Jump to content

Παραξενο Nvidia related Driver προβλημα.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ανοιγω utorrent,και αμεσως απο μισο second (ναι ειμαι haxorz) ανοιγω My computer.

βλεπω το συστημα αρχιζει και "ζοριζεται".

λεω αστο θα στρωσει.

στα επομενα 3 σεκοντια ,

τρωω μια ΜΠΛΕ ,απολαυστικοτατη!

Το πσιπσι δουλευει ΟΛΑ ντηφολτ,εκτος της καρτουλας που χει ΜΟΝΙΜΑ 1.22 βολτ επανω.

μπαινω ξανα γουηντα.κανονικα.μολις αρχιζει να ΦΟΡΤΑΕΙ τα σταρταπ προγραμματα,ΜΠΛΕ!

(εδω κανουμε συνειρμούς με αλλα μπλε...)

σεηφ μοουντ,ξηλωμα ντραηβερς καρτας γραφικονε,γιατι το αετισιο καστανοπρασινο ματι μου ,ειδε αναμεσα στα νουμερα , ενα NVXXXX .

uninstall,driver sweeper ,μπαινω γουηντα,ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

λεω ομορφα.παει περασε το κακο.

κατεβαζω στα καπακια με την υπερ-ηχητικη μου συνδεση των 2 μεγαβατ (το χει πει συμφοιτητης αυτο),τους οφιτσιαλ απο nvidia.

παω να κανω ινσταλασιονε.

@@ρια μαντολες.

κολλησε εκει που "μαυριζει η οθονη και βγαζει μια μπαρα που αναβοσβαει πανω αριστερα".

ξανα σεηφ.ξανα ξηλωμα(αυτη τη φορα ειχε στον uninstall ενα nvidia drivers μεγεθους 900 MB!!!!)

ξανα μανα.τιποτα.

καμια ιδεα?

300px-Halp.jpg

Ξηλωσε την εντελώς απο διαχείριση συσκευών, άλλαξε και PCI-e αν χρειαστεί, uninstall τα πάντα, παλι driver sweeper, ξαναμανα στο πρώτο PCI και drivers.

Αν δεν δουλέψει έτσι εχεις δυο εναλλακτικές

α) Φορμάτ και πέταμα

β) Πάρε μΑΤΙ (τμ) :p

Ότι είπε ο εκλεκτός,αν και εγώ θα έκανα πρώτα format και μετά τα άλλα (εάν δεν διορθωνόταν το πρόβλημα) (και λολ@"υπερηχιτική σύνδεση 2 μεγαβάτ":p:p)

τανταν!

working as nevah before.

ξηλωσα και περασα νεους drivers για chipset , sata gatwayhotlinkin ψιψιψονια,δοκιμασα ξανα και δουλεψε!

X-File

I cant believe...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.