Jump to content

Πάω σήμερα να το πάρω

Dolly

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά, σήμερα πάω να πάρω το πι-σι που σκέπτομαι από τον Οκτώβρη.

Λοιπών, ανακεφαλαιώνω.

Είναι κυρίος για παιχνίδια σε 19’’ τώρα, 24 μελλοντικά.

E8400/8500

Asus 5PQ

Corsair 2x2Giga 8500

2 WD 640

4870 1Gig

Κουτί, τροφοδοτικό, οπτικά μέσα.

Γρήγορες ερωτήσεις.

Μάρκα τροφοδοτικού?

Πάνω από 500-600 χρειάζεται?

Ψήνω πολύ μήπως πάρω 4850χ2, καμία ένσταση? Νομίζω μελλοντικά στην 24άρα θα αξίζει.

Καμία ένσταση γενικά στο setup? Έχει αλλάξει σε αυτή την κατηγορία κάτι δραματικά από τον Οκτώβρη που έχω παραβλέψει?

Δεν θέλω να σκάσω 300ευρώ + για 285 και την παρέα της, στα λεφτά αυτά η 4870 η 4850χ2 δεν είναι μονόδρομος σχετικά?

Μην μου αναφέρετε σαν μόνο παράδειγμα το crysis γιατί είναι ένα παιχνίδι που δεν αποδίδει τόοοοοσο καλά η ΑΤΙ και δεν με νοιάζει και τόσο.

Στα λεφτά αυτά είναι κάποιο άλλο combo Που έχει καλύτερο value?

Ευχαριστώ πολύ !

καλες επιλογες εχεις κανει

τροφοδοτικο αυτο ειναι πολυ καλο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1031511&category=69977705&page=2&x=30&catalog=20

κουτι προτεινω κατι σε coolermaster

αναλογα τα λεφτα παρε και μεγεθος που θες

εγω εχω αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1152130&Manufacturer=CoolerMaster&category=69977695&catalog=20

και ειναι κορυφαιοτατο.

οπτικα μεσα,παρε ενα απλο dvd-rw SATA μαυρο Nec/lg

τροφοδοτικο παρε μινιμουμ 600αρι, αλλα αν αργοτερα πας σε quad + πχ 4870χ2 ή κατι αντιστοιχο δεν θα σου φτανει ουτε αυτο..

αν βρεις 4850χ2 σε καλη τιμη παρτην, ειναι πολυ πιο γρηγορη απο 4870 και μολις ενα κλικ κατω απο 4870χ2

Aν βρεις 4850x2 χτυπα τη αλλιως 4870 ειναι μια χαρα..

Corsair 650 ευκολα και για μνημες δεν ειναι αναγκη να παρεις 1066.. Δεν θα δεις σχεδον καμμια διαφορα και ουτως ή αλλως με 800αρες ειναι σχεδον σιγουρο οτι πιανεις τα 1000 με 5αρια... Θα γλιτωσεις αρκετα λεφτα..

Aν βρεις 4850x2 χτυπα τη αλλιως 4870 ειναι μια χαρα..

Corsair 650 ευκολα και για μνημες δεν ειναι αναγκη να παρεις 1066.. Δεν θα δεις σχεδον καμμια διαφορα και ουτως ή αλλως με 800αρες ειναι σχεδον σιγουρο οτι πιανεις τα 1000 με 5αρια... Θα γλιτωσεις αρκετα λεφτα..

+1 Οι καλες 800 αρες πανε ανετα 1066 με 5αρια

αφού τα είπαμε και τηλεφωνικώς, συνοψίζω την γνώμη μου:

COOLERMASTER RS-620 REALPOWER M620 620W

COOLERMASTER Haf 932 Black

Intel Q9550

Asus P5Q (ανάλογα το budget, παίζεις εώς και Deluxe)

G.Skill 4GB DDR2-1000

TwinTech GTX260 SVGA 216core (δεν είμαι ΑΤΙ fan και φαίνεται :hehe: )

2 WD 640

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Λοιπών παίδες, το σύστημα τελικά αγοράστηκε.

Είναι για τον αδερφό μου τον μεγάλο (εγώ ακόμα να αλλάξω), και αυτό που φτιάξαμε απαρτίζεται από.

