD4PSP (μη σε απατά η ονομασία...κάνει τα πάντα) Freeware και τα 2, παίρνεις και δοκιμάζεις (εμένα πιο καλά μου έκατσε το 2ο), με τρομερά αποτελέσματα αμφότερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeraias Φεβρουάριος 4, 2009 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 εγώ χρησιμοποιώ πάντα VLC για οτι βίντεο παίζω στο PC μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iakinthos Φεβρουάριος 5, 2009 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 KMplayer/VLC/MPC Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Φεβρουάριος 5, 2009 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 οπότε τι πρωτινής?yiu kiled ash!http://www.cccp-project.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Φεβρουάριος 5, 2009 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 To VLC είναι πανάρχαιο και παρωχημένο, τουλάχιστον για μένα...Το media player classic μπορεί να φαίνεται λιτό και απλοϊκό, δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Έχει ένα σκασμό ρυθμίσεις ακόμα και για τα πιο παράξενα πράγματα. Οπότε προτείνω Media player classic + ένα πακετάκι codecs (cccp χρησιμοποιώ εγώ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Φεβρουάριος 6, 2009 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 να ρωτήσω ρε παίδες.έχω μια συλλογή από DVD με ποιο πρόγραμμα μπορώ να τα σώσω σε mkv στο pc Μου? Διάβασα προχθές στο Ram κατι σχετικό με αυτό Επισυνάπτω μια φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 6, 2009 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 KMPlayer ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 6, 2009 Author #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Διάβασα προχθές στο Ram κατι σχετικό με αυτό Επισυνάπτω μια φωτογραφίαthxείναι πολύ χρήσιμο θα το δοκιμάσω σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Φεβρουάριος 8, 2009 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 έχω ένα sample mkv και πάω να το δω με το vlc αλλά κάνει σπασίματα. πως μπορώ και με ποιο πρόγραμμα να κάνω harware acceleration? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 8, 2009 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 δοκίμασε mediaplayer home cinemaαυτόν τρέχω και δεν έχει μάσηση καμιά ταινία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Φεβρουάριος 8, 2009 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 MPC-HC all the way!Και το KMPlayer υποστηρίζει hardware acc... (Click me) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.