qbiefox Ιανουάριος 30, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Για να μην μπλεκεις, κανε εγκατασταση με τον sata σε ide mode, και μετα περνα τον AHCI driver με το χερι μεσα απο τα windows... Εγω παντα αυτο κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 30, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Για να μην μπλεκεις, κανε εγκατασταση με τον sata σε ide mode, και μετα περνα τον AHCI driver με το χερι μεσα απο τα windows... Εγω παντα αυτο κανω...Παλιότερα θυμάμαι δεν έπαιζε αυτό το σενάριο.Δεν θυμάμαι αν δεν έμπαινε ο driver ή αν έμπαινε αλλά δεν μπορούσαν τα win να τον διαβάσουν στο boot, αλλά το αποτέλεμα ήταν BSOD στο boot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasoik Ιανουάριος 30, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Eβγαλα τον 1 δισκο και το ενα dvd τιποτα.Kανεις δεν εχει κανει φορματ σε ICH10R με windows xp 32bit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 30, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Πες μας ακριβώς ποιον driver διαλέγεις στο F6, πως έχεις δηλώσει τον δισκο το BIOS και σε ποια πόρτα SATA ειναι (Intel ή άλλου onboard SATA controller). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 30, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Εγώ έχω κάνει, σε P45 όμως...Ide dvd στον jmicron, raid στο bios και WD320gb. Floppy εσωτερικό με αυτούς, πατάς F6 και επιλέγεις για ICH10R raid driver από την λίστα των οδηγών στο floppy.Αλλά δεν αλλάζει τίποτα από όλα τα άλλα chipset...Ακόμα δεν παίζει? Δοκίμασε άλλο cd, έστω και "δανεικό" για να δεις τι παίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 30, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Εγω παντως το εχω κανει αρκετες φορες και σε διαφορα pc. Κανεις κανονικα εγκατασταση με ide mode, bootareis και πας στο device manager, primary hdd controller, δεξι κλικ, update driver και του δινεις τον intel ahci driver. Σου ζηταει να κανεις reboot, και μπαινεις στο bios και βαζεις τους δισκους σε ahci mode. Φορτωνουν windows, περναει ολους τους drivers και εισαι κυριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 30, 2009 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Εγω παντως το εχω κανει αρκετες φορες και σε διαφορα pc. Κανεις κανονικα εγκατασταση με ide mode, bootareis και πας στο device manager, primary hdd controller, δεξι κλικ, update driver και του δινεις τον intel ahci driver. Σου ζηταει να κανεις reboot, και μπαινεις στο bios και βαζεις τους δισκους σε ahci mode. Φορτωνουν windows, περναει ολους τους drivers και εισαι κυριος Λογικό, απλώς παλιά που το είχα δοκιμάσει μια φορα δεν καταφερνε μετα να bootαρε. ΥΓ Περνας και τον Intel Matrix Storage Manager πριν αλλάξεις τον driver ή όχι (ίσως εκεί είναι το θέμα) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 30, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Λογικό, απλώς παλιά που το είχα δοκιμάσει μια φορα δεν καταφερνε μετα να bootαρε.ΥΓ Περνας και τον Intel Matrix Storage Manager πριν αλλάξεις τον driver ή όχι (ίσως εκεί είναι το θέμα) ;Οχι δεν χρειαζεται... Εγω μονο το .inf βαζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 30, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Άντε και δεν έχεις floppy, άντε και δεν έχεις usb stick, nlite γιατί να μην κάνεις ένα cdάκι σωστό να το έχεις για πάντα...Κάθε φορά το ίδιο θα κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 30, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 nlite γιατί να μην κάνεις ένα cdάκι σωστό να το έχεις για πάντα...Για να έχεις πχ πάντα τον τελευταίο driver; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 30, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Οχι δεν χρειαζεται... Εγω μονο το .inf βαζω...Οτι δεν χρειαζεται το ξέρω.Απλως ρωτησα αν το εβαζες για να δω αν ''χτυπούσε'' λόγω αυτού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 30, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Μονο την 1η φορα που το ειχα κανει , ειχα βαλει τον intel matrix storage manager μονο και μονο για να δω τι ειναι... Απο τοτε δεν τον ξαναεβαλα ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 30, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Χωρίς τον matrix σε raid δεν ανοίγει το caching... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasoik Ιανουάριος 30, 2009 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Άντε και δεν έχεις floppy, άντε και δεν έχεις usb stick, nlite γιατί να μην κάνεις ένα cdάκι σωστό να το έχεις για πάντα...Κάθε φορά το ίδιο θα κάνεις?Δεν δουλευει παιδια ....Κανω και nlite να δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 30, 2009 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Δεν δουλευει παιδια ....Κανω και nlite να δουμε.ποιο δεν σου δουλευει? να περασεις τον driver οπως λες εγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 30, 2009 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Θα έλεγα να βάλεις raid και στο bios και τους raid drivers, για την μελλοντική πιθανότητα raid... Απόλυτα σωστός! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasoik Ιανουάριος 30, 2009 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Nlite εκανε δουλεια.Επιτελους ειδα δισκους .... δεν προχωρησα διοτι ειμαι απο της 3 το μεσημερι πανω απο το pc.Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 31, 2009 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 :smoke::smoke::smoke:αντε επιτέλους:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιανουάριος 31, 2009 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Δι'αυτο καμια φορα........ βαλτο κι' ας ειναι αχρειαστο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasoik Ιανουάριος 31, 2009 Author #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Δι'αυτο καμια φορα........ βαλτο κι' ας ειναι αχρειαστο.....Στρατο οσο και να σου φανει παραξενο ο ιδιος driver ΔΕΝ δουλεψε απο δισκετα !!!!!!Δοκιαμασα πανω απο 10 φορες με 4 διαφορετικες δισκετες.Ενω τον διαβαζε .... ειχα μπλε οθονες.Μονο με nlite !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.