Jump to content

Βοηθεια !!!! - ΙCH10R

Tasoik

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
Για να μην μπλεκεις, κανε εγκατασταση με τον sata σε ide mode, και μετα περνα τον AHCI driver με το χερι μεσα απο τα windows... Εγω παντα αυτο κανω...

Παλιότερα θυμάμαι δεν έπαιζε αυτό το σενάριο.

Δεν θυμάμαι αν δεν έμπαινε ο driver ή αν έμπαινε αλλά δεν μπορούσαν τα win να τον διαβάσουν στο boot, αλλά το αποτέλεμα ήταν BSOD στο boot.

Εγώ έχω κάνει, σε P45 όμως...

Ide dvd στον jmicron, raid στο bios και WD320gb. Floppy εσωτερικό με αυτούς, πατάς F6 και επιλέγεις για ICH10R raid driver από την λίστα των οδηγών στο floppy.

Αλλά δεν αλλάζει τίποτα από όλα τα άλλα chipset...

Ακόμα δεν παίζει? Δοκίμασε άλλο cd, έστω και "δανεικό" για να δεις τι παίζει...

Εγω παντως το εχω κανει αρκετες φορες και σε διαφορα pc. Κανεις κανονικα εγκατασταση με ide mode, bootareis και πας στο device manager, primary hdd controller, δεξι κλικ, update driver και του δινεις τον intel ahci driver. Σου ζηταει να κανεις reboot, και μπαινεις στο bios και βαζεις τους δισκους σε ahci mode. Φορτωνουν windows, περναει ολους τους drivers και εισαι κυριος :D

Εγω παντως το εχω κανει αρκετες φορες και σε διαφορα pc. Κανεις κανονικα εγκατασταση με ide mode, bootareis και πας στο device manager, primary hdd controller, δεξι κλικ, update driver και του δινεις τον intel ahci driver. Σου ζηταει να κανεις reboot, και μπαινεις στο bios και βαζεις τους δισκους σε ahci mode. Φορτωνουν windows, περναει ολους τους drivers και εισαι κυριος :D

Λογικό, απλώς παλιά που το είχα δοκιμάσει μια φορα δεν καταφερνε μετα να bootαρε.

ΥΓ Περνας και τον Intel Matrix Storage Manager πριν αλλάξεις τον driver ή όχι (ίσως εκεί είναι το θέμα) ;

Λογικό, απλώς παλιά που το είχα δοκιμάσει μια φορα δεν καταφερνε μετα να bootαρε.

ΥΓ Περνας και τον Intel Matrix Storage Manager πριν αλλάξεις τον driver ή όχι (ίσως εκεί είναι το θέμα) ;

Οχι δεν χρειαζεται... Εγω μονο το .inf βαζω...

Άντε και δεν έχεις floppy, άντε και δεν έχεις usb stick, nlite γιατί να μην κάνεις ένα cdάκι σωστό να το έχεις για πάντα...

Κάθε φορά το ίδιο θα κάνεις?

Δεν δουλευει παιδια ....

Κανω και nlite να δουμε.

Δι'αυτο καμια φορα........ βαλτο κι' ας ειναι αχρειαστο.....

Στρατο οσο και να σου φανει παραξενο ο ιδιος driver ΔΕΝ δουλεψε απο δισκετα !!!!!!

Δοκιαμασα πανω απο 10 φορες με 4 διαφορετικες δισκετες.

Ενω τον διαβαζε .... ειχα μπλε οθονες.

Μονο με nlite !!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.