Jump to content

Πρόβλημα όπου καίγονται double layer...

dimxr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά, έχω ένα θέμα... Γράφω πολλά dvd-rom... Άλλα είναι dvd5 και άλλα είναι dvd9... Το πρόβλημα είναι ότι ο υπολογιστής μου δεν μου καίει ποτέ τα dvd5, ενώ τα dvd9 έτσι και κανω κάτι άλλο ταυτόχρονα στο pc, χωρίς αμφιβολία θα καούν...Αλλά και στην ησυχία του να τον αφήσω να κάνει τη δουλειά του, πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα τα γράψει...Και να γίνει η εγγραφή, μετά στο verification είναι πολύ πιθανόν να βγάλει σφάλματα...Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Χρησιμοποιώ Verbatim DVD+R και στα dvd5 και στα dvd9...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:)

Λοιπόν... Πήγα από το επίσημο site της Nec και κατέβασα το latest firmware update, αλλά το ζήτημα είναι το εξής... Όταν πήγαινα να κανω update, έπρεπε να ολοκληρωθεί μια μπάρα εξέλιξης...Αυτή φτάνει πάντα ως τη δεύτερη γραμμή (από τις 10-15 συνολικά) και μου λέει update failed... Δε μου λέει ποιος είναι ο λόγος... Και όταν προσπαθώ να κάνω restart μετά από την προσπάθεια του update, ο υπολογιστής ψιλοκολλάει και παρατηρώ ότι το dvd-rom αναβοσβήνει συνεχώς... :p Καλή φάση... Καμία άλλη παρατήρηση; Με κόβετε για καινούριο drive;;;

Αν ναι μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε ένα; Απλά για να ξέρετε, οι απαιτήσεις μου είναι μια αξιόπιστη και καλή εγγραφή dvd...Τίποτα άλλο...Δε με νοιάζει να είναι ούτε super γρήγορο, ούτε να φτιάχνει καφέ...Απλά να κάνει σωστά κ αξιόπιστα τη δουλειά του...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...:)

Βρίσκω διάφορα αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω... Βρίσκω Liggy's AD-7173A Bitsetting Firmware 1-01 καθώς και Dee's AD-7173A 1.O1 Modified Firmware και Dee's AD-7173A 1-O2 Modified Firmware... Τι διαλέγω απ'όλα αυτά; Πιο πρόσφατα είναι αυτά που είναι με τα τελευταία νούμερα, δλδ 1-02 κλπ,ε; Επίσης διαλέγω bitsetting ή modified;;;;

edit: Τα δοκίμασα...Αλλά τπτ...Κάτι με error checksum έλεγε...Παρόλο που έκανα τη δουλειά σε safe mode... Τίποτα... Καμία άλλη πρόταση;

την περίπτωση να έπεσες να έχεις πέσει σε σκάρτη παρτίδα την σκέφτηκες; δοκίμασε να γράψεις δισκάκια άλλης μάρκας ;)

Σε ότι έχει να κάνει με τα σφάλματα στην εγγραφή και στα καμμένα δισκάκια, θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις αρχικά και άλλη μάρκα για να δείς τι παίζει....

Όσο για το Firmware Upgrade, θυμάμαι ότι ακόμη και για τo Upgrade μέσα από Windows, έπρεπε να είναι σε Master/Single τo ΑΤΑ Drive χωρίς άλλο δίσκο ή συσκευή ( και επιπλέον να ρυθμιστεί το Channel σε PIO Mode νομίζω)...τώρα με την αλλαγή του support site της NEC ( πρόσφατη πρέπει να είναι ) δεν αναφέρεται τίποτε ούτε έχει αρχείο με οδηγίες....

Χρησιμοποιούσα δεκάδες από αυτα http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=66_67_70&products_id=482

καθώς είναι γνωστά και φθηνά με ένα Pioneer.

Όταν άλλαξα σε LG τα συγκεκριμένα μου κάνανε προβλήματα. Τι να πω κάθε αντιγραφικό και η μάρκα του. Δεν βρίσκεις ακρη αν δεν δοκιμάζεις:fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.