Goofy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Γεια σας παιδιά, Χτες που λέτε κατέβασα το καινούριο msn (το 8.5 νομίζω! Δεν θυμάμαι ακριβώς:sorry:) και διαπίστωσα πως δεν μου άρεσε για διαφόρους λόγους. Έχω windows vista και θέλω να το απεγκαταστήσω. Έχετε καμιά ιδέα; Γιατί έχω δοκιμάσει διάφορα...
HotPeanut Ιανουάριος 31, 2009 #2 Ιανουάριος 31, 2009 Το εύκολο: Control Panel -> Programs -> Uninstall a Program.Το λιγότερο εύκολο: Your Uninstaller.
AGRIMI Ιανουάριος 31, 2009 #3 Ιανουάριος 31, 2009 παιδιά το εγκατεστημένο msn των windows xp πως βγαίνει γιατί δεν μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου με το live msn και με οποιοδήποτε άλλο. απλά δεν με αφήνει
AGRIMI Φεβρουάριος 2, 2009 #5 Φεβρουάριος 2, 2009 τίποτα. έχουν μέσα τα xp ένα πρόγραμμα που λέγεται windows messenger και το οποίο δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση. είτε το σβήνω είτε το απενεργοποιώ από τα services αυτό συνεχίζει και τρέχει με αποτέλεσμα όταν βάζω ένα msn καινούριο ή τέλος πάντων κάποια έκδοση πιο λειτουργική και πάω να κάνω login δεν μπορώ γιατί ενώ έχω κάνει logout από το άλλο στο καινούριο πάλι δεν με αφήνει να μπω. δεν μπορώ να το εξηγήσω πιο καλά πρώτον γιατί προσωπικά δεν ασχολούμε αλλά η κοπέλα μου γκρινιάζει. θέλω το msn μου! θέλω το msn μου!
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 2, 2009 #6 Φεβρουάριος 2, 2009 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=22145&highlight=windows+messenger
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.