BILL5 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 για χαρα παιδια, αξειζει να παω σε core i7 απο το συστημα της υπογραφης μου αν ναι ποσο θα ποιασει το δικο μου σαν cpu + mathebord + ram + dvd-rom + dvd-rw + vga gf 7900gt για να συμπληροσω για να παω στο αλο και τι διαφορα θα δω στα games και φωρτοση windows.η συνθεση που εχω στο μυαλο μου ειναι η εξης:cpu: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558269mathebord: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528053ram: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555255
noone85 Ιανουάριος 31, 2009 #2 Ιανουάριος 31, 2009 Πρώτον, εγώ δεν θα πήγαινα σε αναβάθμιση ακόμα.Δεύτερον, άμα προχωρήσεις τελικά σε αναβάθμιση καλύτερα να πάρεις triple channel μνήμες.Για το σύστημά σου αν το πουλήσεις πιστεύω 300 με 350 ευρώ είναι καλά.
AGRIMI Ιανουάριος 31, 2009 #3 Ιανουάριος 31, 2009 απλά δεν αξίζει αυτή την στιγμή. όταν μεταβούμε ολοκληρωτικά σε αυτές τις πλατφόρμες απευθείας π.χ. 0 920ι θα πέσει στα 200 ευρώ και οι μητρικές στα 150 μην πω και πιο λίγο. άρα απευθείας το νέο σου σύστημα θα κοστίζει όσο το δικό σου τώρα. όταν πέσουν οι τιμές απλά πουλάς ολόκληρω το σύστημα στα 300-350 ευρώ και αγοράζεις τα πάντα καινούργια. και μητρική και cpu και μνήμες και κάρτα γραφικών..... αν με ρωτήσεις χρονολογικά δεν ξέρω να σου πω αλλά το πολύ μέχρι το καλοκαίρι κάτι θα δούμε από μειώσεις τιμών. και από την άλλη δεν έχεις και κανένα σύστημα του πεταματά μια χαρά είναι για τα πάντα.
RGR Ιανουάριος 31, 2009 #4 Ιανουάριος 31, 2009 Περίμενε κανένα 6μηνο φίλε, σε βγάζει το μηχάνημα μέχρι τότε :-)
cabdik Ιανουάριος 31, 2009 #5 Ιανουάριος 31, 2009 γιατι θες να αναβαθμισεις? κανεις κατι που χρειαζεσαι πολυ επεξεργαστικη δυναμη? αν οχι, μην τρελαινεσαι! το συστημα σου υπερκαλυπτει τις καθημερινες δραστηριοτητες.
nikostz9 Ιανουάριος 31, 2009 #6 Ιανουάριος 31, 2009 η αναβαθμιση αξιζει παντα σχεδον αρκει να εχεις λεφτα.
Chris123 Φεβρουάριος 1, 2009 #7 Φεβρουάριος 1, 2009 Μήπως , λέω μήπως , θα ήταν έξυπνο να περιμένουμε λίγο για να δούμε πως θα εξελιχθεί η νέα ιστορία που λέγεται core i7 ?Όχι από την άποψη ότι δεν είναι καλοί επεξεργαστές , το αντίθετο .Αλλά πιστεύω ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην νέα πλατφόρμα και οι τιμές θα πέσουν (πέφτουν ήδη) . Φυσικά τις περισσότερες φορές είναι απλά οικονομικό το θέμα και αν η τσέπη το αντέχει , περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ......... :man_in_love:
TZANNSPY Φεβρουάριος 1, 2009 #8 Φεβρουάριος 1, 2009 απλά δεν αξίζει αυτή την στιγμή. όταν μεταβούμε ολοκληρωτικά σε αυτές τις πλατφόρμες απευθείας π.χ. 0 920ι θα πέσει στα 200 ευρώ και οι μητρικές στα 150 μην πω και πιο λίγο. άρα απευθείας το νέο σου σύστημα θα κοστίζει όσο το δικό σου τώρα. όταν πέσουν οι τιμές απλά πουλάς ολόκληρω το σύστημα στα 300-350 ευρώ και αγοράζεις τα πάντα καινούργια. και μητρική και cpu και μνήμες και κάρτα γραφικών..... αν με ρωτήσεις χρονολογικά δεν ξέρω να σου πω αλλά το πολύ μέχρι το καλοκαίρι κάτι θα δούμε από μειώσεις τιμών. και από την άλλη δεν έχεις και κανένα σύστημα του πεταματά μια χαρά είναι για τα πάντα.Συμφωνώ σε όλα, αλλά πως γίνεται όταν πέσουν οι τιμές της νέας πλατφόρμας, ο φίλος να μπορεί να δώσει το παλαιό του σύστημα στην ίδια τιμή ???
AGRIMI Φεβρουάριος 1, 2009 #9 Φεβρουάριος 1, 2009 απλά με τα λεφτά που θα δώσει τώρα θα πάρει το καινούργιο σύστημα και θα του μείνει και το παλιό και πάντα υπάρχουν κάποιοι που θα το πάρουν και αν όχι στα 300-350 σίγουρα στα 200-250(με αυτά που θέλει αυτός να δώσει και όχι με αυτά τις υπογραφής του). δεν είναι και κανένα πεταμένο. εγώ πάντως άμα είχα παιδιά ή τους γνωστούς που έχουν παιδιά σίγουρα θα το πουλούσα αλλά το παν είναι να εχεις γνωστούς.
tasatva Φεβρουάριος 1, 2009 #10 Φεβρουάριος 1, 2009 Εγώ πάντως με τον ίδιο επεξεργαστή σίγουρα θα περιμένω μέχρι τα μέσα καλοκαιριού.Το μηχάνημα δέν αξίζει ,κατά την γνώμη μου, να το πουλήσεις.Εγώ με κάποιες μετατροπές θα το κάνω htpc.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.