Jump to content

Πρόβλημα με οθόνη LG

kostastlb

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω μία οθόνη LG 22'' η οποία έχει δύο εξόδους. Μία DVI και μία D-SUB. Η κάρτα γραφικών που διαθέτω είναι της ASUS, η geforce 9600 με δύο DVI. Όταν συνδέω την οθόνη με DVI τότε στο ένα DVI της κάρτας γραφικών δεν έχει καθόλου σήμα και στο άλλο πιάνει ανάλυση μέχρι 1024x768 ενώ η σωστή είναι 1680x1050. Όταν συνδέω την οθόνη με το D-SUB, τότε στο ένα δεν έχει καθόλου σήμα ενώ στο άλλο λειτουργεί κανονικότητα. Έχετε καμία άποψη για το τι μπορεί να φταίει;

Δεν έχω ακούσει ποτέ μου κάτι τέτοιο , αλλά κάνε πρώτα το εύκολο ....... δοκίμασε ένα άλλο καλώδιο .......

Κανε κι ένα reset στις ρυθμίσεις της LG σου .

Δεν έχω ακούσει ποτέ μου κάτι τέτοιο , αλλά κάνε πρώτα το εύκολο ....... δοκίμασε ένα άλλο καλώδιο .......

Κανε κι ένα reset στις ρυθμίσεις της LG σου .

Δυστυχώς δεν έχω δεύτερο καλώδιο. Όσον αφορά το reset στις ρυθμίσεις της LG, εάν εννοείς να βγάλω το καλώδιο του ρεύματος για κάποια δευτερόλεπτα, το έχω κάνει. Άλλωστε η οθόνη είναι καινούργια... Τελικά πάντα υπάρχει κάτι το οποίο δεν το έχουμε ξαναδεί...

Στο menu της lg σου , κάπου πρέπει να έχει μια επιλογή factory reset .

Φοβάμαι ότι δεν είναι εκεί το πρόβλημα , αλλά δεν χάνεις και τίποτα .

Ρίξε και μια ματιά στο καλώδιο , μήπως κατά λάθος στράβωσε κάποιο ποδαράκι .

Στο menu της lg σου , κάπου πρέπει να έχει μια επιλογή factory reset .

Φοβάμαι ότι δεν είναι εκεί το πρόβλημα , αλλά δεν χάνεις και τίποτα .

Ρίξε και μια ματιά στο καλώδιο , μήπως κατά λάθος στράβωσε κάποιο ποδαράκι .

Μόλις έκανα και τα δύο αλλά τζίφος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και επιπλέον δεν ξέρω αν πρέπει να πάω για service την οθόνη ή τον υπολογιστή...

Προσπάθησε να απομονώσεις το πρόβλημα ! Δοκίμασε άλλη οθόνη και κάρτα γραφικών εναλλάξ .

Εντάξει , θα μου πεις τώρα , "και τι με πέρασες εμένα ? αποθήκη hardware?" :shifty:

Σε κάθε περίπτωση , ζήτα από φίλους και γνωστούς :kiss3: . Δε γίνεται , κάποια οθόνη θα σου δώσουν να δοκιμάσεις ........ :victory:

Προσπάθησε να απομονώσεις το πρόβλημα ! Δοκίμασε άλλη οθόνη και κάρτα γραφικών εναλλάξ .

Εντάξει , θα μου πεις τώρα , "και τι με πέρασες εμένα ? αποθήκη hardware?" :shifty:

Σε κάθε περίπτωση , ζήτα από φίλους και γνωστούς :kiss3: . Δε γίνεται , κάποια οθόνη θα σου δώσουν να δοκιμάσεις ........ :victory:

Πάντως μία CRT που έχω παίζει μία χαρά αν και δεν νομίζω πως λέει κάτι αυτό...

Και να υποθέσω επίσης ότι έχεις τους drivers της κάρτας γραφικών εγκατεστημένους σωστά και up to date , έτσι ?

Και ότι έχεις δοκιμάσει την LG σου σε κάποιο άλλο μηχάνημα ? :whistling

Και να υποθέσω επίσης ότι έχεις τους drivers της κάρτας γραφικών εγκατεστημένους σωστά και up to date , έτσι ?

