stylejohn Μάρτιος 26, 2009 #41 Μάρτιος 26, 2009 Πολυ καλα ιδεα αυτη η διχρωμια!Αλλα δυσκολα θα βγει ωραιο το ασπρο με spray!
Jason Μάρτιος 26, 2009 #42 Μάρτιος 26, 2009 Πολυ καλα ιδεα αυτη η διχρωμια!Αλλα δυσκολα θα βγει ωραιο το ασπρο με spray! Μπά μην το λες ! Αν κανεις τα σωστά βήματα για το βάψιμο μια χαρά τέλειο θα βγει
Jaco Μάρτιος 26, 2009 #43 Μάρτιος 26, 2009 Ωραίος Spyrious... Έχεις ρίξει πολύ δουλειά, σχεδόν έχεις κατασκευάσει όλο το κουτί από την αρχή... Και το εργαστήρι σου πλήρως εξοπλισμένο...
Spyrious Μάρτιος 26, 2009 Author #44 Μάρτιος 26, 2009 Ευχαριστώ παιδιά.Το εργαστήρι καλό είναι,απλά μου λείπουν κάποια βασικά για έναν modder,αλλά γίνεται δουλειά.Ο στόλος αυξάνεται συνεχώς.
kreach Μάρτιος 30, 2009 #45 Μάρτιος 30, 2009 OMG :worship: Πολύ καλή δουλεία Spyrious ! Μπράβω για την υπομονή σου που έκατσες και "ζωντάνεψες" ένα παλιο κουτί αντί να αγοράσεις ένα έτοιμο να ξεμπερδεύεις! Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την όλη διαδικασία
cabdik Μάρτιος 30, 2009 #46 Μάρτιος 30, 2009 spyrious, κι εγω με τη σειρα μου να σου δωσω συγχαρητηρια, οχι μονο για το κουτι που φτιαχνεις, αλλα για την υπομονη σου και το μερακι σου...!!!!!
$@39@ Μάρτιος 30, 2009 #47 Μάρτιος 30, 2009 Spyrius απλά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την μερακλίδικη δουλειά που έχεις ρίξει μέχρι τώρα τόσο στο εργαστήρι σου όσο και στο φόρουμ που μας περιγράφεις. Απλά μπράβο! +1 από εμένα...
Jerry007 Μάρτιος 30, 2009 #48 Μάρτιος 30, 2009 Θεός απλά :thank_you2:Μια ερώτηση,τα led που θα τα χρησιμοποιήσεις?
Spyrious Μάρτιος 31, 2009 Author #49 Μάρτιος 31, 2009 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια.Leds θα φωτίσουν αρκετά σημεία του κουτιού,θα σας δείξω πιο μετά.Πάμε τώρα σε μια μικρή ενημέρωση.Σε αυτό το σημείο ο υπολογισμός και ο σχεδιασμός παίρνει πιο πολύ χρόνο από την πραγματική εφαρμογή.Όλο το Σαβ/κο έκανα μερικά μικρά πραγματάκια. Στο φύλλο που χωρίζει το επάνω μέρος με το κάτω άνοιξα τρύπα για να περάσουν τα καλώδια psu,sata κλπ. Όπως προείπα το εσωτερικό του κουτιού θα χωρίζεται σε 3 κομμάτια. 1.Κάτω μέρος για hdds,psu,mini itx και μερικά άλλα πραγματάκια 2.Επάνω χώρος κύριου συστήματος m/b κάρτες κλπ και 3.Επάνω χώρος συστήματος Υδρόψυξης,ψυγείο,δοχείο,αντλία. Για να μην δείχνει ένα κουτί με τόσα σημεία κλειστά,στα καπάκια αυτών των χώρων θα γίνουν κάποιες τρύπες ώστε να φαίνονται κάποια σημεία.Στο ένα πλαϊνό καπάκι άνοιξα είδη κάποιες τρύπες. Εδώ μερικές φωτό για το πως περίπου θα τοποθετηθεί η υδρόψυξη Οπότε και έφτιαξα τα καπάκια. Το ένα και πλαϊνό απο αυτά θα είναι αποσπόμενο για να έχω πρόσβαση στο χώρο αυτόν.Έτσι για να στηρίζεται έφτιαξα μια γωνιούλα Κάπως έτσι θα κλείνει ο χώρος Επίσης άνοιξα και λίγο τις τρύπες για τους ανεμιστήρες στο επάνω μέρος του κουτιού. Βρήκα και καλώδιο psu 90 μοιρών Αυτά για την ώρα.
