lostre3 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Μώλις πήρα ενα LIFEVOEW LV5H hybrid USB tvtuner όλα ωραία , όλα καλά βλέποντας το ενλόγο hardware εξωτερικά.... αλλά όταν ήρθε η ώρα να το τεστάρω στην πράξη με μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα οτι εάν REGION δηλωθεί ως GREECE , τότε ΟΛΑ τα ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ κανάλια εμφανίζονται ΧΑΛΙΑ και με μία ΕΝΤΟΝΗ ΜΠΛΕ απόχρωση. Μου φάνηκε πολύ παράξενο και έτσι έψαξα στο νετ για παρόμοιες εμπειρίες άλλων χρηστων. Κάτι διάβασα σε κάποιο Forum ότι ΠΡΟΣΦΑΤΑ άλλαξε το ειδος σήματος που εκπέμπουν τα κανάλια στην ελλάδα απο SECAM σε PAL (ή και το αντίθετο)ή σύμφωνα με το Wiki greece "Η Ελλάδα ενώ επισήμως είναι καταχωρημένη ως χώρα που χρησιμοποιεί το σύστημα SECAM, στην πράξη όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν σε PAL" Ως μοναδική λύση που βρίκα ήταν να αλλάξω το REGION σε Γερμανία. Όντως ΕΠΙΑΣΕ το κόλπο και τα ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ κανάλια "πιάνουν" αξιοπρεπώς. ΑΛΛΑ τα ΨΗΦΙΑΚΑ φένοντε να ΚΟΛΛΑΝΕ (κατι σαν LAG) λιγάκι, ελαφρώς Ξέρει κανεις τίποτα για την περιπτωσή μου ρε παιδιά???? Ποιες άλλες χώρες θα μπορούσα να δοκιμάσω ως REGION για να έχω καλύτερο αποτέλεσμα ήτε στα αναλογικά ήτε στα ψηφιακια (ή και στα δυο)??? Χρεισημοποιψ το ΜΑΝΙΣΙΟ προγραμμα ArcSoft TotalMedia 3.5 έχετε κανα καλύτερο να προτείνεται που να λύνει ίσως το συγλεκριμενο πρόβλημα μου?? (έχω και άλλα ...μα αυτά έχει η ζωή) Ευχαριστω εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Φεβρουάριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Το καλύτερο πρόγραμμα για τηλεόραση είναι το dscalerΑν και η ανάπτυξή του έμεινε πίσω 4 χρόνια γιαυτο δεν ξέρω αν υποστηρίζει ψηφιακά.http://deinterlace.sourceforge.net/downloads.htmΕπίσης τσέκαρε απο την σελίδα του κατασκευαστή την τελευταία έκδοση του συνοδευτικού software Link to comment Share on other sites More sharing options...
iakinthos Φεβρουάριος 6, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Φίλε έχω κι εγώ το ίδιο και είχα την ίδια έκπληξη με τα χρώματα όταν τέλειωσε το search με τα κανάλια.Μην αλλάξεις region.Ψάξε στις επιλογές για σήμα PAL-BG και αποθηκευσέτο.Θα είσαι κομπλέ σε αναλογικά και ψηφιακά κανάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.