apostonikos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 Σκεφτομαι τα παρακατω....Θελω γνωμες βεβαια να μ πειτεΚουτι:NZXT LEXA RedLine EditionPSU:CoolerMaster M1000 Real Power Modular CPU: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9650 3.00 GHZΜΟΒΟ:ΕVGA 790i ultra sliRAM:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554056VGA:GIGABYTE GEFORCE GTX285 ΗDD:Western Digital 640GB HDDDVD:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977751&product=1140353Oθονη:Samsung T200Ηχεια:Logitech Ηχεία X-530Το pc το θελω για games αλλα κ για o/c!!!Aκουω γνωμες...!!:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιανουάριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 θα δωσεις 300 ευρω για 2 γιγα ραμ?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιανουάριος 30, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Τι μπάτζετ έχεις; Γιατί βγαίνει πολύ ακριβό μηχάνημα. Το κουτί είναι καλό (το έχω βάλει κι εγώ στο μάτι). Για επεξεργαστή, θα γλίτωνες αρκετά χρήματα αν έπαιρνες έναν q9550. Και οι μνήμες, ακριβές είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Πάρε μεγαλύτερη οθόνη ή αλλιώς πάρε πιο μικρή κάρτα γραφικών,και εννοείται άλλαξε μνήμες και βάλε 4 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisonfire Ιανουάριος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Γιατί να μην περάσει στην νέα τεχνολογία αφού είναι να διαθέσει αυτά τα χρήματα?http://www.multirama.gr/products/product?pid=0363749&catid=020200http://www.multirama.gr/products/product?pid=0360233&catid=020100και http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554068ή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554069 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 30, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 το κουτί το ένας φίλος μου και δεν θα το προτιμούσα τόσο μιας και άμα το δεις από κοντά δεν νομίζω να σου αρέσει. apostonikos νομίζω είχες ξαναρωτήσει για σύστημα. πάντως δίνεις πολλά λεφτά σε λάθος σύστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιανουάριος 30, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 agrimi, δώσε αν μπορείς περισσότερες λεπτομέρειες για το κουτί, γιατί με ενδιαφέρει και μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 30, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 διάβασε μέσα στο lab κάποια thread για να μάθεις τι χρειάζεσαι πρώτα όπως π.χ. οι adata μνήμες 800+ 4gb στα 52 ευρώ(και άλλες παρεμφερείς) είναι υπεραρκετές και πάνε 960 mhz χαλαρά. άρα και overclocking μπορείς άνετα να κάνεις και διαφορές από άλλες μνήμες δεν θα δεις. εδώ μέσα διαβάζεις για καλές μνήμες ddr2 στα 1200 και καλά αλλά είναι άτομα τα οποία τις χρισιμοποιούν για benches καθαρά για αριθμούς και για το χόμπι τους. σε καθημερινή χρήση δεν θα δεις διαφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 30, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 darien καταρχάς αν είδες τις διαστάσεις κόψε 5-7 cm μιας και από πίσω έχει και καλά ένα καμπυλωτώ πλαστικό το οποίο είναι δήθεν για ομορφιά. χωράει μεγάλες κάρτες αλλά γενικώς είναι στενάχωρο κουτί. μετά με τόσα λεφτά πέρνεις αλουμινένιο κουτί και πολλά άλλα καλύτερα. αν βάλεις ψύκτρα μάλλον θα χρειαστεί να βγάλεις τον πλαϊνό ανεμιστήρα όπως κάναμε και εμείς. το μπροστά πορτάκι είναι επίσης καμπυλωτό δηλ. κοντά στα 2cm πιο μακρύ σε σχέση με τα κλασσικά πορτάκια. fan controller δεν μπορείς να βάλεις μιας και το πορτάκι από την μέσα μεριά είναι καλυμμένο με επίπεδο πλαστικό. χώρο για τακτοποίηση καλωδίων δεν έχει ειδικά αν δεν έχεις modular τροφοδοτικό. γενικώς το μετανιώσαμε αλλά το airflow του είναι μοναδικό. όπου είχε θέσει για ανεμιστήρα βάλαμε και άμα κάτσεις κοντά του καλοκαίρι δροσίζεσαι και με κλειστό το πλαϊνό. με 8800gt όμως πάνω που είναι αρκετά ζεστούλα με μαμίσιο σύστημα ψύξης. τώρα κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιανουάριος 30, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Αgrimi εχεις να μ πρωτεινεις κατι εσυ??Μια δικια σου συνθεση???