webhunter Μάϊος 25, 2009 #82 Μάϊος 25, 2009 Δε μπορώ να δω τις τελευταίες φωτογραφίες. Το βάψιμο πολύ καλό. Πόσες στρώσεις? (αν το έχεις πει, δεν το πρόσεξα).
Spyrious Μάϊος 25, 2009 Author #83 Μάϊος 25, 2009 Ευχαριστώ παιδιά.Η λύση για το ψυγείο και την αντλία είναι με γωνιακά ρακόρ και ενώσεις.Θα το καταλάβετε μόλις τα βάλω.Η βαφή έγινε 2 χέρια αστάρι,3 χρώμα,2 ή 1 λούστρο.Ενδιάμεσα έγινε τρίψιμο με υγρό 800,1200,1500 γυαλόχαρτο. Σε μερικά σημεία ξεφλούδισε το μαύρο.Στα αλουμίνια έπιασε πού καλύτερα.Αλλά το λευκό είναι άπαιχτο,πολύ πιο δυνατό και κατάλευκο.
Jason Μάϊος 25, 2009 #85 Μάϊος 25, 2009 Λιγο resize οι φωτος, παραειναι κτηνη Μια χαρά τις βρίσκω τις photos! Απλά πρέπει να το αφήσεις λίγο να φορτώσουν γιατί είναι παρα πολλές:computer:
unstoppable Μάϊος 25, 2009 #86 Μάϊος 25, 2009 Μια χαρά τις βρίσκω τις photos!Απλά πρέπει να το αφήσεις λίγο να φορτώσουν γιατί είναι παρα πολλές:computer:Μερικες ειναι 2500Χ15xx pixels!!!
Jason Μάϊος 26, 2009 #87 Μάϊος 26, 2009 A ok εγώ μίλησα για το τελευταίο part (το μεγαλύτερο) που εκεί όλες είναι μικρές Spyrious κάποιες photos που είδα τις έχει βάλει 2 φορες
Spyrious Μάϊος 26, 2009 Author #89 Μάϊος 26, 2009 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.Οι φωτό ήταν πάρα πολλές και μάλλον έγινε κάποιο μπέρδεμα.Τις έκανα ρεζισε με το photoshop.Δεν ξέρω οι τελευταίες μάλλον δεν έγιναν ρεζισε.
Spyrious Ιούνιος 8, 2009 Author #91 Ιούνιος 8, 2009 Έβγαλα πολύ δουλειά τις τελευταίες μέρες.Μπήκαν κάποια hardware στο κουτί τέλειωσα κάποια άλλα πράγματα,αλλά τον περισσότερο χρόνο μου τον έφαγαν οι κολλήσεις από τα leds.Μερικές φωτό δεν είναι καλής ποιότητας γιατί δεν είχα την μηχανή και έβγαζα με το κινητό. Ο φωτισμός του mini itx (μόνο τα λευκά leds) όλα τα leds στην θέση τους Με την πρόσοψη είχα πρόβλημα και γιαυτό με έφερε αρκετά πίσω στην δουλειά.Όταν την έφτιαχνα δεν είχα υπολογίσει ότι τα φίλτρα των fans είναι τόσο ψηλά (υπολόγιζα 5mm ,ενώ βγήκαν κοντά στα 8mm) και ότι φεύγουν σε φάρδος από τα fan.Έτσι η πρόσοψη δεν έμπαινε οπότε την έκοψα λίγο και την ξαναέβαψα.Επειδή η σήτα που είχα φτιάξει πλέον ήταν μικρή παρήγγειλα άλλη (μου ήρθε η κυψελωτή από λάθος του e-shop,αλλά τελικά είναι πιο όμορφη) και ξαναέφτιαξα με αυτήν αφού την έβαψα την πρόσοψη. Εδώ η καλωδίωση Τεστ Τώρα ταιριάζει PSU Μπήκε και το mini itx στην θέση του.Άλλαξα ψύξη σε κάτι πιο αθόρυβο. Επίσης άνοιξα και την τρύπα για να παίρνει αέρα ο ανεμιστήρας του Sleeving σε μερικά καλώδια Εδώ τα πόδια που πήρα Και τέλος έφτιαξα και τις γωνίες που έλεγα για την υδρόψυξη Ευχαριστώ.
Melkon Ιούνιος 8, 2009 #92 Ιούνιος 8, 2009 Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι χρησιμοποιεις για τη τροφοδοσια της mini itx?
Spyrious Ιούνιος 8, 2009 Author #93 Ιούνιος 8, 2009 Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι χρησιμοποιεις για τη τροφοδοσια της mini itx?http://cgi.ebay.co.uk/PicoPSU-90w-Power-Supply-80w-external-PSU_W0QQitemZ270310886567QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_PowerSupplies_EH?hash=item3eefc8cca7&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50
Paintstar Ιούνιος 8, 2009 #94 Ιούνιος 8, 2009 Καθε ενημερωση και μια καλη εκπληξη!Μπραβο σου φιλε μου.Αν καταλαβα καλα το conept,το μινι θα παιζει σαν κατεβαστηρι και το υπολοιπο θα ειναι το main rig για παιχνιδια,ταινιες κλπ?
