loukas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 Καλησπερα σε ολους,Εχω εναν φορητο με επεξεργαστη Intel Core 2 CPU T5500 1.66Ghz (2Cpus)Μνημη Ram:1Gb,Geforce GO 7600 Σκληρο Δισκο 120 GbΕχω το εξης προβλημα το οποιο ειναι η 2η φορα που μου το παρουσιαζει.Την πρωτη φορα ο μικρος ο αδερφος μου ψυχαγωγοταν με ενα παιχνιδι στο Δυκτιο το LineageII,τον εκλεισε και τον ανοιξα εγω μετα και το μονο που εβλεπα ηταν pixels και μετα απο λιγο τπτ,απλα μια μαυρη οθονη ενω ο φορητος λειτουργουσε κανονικα,το πηγα στην εταιρια και μου ειπανε καινουργια οθονη με την εγγυηση.Αυτο εγινε πριν 1χρονο,σημερα μου εβγαλε ενω επαιζε το Prince of persia.ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα τωρα ανοιγει με safemode και το ερωτημα μου ειναι το εξης:Πως γινεται να συμβαινει κατι τετοιο οταν ο φορητος πληρει τις απαιτησεις των παιχνιδιων και των 2 στην προκειμενη περιπτωση?Αν ηταν προβλημα με καρτα γραφηκων πως γινεται να ανοιγει σε Safemode?Και τελος εσεις απο ολα αυτα που σας ειπα τι προβλημα διαπιστωνετε?Ευχαρηστω πολυ Φιλικα παντα Λουκας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Ιανουάριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 pixelιάσματα συνήθως δείχνουν σε κάρτα γραφικών. Σε safe mode μπαίνει επειδή πρακτικά φορτώνει τον standard vga driver και όχι αυτόν της nvidia...Ποιος φορητός είναι αν επιτρέπεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Ιανουάριος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Hp pavilion DV9062ea.Εγω τωρα τι πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Ιανουάριος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Την εγγύησή σου και στην αντιπροσωπεία αναγκαστικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Ιανουάριος 30, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Αυτο σκεφτηκα και εγω και εκει θα παω..Ξερεις αν αυριο ειναι ανοικτα?Μαζι με αυτο το προβλημα ξερεις αν μπορουνε να μου αλλαξουνε και μπαταρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.