hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Με το Diamond να βρίσκεται από σήμερα στα χέρια μου έχω αρχίσει να αναζητώ κάποιο τρόπο για να περαστούν στο pc όλες οι επαφές που έχω στην παλιά μου κάρτα SIM η οποία θα καταγηθεί. Με το outlook κατάφερα να συγχρονίσω μόνο τις επαφές που βρίσκονταν αποθηκεμένες στη μνήμη του τηλεφώνου. Θα ήθελα λοιπόν τα φώτα σας για να λυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θεμα. Να σημειώσω πως το τηλέφωνο στο οποίο βρίσκεται η κάρτα με τις επαφές είναι το HTC Wing (P4350) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 31, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Γιατι δεν κανεις αντιγραφη τις επαφες απο την καρτα στο τηλεφωνο και μετα, συγχρονισμο με το Outloook?Λογικα πρεπει να εχεις τετοια επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 31, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 έχω ψάξει ακομη και στα πιο απίθανα σημεία και δεν έχω δει τέτοια επιλογή. αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη και εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιανουάριος 31, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 δεν εχει κανα pc suite το κινητο να τις αντιγραψεις απο κει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 31, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 don't think so(αλλα θα κοιτάξω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 31, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 το διαμάντι δεν έχει την εφαρμογή sim manager? Από εκεί είχα κάνει μεταφορά των επαφών μου από τη sim στο κινητό, και μετά επεξεργασία στο Outlook Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 31, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Άντε να σε σώσωΑΝτίγραφή τις επαφές στο τηλέφωνο γίνεται με αντιγράφη μέσω από το menu των επαφών ή εγκαθιστάς το sim manager Και παίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.