theovaz Απρίλιος 22, 2009 #61 Απρίλιος 22, 2009 Ωραίος.Ηλεκτροστατική θα σου πάρει περίπου κανένα 60άρι ή παραπάνω μάλλον.
sstav Απρίλιος 22, 2009 #62 Απρίλιος 22, 2009 θερμά συγχαρητήρια για το κουτί που πας να φτιάξεις και το μεράκι σου...δεν θέλω να ξέρω πως θα μεταμόρφωνες το TJ09 μου όταν κάποιο φεγγάρι:baby: ...
stylejohn Απρίλιος 22, 2009 #63 Απρίλιος 22, 2009 Και παλι μπραβο σου!Το τελικο αποτελεσμα πυστευω θα ειναι κορυφη
jpavly Απρίλιος 22, 2009 #64 Απρίλιος 22, 2009 Υ.Γ.:προς mods,γιατί δεν μπορώ να διορθώσω το 1ο ποστ;Θα ήθελα να αλλάξω τον τίτλο με νέα ημ/νια.Ευχαριστώ.Αν πατήσεις διόρθωση και μετά επεξεργαστής κειμένου δεν στο βγάζει;
unstoppable Απρίλιος 22, 2009 #65 Απρίλιος 22, 2009 Αν πατήσεις διόρθωση και μετά επεξεργαστής κειμένου δεν στο βγάζει;Σε μενα παντως στα θεματα που εχω ανοιξει δεν μου δινει επιλογη για διορθωση, ενω στα υπολοιπα posts μου υπαρχει κανονικα.
Spyrious Απρίλιος 22, 2009 Author #66 Απρίλιος 22, 2009 Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Λέω να το βάψω σε βαφείο αυτοκινήτων.Ένας λόγος γιαυτό είναι επειδή η πρόσοψη είναι πλαστικό,άρα δεν μπορεί να βαφτεί με ηλ/τική βαφή.Θέλω να έχουν την ίδια απόχρωση.@jpavly στο 1ο ποστ δεν μου βγαζει καν το κουμπί διόρθωση.@sstav σκεφτόμουν να φτιάξω εξαρχής την πρόσοψη απο αντίστοιχο πάχος αλουμινίου με αυτό που έχει,για lcd κτλ.
jpavly Απρίλιος 23, 2009 #67 Απρίλιος 23, 2009 Σου το άλλαξα με νέα ημερομηνία, ότι άλλο θέλεις πες μου
Spyrious Απρίλιος 23, 2009 Author #68 Απρίλιος 23, 2009 Σου το άλλαξα με νέα ημερομηνία, ότι άλλο θέλεις πες μου OK.Ευχαριστώ.
$@39@ Απρίλιος 23, 2009 #69 Απρίλιος 23, 2009 Ωραίος ο Spyrious..! Κι εγώ βαριέμαι που ζω 23 χρονών να πούμε...:to_pick_ones_nose:
skywalker Απρίλιος 24, 2009 #71 Απρίλιος 24, 2009 @Skywalker ωραίο το αποτέλεσμα.Από θερμοκρασίες είσαι καλύτερα τώρα; Πω,πω φιλε τωρα ειδα οτι μ'απαντησες.. Οποτε "λιγο" καθηστερημενα να σου απαντησω λοιπον... Οι θερμοκρασιες μου δεν αλλαξαν και πολυ μην φανταστεις αλλα τοτε ειχα q6600 και τωρα i7 επισης να πω οτι exhaust fan δεν εχω αλλα και οι μπροστηνοι(2) ειναι οι γνωστοι therlmatake που ειναι ολιγον τι ψοφιοι..Ισως με καλυτερους φανσς μπροστα + πισω να επεφταν οι θερμοκρασιες.. Παντως πλεον ολη η ζεστη ανεβαινει πανω και ζεσταινει την πανω μερια του κουτιου και ψιλουποφερανε στην αρχη οι καρτες γραφικων(ηταν που ηταν ζεστες..@4850)..μεχρι που εβγαλα την μια γιατι συνεχως βαρουσε κατι 90-100 και δημιουργουσε προβλημα(βασικα δεν ηταν θεμα κουτιου ηταν θεμα καρτας)...τωρα χωρις cf ειμαι οκ. Παντως χαρας την υπομονη σου,θα βγει πολυ καλο το αποτελεσμα..και παλι μπραβο!
Spyrious Μάϊος 6, 2009 Author #72 Μάϊος 6, 2009 Μια μικρή ενημέρωση. Τελικά αποφάσισα να το βάψω μόνος.Όπως αποδείχτηκε καλύτερα έτσι,διότι πχ στην πρόσοψη το πρώτο χέρι αστάρι έδειξε κάποιες ατέλειες.Οπότε το έτριψα σε εκείνα τα σημεία και το στοκάρισα ξανά.Παράλληλα με το βάψιμο (που δεν προχωράει γρήγορα και λόγο καιρού) έκανα και μερικά άλλα πράγματα. Σλιβάρισα μερικά καλώδια.Το psu του itx συστήματος.Άλλαξα και τα άσπρα molex με μαύρα. Έκοψα και τα περιττά καλώδια του ανεμιστήρα που ψύχει το itx. Επίσης αποσυναρμολόγησα τους ανεμιστήρες ώστε να βαφτούν μόνο αυτοί λευκοί και όχι τα πλαίσια τους που θα μείνουν μαύρα. Και το τελευταίο Hardware που κατέφθασε. Αυτά για τώρα.
