Jump to content

AΙΟΝ - Τhe tower of Eternity

psilos

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply
^^ επιτελους το κανανε...

@Borg, γιωργη παρε το αλλο το καϊδι και ελατε, καλο ειναι, εμενα τουλαχιστον μου αρεσει πιο πολυ

απο aoc kai warhammer

Aν παιξει κανενα trial θα το δοκιμασω, αλλιως δε νομιζω :p

Ισως αργοτερα που θα ξεπεραστουν τα προβληματα με το lag-queue-bugs-balancing etc :to_pick_ones_nose3:

Ειμαι καθαρος εδω κ 3 μηνες, αλλα μου λειπει ωρες ωρες η πρεζα του MMO ειναι η αληθεια :hang2:

Στον Spatalos έχει μεγάλυτερη αναμονή το απόγευμα από τις 6:00 και μετά μέχρι το βράδυ περίπου στις 12.

στις 5:00 είχα 80q και στις 6:00 1500q από ότι διάβασα προσπαθούν για να το φτίαξουν και λίγο υπομονή δεν βλάπτει από τιν πλευρά μας.

Πάντως για αρχή σίγουρα είναι καλύτερο από την αρχή του Age of Conan ΜΑΚΡΑΝ!!! και καλύτερο επίσης από το Warhammer online age of reckoning, χώρίς κολλήματα και bugs και disconnect και χαμένους χάρτες....

Στον Telemachus πάντως εδώ και 2 μέρες δεν έχω συναντήσει καθόλου queue. 1 φορά μόνο και αυτό περίμενα ούτε 1 λεπτό.

Γενικότερα το πρόβλημα των queues, υπήρχε και το Opening στην Κίνα, αλλά το διόρθωσαν άμεσα.

Ήδη από προχθές η NCSoft, έχει προσθέσει 2 νέους Servers για την Ευρώπη και λογικά έχουν αυξήσει και το cap στους Servers τους.

Θα φτιάξουν τα πράγματα ;)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.