unseen Μάρτιος 15, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2012 Ωραιος Θελει tweaks για να πεσεις κατω απο τα 7. Διαβασε αυτο: http://www.goreblast.com/superPI.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
witcher Μάρτιος 16, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Ευχαριστώ πολύ unseen!!Θα κάτσω να διαβάσω και θα πειραματιστώ το σκ.Σε ένα πυρήνα δεν τρέχει το πι?Κατάφερα να μπω windows με 5.45με ένα πυρήνα ενεργοποιημένο αλλα έκανα χειρότερο χρόνο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
witcher Μάρτιος 16, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Ευχαριστώ πολύ unseen!!Θα κάτσω να διαβάσω και θα πειραματιστώ το σκ.Σε ένα πυρήνα δεν τρέχει το πι?Κατάφερα να μπω windows με 5.45με ένα πυρήνα ενεργοποιημένο αλλα έκανα χειρότερο χρόνο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 16, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Ωραίος φίλε!! Ναι ένα πυρήνα τρέχει το SPi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 16, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Ωραίος φίλε!! Ναι ένα πυρήνα τρέχει το SPi Link to comment Share on other sites More sharing options...
witcher Μάρτιος 17, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 Ευχαριστώ xrist :smile011:!!Μέχρι πόσο να ανεβάσω ρεύματα για το super pi?Είμαι γύρω στο 1.41 με αέρα.Καλή η rattler πάντως,δεν το περίμενα!!H προηγούμενη μητρική που είχα(dfi ultra-d)μου είχε βγάλει το λάδι για να τη στα-θεροποιήσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
witcher Μάρτιος 17, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 Ευχαριστώ xrist :smile011:!!Μέχρι πόσο να ανεβάσω ρεύματα για το super pi?Είμαι γύρω στο 1.41 με αέρα.Καλή η rattler πάντως,δεν το περίμενα!!H προηγούμενη μητρική που είχα(dfi ultra-d)μου είχε βγάλει το λάδι για να τη στα-θεροποιήσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Μάρτιος 17, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 εφοσον εχεις κανει "σχολειο" με την Ultra-D, ολες οι αλλες μητρικες ειναι παιχνιδακια ψαχνεις να βρεις max vcore για καθε μερα ή για benches? αν ειναι το πρωτο τοτε μην ξεπερασεις το 1.45 γιατι ηδη εισαι κοντα στο οριο και υπολογιζε πως το καλοκαιρι θα πρεπει να κατεβασεις σιγουρα τα ρολογια σου. Ολα αυτα ομως με καποια καλη αεροχυκτρα και οχι την μανισια Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Μάρτιος 17, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2012 εφοσον εχεις κανει "σχολειο" με την Ultra-D, ολες οι αλλες μητρικες ειναι παιχνιδακια ψαχνεις να βρεις max vcore για καθε μερα ή για benches? αν ειναι το πρωτο τοτε μην ξεπερασεις το 1.45 γιατι ηδη εισαι κοντα στο οριο και υπολογιζε πως το καλοκαιρι θα πρεπει να κατεβασεις σιγουρα τα ρολογια σου. Ολα αυτα ομως με καποια καλη αεροχυκτρα και οχι την μανισια Link to comment Share on other sites More sharing options...
witcher Μάρτιος 18, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 Καλημέρα παιδιά!!Μόνο για benches ενδιαφέρομαι και ειδικότερα για super pi.Καθημερινά είμαι στα 1.25v 4.6.Δηλαδή,μέχρι 1.45 για super pi είναι καλά?Για ψύξη έχω μια 212 + με δύο ανεμιστήρια πάνω,αλλά απο 1.40 και πάνωόντως ξεφεύγουν οι θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
witcher Μάρτιος 18, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 Καλημέρα παιδιά!!Μόνο για benches ενδιαφέρομαι και ειδικότερα για super pi.Καθημερινά είμαι στα 1.25v 4.6.Δηλαδή,μέχρι 1.45 για super pi είναι καλά?Για ψύξη έχω μια 212 + με δύο ανεμιστήρια πάνω,αλλά απο 1.40 και πάνωόντως ξεφεύγουν οι θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Μάρτιος 18, 2012 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 το να ξεφευγουν οι θερμοκριασιες δεν σε πειραζει εφοσον ειναι για λιγο το προβλημα ειναι αν σου δημιουργει throtling επειδη ξεφευγουν πολυ δωσε αφοβα 1.45 Αλλοι δεινουν τοσο για καθε μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Μάρτιος 18, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 το να ξεφευγουν οι θερμοκριασιες δεν σε πειραζει εφοσον ειναι για λιγο το προβλημα ειναι αν σου δημιουργει throtling επειδη ξεφευγουν πολυ δωσε αφοβα 1.45 Αλλοι δεινουν τοσο για καθε μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telis Δεκέμβριος 23, 2012 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2012 Με προσοχη ομως . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.