ShadowRunner Μάρτιος 31, 2009 #50 Μάρτιος 31, 2009 Πολύ καλή δουλειά φίλος, εύγε για το μεράκι και την υπομονή σου, εύχομαι αν και είμαι σίγουρος ότι θα βγει πολύ μούρλια του κουτάκι :clap: Έχω αρχίσει να ζηλεύω και θέλω και εγώ ένα
b52 Απρίλιος 1, 2009 #51 Απρίλιος 1, 2009 Πολυ καλη δουλεια, οσο για το βαψιμο στειλε μου pm να στο βαψω ηλετροστατικη γιατι με το σπρευ θα παει χαμενη ολη η δουλεια σου, χωρια που θα κρυψει τυχον ατελειες.
theovaz Απρίλιος 1, 2009 #52 Απρίλιος 1, 2009 Πολύ καλή δουλειάΑ και απόσο φαίνεται στην φοτο (στο κόψιμο της τρύπας για τους επάνω ανεμιστήρες) η λαμαρίνα κοντά στο κόψιμο έχει στραβώσει..Για να μην σου συμβαίνει αυτό βάλε ένα κομμάτι ξύλο από κάτω και κόψε τα μαζί.
Aligator21 Απρίλιος 1, 2009 #53 Απρίλιος 1, 2009 Τώρα το πήρα χαμπάρι αυτό το thread! Τρομερή δουλειά/όρεξη/μεράκι! Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα!!!
Spyrious Απρίλιος 7, 2009 Author #54 Απρίλιος 7, 2009 Πολύ καλή δουλειά φίλος, εύγε για το μεράκι και την υπομονή σου, εύχομαι αν και είμαι σίγουρος ότι θα βγει πολύ μούρλια του κουτάκι :clap: Έχω αρχίσει να ζηλεύω και θέλω και εγώ ένα Ευχαριστώ.Δεν είναι δύσκολο,όταν ξεκινήσεις σου έρχονται και ιδέες και μαθαίνεις στην πορεία. Πολυ καλη δουλεια, οσο για το βαψιμο στειλε μου pm να στο βαψω ηλετροστατικη γιατι με το σπρευ θα παει χαμενη ολη η δουλεια σου, χωρια που θα κρυψει τυχον ατελειες. Ευχαριστώ.Έχεις π.μ. Πολύ καλή δουλειάΑ και απόσο φαίνεται στην φοτο (στο κόψιμο της τρύπας για τους επάνω ανεμιστήρες) η λαμαρίνα κοντά στο κόψιμο έχει στραβώσει..Για να μην σου συμβαίνει αυτό βάλε ένα κομμάτι ξύλο από κάτω και κόψε τα μαζί. Ναι το έπαθα κανα 2 φορές.Καλή η ιδέα σου.Το κάνω μερικές φορές.Ευχαριστώ. Τώρα το πήρα χαμπάρι αυτό το thread!Τρομερή δουλειά/όρεξη/μεράκι! Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα!!! Ευχαριστώ πολύ.Και εγώ ανυπομονώ να το δω έτοιμο.
