kallia88 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 Kαλησπέρα!Έχω ένα laptop Toshiba Satellite A200-14D,το οποίο μέχρι χτες το βράδυ δούλευε κανονικά.Σήμερα που πήγα να το ανάψω δεν άναβε.Όταν το βάζω στην πρίζα για να φορτίσει(παρόλο που χτες το άφησα με γεμάτη μπαταρία,οπότε δεν φταίει αυτό) ανάβει ένα φωτάκι στην επιφάνεια του laptop που δείχνει ότι παίρνει ρεύμα κανονικά αλλά δεν ανάβει το άλλο που συνήθως είναι πορτοκαλί μέχρι να φορτίσει τελείως.Το έχω 2,5 χρόνια και μέχρι τώρα δούλευε κανονικά.Δεν έχω γνώσεις σαυτά τα θέματα οπότε αν μπορεί κανείς να βοηθήσει...Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιανουάριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Δηλαδή όταν πατάς το κουμπί για να ανοίξει δεν κάνει απολύτως τίποτα?Το πορτοκαλί δεν ανάβει γιατί η μπαταρία όπως είπες είναι γεμάτη.@mods: Move > Mobile computing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 30, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 βγάλε τη μπαταρία και δοκίμασε να το ανάψεις έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallia88 Ιανουάριος 30, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 βγάλε τη μπαταρία και δοκίμασε να το ανάψεις έτσι. Έβγαλα την μπαταρία και την ξαναέβαλα μετά απο 1 λεπτό και τώρα λειτουργεί κανονικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 επειδή 2μιση χρόνια είναι αυτά να ξέρεις οτι η μπαταρία μάλλον είναι στα τελευταία της.....πολυ πιο σίγουρο δε εάν την άφηνες πάντα πάνω στο λάπτοπ και όποτε έβαζες και την πρίζα έκανε και κύκλο φόρτισης.(όταν έχουμε παροχή πριζας τοίχου βγάζουμε την μπαταρία για να μην τρώγονται κύκλοι φόρτισης)εάν στο ξανακάνει καλύτερα να αγοράσεις μια καινούρια μπαταρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallia88 Ιανουάριος 30, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 επειδή 2μιση χρόνια είναι αυτά να ξέρεις οτι η μπαταρία μάλλον είναι στα τελευταία της.....πολυ πιο σίγουρο δε εάν την άφηνες πάντα πάνω στο λάπτοπ και όποτε έβαζες και την πρίζα έκανε και κύκλο φόρτισης.(όταν έχουμε παροχή πριζας τοίχου βγάζουμε την μπαταρία για να μην τρώγονται κύκλοι φόρτισης)εάν στο ξανακάνει καλύτερα να αγοράσεις μια καινούρια μπαταρία. Eπειδή-ξαναλέω-είμαι άσχετη,μου λες δηλαδή όταν θα θέλω να αφήσω ανοιχτό το βράδυ το laptop για να κατέβει κάτι να βγάζω την μπαταρία και να το αφήνω στην πρίζα?Ή κατάλαβα λάθος?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 30, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 καλά κατάλαβες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallia88 Ιανουάριος 30, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 καλά κατάλαβες ok σευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.