P5Q-Deluxe

Q-9550

4850-512 (δεν θα παίξει ποτέ σε πάνω απο 19άρα δυστήχως)

G.Skill 4GB DDR2-1000

2 WD 640

CoolerMaster Ucp Series PSU (700W)

Lian-Li Midi tower με το 25άρι fan στο πλάι.

True Black 120

Δεν έχει κλοκαριστεί ακόμα (Ανέστη ακούς? :D:tomato: ) αλλά δεν έχω προλάβει να κάτσω να ασχοληθώ και εγώ καθόλου λόγο δουλειάς, και ο μπρό μια από τα ίδια, είναι το σύστημα 1 βδομάδα και το κοιτάμε αλλά όψομαι για το ΣΚ.

Πάντως σε default είναι σιχαμένη η διαφορά από το δικό μου (προφανώς)!

Σύνολο 910 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ που το παίρνουμε).

:happy2::victory:

Ωραία σύνθεση man! :T:

βλέπω μόνο για την VGA δεν με άκουσες αλλά ακολούθησες το κύμα :hehe:

πάντως και μνήμες είχες και άλλες επιλογές,αφού πέσαν όλες κι άλλο τελευταία.

Εσένα σε βλέπω με PhenomII για αλλαγή. ;)

Χεχε, ξέρει τι λεει γιατί θέλω και εγώ σύστημα συντόμως και πάει να με παρασύρει στα δίχτυα τις AMD πάλι! :hehe::hehe:

Για κάρτα εγώ του είπα 260 αλλά έβγαινε 100 γιούρια διαφορά, και για Wow και άντε κανά Diablo 3 το 2059 που θα βγει λογικά θα είναι οκ, μιας και FPS δεν παίζει καθόλου. (Ναι υπάρχουν και τέτοιο άνθρωποι).

Μνήμες θα παίρναμε ή αυτές ή τις Corsair γιατί αγοράστηκε όλο από το Πλαίσιο και ήταν πάνω κάτω τι έχει σε στόκ.

Και το κουτί να καταλάβεις το πήραμε από την βιτρίνα! Πήγε να μας δώσει ένα Haf που εγώ το γουστάρω αλλά για τον αδερφό μαζί με το Haf θα έπαιρνε και ένα διαζύγιο έτσι γομάρι που είναι μόλις το έδειχνε στην γυναίκα του! :unsure::unsure:

Tι εννοεις ? :turn:
Χεχε, ξέρει τι λεει γιατί θέλω και εγώ σύστημα συντόμως και πάει να με παρασύρει στα δίχτυα τις AMD πάλι! :hehe::hehe:

το αυτό!

:hehe:

πάντως και το lianli καλό είναι, έχω τρελή συμπάθεια στην εταιρία αυτή λόγω πολύ καλής ποιότητας. Το HAF μου είναι αδιάφορο για τα γούστα μου αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο σε full ATX

Aν και εχω χασει τις εξελιξεις για να εχω μια καλη γνωμη...αυτη την φορά δεν μου φαινεται καθολου κακή ιδεα

βλέπω αυτο τωρα...

http://www.overclockersclub.com/reviews/phenomii_720_810_am3/3.htm

Εγω εχω τωρα 2x2Gb ddr2 abit975 και Ε6600 (και πανω απο 3.00GHz δεν παει και αυτα με το ζορι)

ψαχτηκα λίγο με x48/x38 μπας και ανεβει ο E6600....αλλα να δωσει καποιος τωρα >200Ε για X38/48 θα πρεπει

να ειναι τρελος..

ΑN ο Phenom II X3 720 + μια Μ/b (για την οποια δεν εχω ιδεα) με συνολο 300E

μπορει να μου δεινει 3,6ghz για 24/7 με τα ηδη υπαρχοντα 2χ2 ραμ

....μπορει να παιξουμε λίγο.....που εχουμε καιρο....τι λετε? :hmm:

Ε ναι, είναι λίγο ντισκομπάλα στο εξωτερικό αλλά έχει τόσο χώρο που εν ανάγκη κοιμάσαι και μέσα –και με 2 φίλους σου-. Και είναι και 100 ευρά πιο κάτω από τις άλλες ντουλάπες.

Τώρα για Phenom έχω λίγο μαύρα μεσάνυχτα αλλά για AMD μιάς και έχω και τώρα υπάρχει ένα sweet spot για να πατήσεις. :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.