Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 Δεν μου συγχρονίζεται η ώρα στο PC.Αλλάζει μόνη της και μάλιστα και η ημερομηνία πάει πίσω μια μέρα.Πατάω το ενημέρωση απο ιντερνετ και γράφει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα Το βάζω χειροκίνητα και μετά απο 1 μέρα αλλάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιανουάριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Δοκίμασε το συγκεκριμένο server gr.pool.ntp.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιανουάριος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Δοκίμασε το συγκεκριμένο server gr.pool.ntp.org...στώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Μήπως έχεις βάλει λάθος Ζώνη στις διεθνείς ρυθμίσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιανουάριος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Μήπως έχεις βάλει λάθος Ζώνη στις διεθνείς ρυθμίσεις;Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα τις τελευταίες μέρες...Δεν συγχρονιζόταν με τίποτα με τον NTP server της M$......στώ πολύΈπρεπε να σου δώσω το μισό domain και εγώ...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.