Το κουτι επειδη το εχει ενα φιλαρακι μ το εχω δει κ μ αρεσει πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 30, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 πες ένα budjet για να σου προτείνω και αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις σύστημα σε 2 χρόνια. επίσης υπάρχει κάποιος λόγος που δεν διάλεξες 22" επειδή οι 22" είναι πλέον στάνταρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιανουάριος 30, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 1400-1500 ευρα καπου εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 30, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου για να διαλέξω πιο εύκολα το hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιανουάριος 30, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Λοιπον DDR3 μνημες, 775 προτρειμω κ καλη vga γτ με ενδιαφερουν τα benches Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 30, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 apostonikos το άθλημα των benches και του o/c είναι πολύ ακριβό και πρέπει να σου πουν κάποιοι πιο ειδικοί ποιες μνήμες πάνε π.χ. από 1333 στα 1700 ποια θλοποίηση ποιας κάρτας γραφικών πάει πιο πάνω σε clockia κ.τ.λ. εγώ φτάνω να σου πω μόνο ότι μπορώ να σου προτείνω π.χ. μνήμες που πάνε από 1333 στα 1600 το πολύ. πάντως ένα ξέρω ότι η καινούργια πλατφόρμα βγάζει καλύτερα benches ακόμα και με 1333 μνήμες χωρίς να τις αυξήσεις. στα λεφτά που διαθέτεις εγώ δεν μπορώ να σου πω ένα σύστημα το οποίο μπορεί να ανταγωνιστή ένα πολύ πιο φθηνώ μιας και π.χ. για να βγάλεις 2000 παραπάνω πόντους στο vantage πρέπει να έχεις τολάχιστον 200-500 ευρώ πιο ακριβό σύστημα τις ίδιας εποχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιανουάριος 31, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Λοιπον DDR3 μνημες, 775 προτρειμω κ καλη vga γτ με ενδιαφερουν τα benches δεν υπαρχει λογος να κανεις benches Και να χερεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostz9 Ιανουάριος 31, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 το κουτι το χει και μενα φιλος μου δε θα το συστηνα σε κανενα.πολυ ευθραστο τα ποδαρακια που στηριζεται κατω σπανε για πλακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris123 Φεβρουάριος 1, 2009 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Γιατί να πάρεις Q9650 που κάνει 319 ευρώ και να μην πάρεις τον Q6550 που κάνει 265 ?Αυτά τα 54 ευρωπουπουλάκια διαφορά μεταξύ δυο cpu που έτσι κι αλλιώς είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις μπορείς να τα επενδύσεις αλλού ! Και γιατί τόσο ακριβές μνημούλες ? :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Φεβρουάριος 1, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Σωστος σε αυτα που λες...Μια ερωτηση. Αξιζει να παω σε i7 απο τωρα η να παρω 775??Δν ξερω γτ αλλα τους φοβαμαι τους i7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris123 Φεβρουάριος 1, 2009 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Σωστος σε αυτα που λες...Μια ερωτηση. Αξιζει να παω σε i7 απο τωρα η να παρω 775??Δν ξερω γτ αλλα τους φοβαμαι τους i7 Θα θέσω απλά την σκέψη μου , αν και αυτό δεν προϋποθέτει την ορθότητά της ....... Η μετάβαση σε μια νέα πλατφόρμα σου εγγυάται σε κάθε περίπτωση συμβατότητα με τις μελλοντικές εξελίξεις ενώ το να παραμείνεις στο παλιό socket που έτσι κι αλλιώς αργοπεθαίνει είναι μια ανησυχητική σκέψη για κάθε ανοιχτόμυαλο άνθρωπο . Από την άλλη , μια τόσο νέα πλατφόρμα , ενέχει παγιδούλες ! Οι νέες cpu είναι ακόμα σε εξέλιξη και το τρίο κομπανιέρο που μας πουλάει η intel αυτή τη στιγμή θα αλλάξει stepping αρκετές φορές στους επόμενους μήνες (προσωπική άποψη) . Με λίγα λόγια ίσως σε μερικούς μήνες θα μπορείς να αγοράσεις πολύ καλύτερα προϊόντα σε καλύτερες τιμές από αυτά που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στην σφαίρα των core i7 - x58 . Τι ίδιο θα συμβεί και με το chipset . Εντέλει αυτά δεν είναι τόσο ανησυχητικά και έτσι συμβαίνει με όλα τα νέα τεχνολογικά άλματα . Τελικά όλα καταλήγουν σε έναν και μόνο παράγοντα .............. SHOW ME THE MONEY !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.