Spyrious Ιούνιος 8, 2009 Author #95 Ιούνιος 8, 2009 Καθε ενημερωση και μια καλη εκπληξη!Μπραβο σου φιλε μου.Αν καταλαβα καλα το conept,το μινι θα παιζει σαν κατεβαστηρι και το υπολοιπο θα ειναι το main rig για παιχνιδια,ταινιες κλπ?Ευχαριστώ.Ακριβώς.Το itx τρέχει freenas.Είναι και κατεβαστήρι και fileserver.
Aligator21 Ιούνιος 8, 2009 #96 Ιούνιος 8, 2009 Πωπω!!! Έχεις κάνει τρομερή δουλειά!!! Είναι άψογη μέχρι στιγμής και ανυπομονώ (ναι πάλι ) να δω το τελικό αποτέλεσμα!
leftthim Ιούνιος 8, 2009 #97 Ιούνιος 8, 2009 Πολύ καλή δουλειά μεγάλε!!:worship::worship::worship::worship: Το άσπρο χρώμα είναι καταπληκτικό,του πάει γάντι!!:clap::clap:Μπράβο σου!!
Spyrious Ιούνιος 26, 2009 Author #98 Ιούνιος 26, 2009 Είμαι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του κουτιού. Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση της υδρόψυξης.Μπήκε το δοχείο στην θέση του (εδώ πρόχειρα). Οι γωνίες βαμμένες. Επάνω στη αντλία Δοχείο - Fillport Drainport Καιρός να μπούνε και τα waterblock στην Θέση τους Εδώ η P6t Deluxe με τις βίδες για το block To Backplate To block Και έτοιμο (αφού είχε μπει πρώτα ο i7 920) μέσα στο κουτί. Εδώ φαίνεται πόσο στριμωγμένη είναι στο επάνω μέρος η μητρική. Ας βάλω και το block στην κάρτα XFX 4870 1GB Μετά από αρκετές βίδες Και γυμνή Η θερμοαγώγιμη πάστα της Zalman είναι εκπληκτική.Απλώνεται πολύ εύκολα με το πινελάκι που έχει. Εδώ το block Και λίγο ανάμεσα στην ψήκτρα των mosfet και waterblock Και η αντίστροφη διαδικασία Εδώ μια φωτό από το τροφοδοτικό Εδώ η διαχωριστική σίτα απο τον χώρο της υδρόψυξης και της μητρικής Επειδή κατα το δέσιμο τότε δεν είχα την μηχανή δεν τράβηξα φωτό από την διαδικασία.Μερικές φωτό τώρα απο το κουτί σχεδόν ολοκληρωμένο και με την υδρόψυξη γεμάτη πλέον Το κουτί δεν είναι ακόμα 100% έτοιμο.Είχα κάποια προβλήματα.Η ψύκτρα της zalman στον atom δεν καθόταν καλά και έβαλα την μαμίσια πάλι. Ο ανεμιστήρας δε για την ψύξη του mini itx ακόμα και στο 50 % ακουγόταν,οπότε έβαλα μια αντίσταση ~ 40 Ω και είναι αθόρυβο.Με το κυρίως σύστημα είχα κάποια προβλήματα όσον αφορά την εγκατάσταση των vista,μου έβγαλε την ψυχή και μου πήρε μια εβδομάδα (λόγο και της δουλειάς δεν προλάβαινα να ασχοληθώ)Τέλος πάντων δεν μπορούσα να κάνω αναβάθμιση το firmware του vertex,τα κατάφερα τελικά με cd.Μετά είχα πρόβλημα δεν φόρτωναν τα vista για κάποιο λόγο.Κάτι έφταιγε στο bios.Και τέλος το slim dvd panasonic Uj 875 δεν το βλέπει σωστά ούτε το bios, ούτε τα vista.Αλλά μάλλον φταίει αυτό,από ότι διάβασα στο νετ έχουν πολλοί πρόβλημα με αυτό οπότε μάλλον θα πάρω άλλο.Και τέλος το πλαϊνό το ένα δεν κλείνει διότι ενοχλούν τα παξιμάδια από την μια πλευρά.Και το ένα κάλυμμα των hdd δεν χωράει οπότε δεν θα μπει.Αλλά θα γίνει και αυτό.Αυτά για τώρα,Θα επανέλθω μόλις τα φτιάξω όλα.Ευχαριστώ.
Jerry007 Ιούλιος 2, 2009 #99 Ιούλιος 2, 2009 Μέτρησε το mod μαν, το αποτέλεσμα πιστεύω σε ανταμείβει και ας μην έχει τελειώσει ακόμα. Μπράβο!
unstoppable Ιούλιος 2, 2009 #100 Ιούλιος 2, 2009 Δεν με ενθουσιασε το τελικο αποτελεσμα, ισως επειδη το chieftec δεν ειναι και το πιο ομορφο κουτι για τα γουστα μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.