Και ότι έχεις δοκιμάσει την LG σου σε κάποιο άλλο μηχάνημα ? :whistling

Έχω δοκιμάσει τους drivers από το windows update, από την nvidia, και από την asus. Επίσης έχω δοκιμάσει και παλιότερες εκδόσεις αλλά τίποτα. Όμως δεν έχω δοκιμάσει την LG σε άλλο μηχάνημα επειδή δεν έχω δεύτερο και είναι λίγο δύσκολο να βρω άλλο...

Ας ελπίσουμε ότι κάποιος άλλος συμφορουμίτης μας θα έχει καλύτερες ιδέες από μένα ....

Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από το να δοκιμάσεις την οθόνη σου σε ένα άλλο σύστημα ..... :hmm:

Αλλιως ..................... SERVISSSSSSSSSSSSSS :nuke:

Ας ελπίσουμε ότι κάποιος άλλος συμφορουμίτης μας θα έχει καλύτερες ιδέες από μένα ....

Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από το να δοκιμάσεις την οθόνη σου σε ένα άλλο σύστημα ..... :hmm:

Αλλιως ..................... SERVISSSSSSSSSSSSSS :nuke:

Αυτό είναι το θέμα. Να πάω για service την οθόνη ή τον υπολογιστή επειδή μπορεί να φταίει και η κάρτα γραφικών...

Ε αν είναι να τα πας για σέρβις γιατί να πας το ένα και όχι το άλλο ?

Αφού θα πας που θα πας , πήγαινε τα και τα 2 ! Έτσι κι αλλιώς και οι τεχνικοί προφανώς θα θέλουν να τα δουν και τα 2 μαζί , έτσι δεν είναι ? :meeting:

Ε αν είναι να τα πας για σέρβις γιατί να πας το ένα και όχι το άλλο ?

Αφού θα πας που θα πας , πήγαινε τα και τα 2 ! Έτσι κι αλλιώς και οι τεχνικοί προφανώς θα θέλουν να τα δουν και τα 2 μαζί , έτσι δεν είναι ? :meeting:

Κανονικά έτσι είναι αλλά προσπαθώ να αποφύγω το κουβάλημα δύο μεγάλων κουτιών. Άλλωστε εάν είναι πρόβλημα της οθόνης, επειδή μίλησα με την LG έρχονται σπίτι και μου φέρνουν καινούργια και παίρνουν αυτή...

Ε όχι και μεγάλο το κουτί της 22αρας !

Έχω την πεποίθηση ότι θα βοηθήσεις τους τεχνικούς του σέρβις αν τα πας και τα δυο για να τα ελέγξουν μαζί ........... υπάρχει και η πιθανότητα να στο ζητήσουν οι ίδιοι οπότε θα κάνεις διπλά δρομολόγια μετά ..... :upside:

Ε όχι και μεγάλο το κουτί της 22αρας !

Έχω την πεποίθηση ότι θα βοηθήσεις τους τεχνικούς του σέρβις αν τα πας και τα δυο για να τα ελέγξουν μαζί ........... υπάρχει και η πιθανότητα να στο ζητήσουν οι ίδιοι οπότε θα κάνεις διπλά δρομολόγια μετά ..... :upside:

Τηλεφωνικά πιστεύεις πως δεν θα με βοηθήσουν; Μάλλον θα τους φανεί πολύ κουφό το όλο σκηνικό!!!!

Δεν χάνεις και τίποτα να τους πάρεις και ένα τηλέφωνο ..........

Μπορεί ο τυπάς στην άλλη άκρη της γραμμής να είναι τρελό γατόνι και σούπερ-ντούπερ μαστερ οφ δε γιουνιβερς , και να σου λύσει το πρόβλημα τηλεφωνικώς ........

Μπορεί και όχι ...... :shifty:

Δεν χάνεις και τίποτα να τους πάρεις και ένα τηλέφωνο ..........

Μπορεί ο τυπάς στην άλλη άκρη της γραμμής να είναι τρελό γατόνι και σούπερ-ντούπερ μαστερ οφ δε γιουνιβερς , και να σου λύσει το πρόβλημα τηλεφωνικώς ........

Μπορεί και όχι ...... :shifty:

Ας ελπίσουμε πως θα πέσω σε κάποιον τέτοιο αν και το θεωρώ λίγο δύσκολο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.