Spyrious Απρίλιος 7, 2009 Author #55 Απρίλιος 7, 2009 Λοιπόν.Έκανα λίγη πρόοδο μέσα στο Σαβ/κο. Δεν Θυμάμαι να σας έδειξα φωτό απο το mini itx κουτάκι σχεδόν έτοιμο.Ορίστε λοιπόν. Φαίνονται και τα standoffs βιδωμένα. Τα 2 standoffs είναι για το cf to ide adapter Ασχολήθηκα με την σίτα,η οποία θα μπεί σε αρκετά σημεία. Επίσης έφτιαξα και την βάση για την αντλία και το δοχείο. Στην θέση της Με το δοχείο Έκοψα και ένα παράθυρο για να φαίνεται η στάθμη του νερού μέσα από το καπάκι Εδώ στην θέση του.Το F σημαίνει Full και το E empty Μερικές φωτό από τα καπάκια.Το κενό επάνω είναι για τους ανεμηστήρες Έκοψα και ένα άλλο καπάκι για την άλλη μεριά του κουτιού Και άνοιξα και μια τρύπα για το fillport Τέλος,μια ακόμα παραλαβή.XFX 4870 1gb,ρακορ,βάνα για την εκκένωση της Υδρόψηξης και Λάστιχο 1/2 XSPC.
$@39@ Απρίλιος 7, 2009 #56 Απρίλιος 7, 2009 Go on μεγάλε φοβερό ! Περιμένω πως και πως κάθε φορά τις καινούργιες σου φωτό. Έχει καταντήσει prisonbreak!! :patsak: lololol περιμένω πάντα το επόμενο επεισόδιο...
p_under Απρίλιος 7, 2009 #57 Απρίλιος 7, 2009 τωρα ειδα κ εγω την τρομερη δουλεια! go on . τρελανε μας .
Spyrious Απρίλιος 21, 2009 Author #58 Απρίλιος 21, 2009 Λοιπόν.Εδώ είμαστε και πάλι.Αυτόν τον καιρό έβγαλα αρκετή δουλειά.Σχεδόν έχω τελειώσει με τα κόψε ράψε. Μερικές φωτό απο το καινούργιο εργαλείο Επειδή το κουτί,ήταν και πριν βαρύ και ασήκωτο, αποφάσισα να του βάλω 2 χερούλια για να μπορώ να το μετακινώ κάπως. Αλλά επειδή αυτά θα είναι βιδωμένα στην οροφή και η οροφή βιδώνεται στο πίσω και εμπρός μέρος με συνολικά 3 m3 βίδες,είπα να το ενισχύσω λίγο.Οπότε έκοψα 2 γωνίες αλουμινίου και άνοιξα τρύπες για τις βίδες από τα χερούλια στην μια πλευρά Το ένα για να χωρέσει σωστά έπρεπε να το κόψω λίγο Από την άλλη πλευρά άνοιξα εσωτερικό σπείρωμα για να βιδώνει με τις βίδες στο πίσω και εμπρός μέρος αντίστοιχα Και επίσης άνοιξα τρύπες στην οροφή του κουτιού Οπότε τα χερούλια μπαίνουν έτσι Επίσης έκανα και ένα μικρό καπάκι για τους δίσκους από την άλλη μεριά HDD σημαίνει και αυτό Ακόμα έκοψα τα πλαϊνά καπάκια για τα παράθυρα και άνοιξα τρύπες για τις βίδες
Spyrious Απρίλιος 21, 2009 Author #59 Απρίλιος 21, 2009 Αφού τέλειωσαν αυτά έμεινε να τρίψω όλα τα κομμάτια να τα πλύνω για να πάνε για βαφή. Αυτά είναι που θα βαφτούν λευκά Επίσης έκοψα και το πλεξιγκλάς για τα πλαϊνά παράθυρα χ2 Αυτά.Τώρα πρέπει να δω σε ποιο βαφείο θα τα πάω.Ξέρει κανείς στο περίπου τι στοιχίζει κάτι τέτοιο; Υ.Γ.:προς mods,γιατί δεν μπορώ να διορθώσω το 1ο ποστ;Θα ήθελα να αλλάξω τον τίτλο με νέα ημ/νια.Ευχαριστώ.
mpoumpis Απρίλιος 21, 2009 #60 Απρίλιος 21, 2009 Φιλε τα θερμα μου συγχαρητηρια για το μερακι σου...Ειμαι σιγουρος πως το τελικο αποτελεσμα θα σε ανταμειψει:triniti:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.