$@39@ Μάϊος 6, 2009 #73 Μάϊος 6, 2009 Καιρό είχαμε να δούμε νέες φωτό και νόμισα ότι το σταμάτησες. Η ιδέα με τις λευκές φτερωτές πολύ καλή!!! Όλο εκπλήξεις...keep up the extremely nice work!!!!
webhunter Μάϊος 6, 2009 #74 Μάϊος 6, 2009 Με τη σκοπεύεις να βάψεις τους ανεμιστήρες? Μια ιδέα είναι να τα περάσει και με πέρλα, μαζί με το πλαίσιο, χωρίς να βάψεις το τελευταίο άσπρο.Πολύ ωραίο έχει βγει μέχρι τώρα. Μπράβο σου!:worship:
Κοπρίτης Μάϊος 6, 2009 #76 Μάϊος 6, 2009 τα ανεμιστηρια βαφονται μια χαρα και με κοινο spray λιγο χαιδεμα με ντουκοχαρτακι αν πεσει κιολας πιανει πολυ καλα και εαν δε ριξει και ενα βερνικι στο τελος, βγαινουν πολυ ανθεκτικα Παντως εγω εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι κριμα να βαψεις το σκελετο με κοινη υγρη βαφη εαν προλαβαινεις και δεν τον εχεις ξεκινησει ηδη ξανασκεψου το περιμενουμε moar pics (Φραγμα μη βαρας..)
Spyrious Μάϊος 18, 2009 Author #77 Μάϊος 18, 2009 Παιδιά το κουτί προχωράει.Έχω βάψει μερικά κομμάτια αλλά στα περισσότερα είμαι ακόμα στο αστάρωμα.Χρησιμοποιώ χρώματα MOTIP.Σε ένα κομμάτι που έριξα το 1ο χέρι black high gloss βγήκε πάρα πολύ καλό.Εννοείται ότι τα στρώματα ασταριού τα είχα γυαλίσει στο νερό με γυαλόχαρτο.Την πρωτη φορά που είχα βάψει το κουτί είχα πάρει χρώματα της βιβεχρωμ.Τα motip είναι τελικά πολύ ανώτερα (και στην τιμή δυστυχώς).Επίσης ασχολήθηκα και άλλο με sleeving,αλλά μου τελείωσε,οπότε μέχρι να έρθει κάνω άλλα μικροπράγματα.Οι διακόπτες που πήρα απο ebay για power κτλ, είναι τελείως μούφα,ούτε στο σκοτάδι δεν φωτίζουν καλά καλά.Οπότε αναγκαστικά θα κάνω παραγγελία από performance pcs.Φωτό προσεχώς.
$@39@ Μάϊος 18, 2009 #78 Μάϊος 18, 2009 Μην πτοείσαι μια παραγγελία:tongue: ήταν το κουτί θα βγει μούρλια. Είμαι σίγουρος!!!
Spyrious Μάϊος 25, 2009 Author #79 Μάϊος 25, 2009 Το βάψιμο σχεδόν το τελείωσα.Μερικά μικρά κομμάτια έμειναν ακόμα.Ξεκίνησα να το δένω το κουτί. Μια φωτό από τον χώρο όπου έβαφα. Μερικά κομμάτια πριν συναρμολογηθούν. Ξεκίνησα το δέσιμο σχεδόν με την ίδια σειρά όπως το έλυσα.Χρησιμοποίησα και χωνευτά πριτσίνια όπου υπήρχαν και αρχικά και επειδή τα μαύρα δεν μου έφτασαν έβαλα και άβαφα. Εδώ το mini itx cage Οι βάσεις για τους hdd Οι βάσεις για το dvd Συνεχίζουμε Έφτιαξα και ένα switchbox για τον έλεγχο του φωτισμού,για να μην υπάρχουν πολλά καλώδια και να είναι λίγο πιο συμμαζεμένο. Εδώ τοποθετημένο. Επίσης ετοίμασα και τα κομμάτια πλέξυ για τα πλαϊνά.Με την φρέζα για το dremel και το ειδικό εξάρτημα στρογγύλεψα τις άκρες και μετά με λεπτό γυαλόχαρτο για φινίρισμα. Μετά έκανα πατούρες στις τρύπες για να μπαίνουν χωνευτά οι βίδες. Το έβαλα και δοκιμαστικά (μάλλον θα χρειαστεί να κοντύνω λίγο τις βίδες). Για τους ανεμιστήρες εκτύπωσα νέα αυτοκόλλητα. Εδώ ο πρώτος. Το dvd έτοιμο σχεδόν. Και το ψυγείο. Ο πίσω ανεμιστήρας Η αντλία με sleeving και μαύρο molex. Και το πρώτο πρόβλημα.Η αντλία με το ψυγείο δεν ευθυγραμμίζονται. Ευτυχώς υπάρχει λύση. PSU mounting. Και τέλος το Fillport. Όλα τα καλώδια θα γίνουν sleeved και οι βίδες είναι μαύρες allen.Αυτά προς το παρόν.Ευχαριστώ.
Jason Μάϊος 25, 2009 #80 Μάϊος 25, 2009 Η λύση με το ψυγείο και την αντλία πια είναι? Να φτιάξεις μια βάση πιο κοντή και να έρθουν στην ίδια ευθεία? Btw τα βάψιμο σου πέτυχε κουτί μπράβο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.