Hydra Δεκέμβριος 9, 2009 #201 Δεκέμβριος 9, 2009 Αυτο ακριβως που ειπε ο Trooper.Προσωπικη γνωμη,αμα δεν εχεις παρεα μη το αρχισεις μονος σου.Εγω μεχρι να μπουν φιλοι μου ετρωγα 1μιση ωρα μονο να βρω party στα 30 lvl....
Aligator21 Δεκέμβριος 9, 2009 #202 Δεκέμβριος 9, 2009 Ελάτε ρε παιδιά! Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα!Μια χαρά εύκολα βρίσκω party και όχι 1 αλλά αρκετά (Spiritmaster lvl 33).Μιλάω για τον Castor, δεν ξέρω σε άλλους Servers τι γίνεται.
aposperittis Δεκέμβριος 12, 2009 #203 Δεκέμβριος 12, 2009 Όποιος ενδιαφερετε η ομαδα η δικια μας (180+ ατομα) παιζουμε στον Perento με τους Elyos. Εκει υπαρχουν και αλλες 4 Ελληνικες Λεγεωνες, διαλεχτεεεεεεε To site μας ειναι www.aion-el.gr αν σας αργει το flash μπειτε κατευθειαν www.aion-el.gr/forum Και το wiki μας http://www.aion-wiki.ucoz.com/ θα βρειτε τα παντα στα Ελληνικα, ειναι μια καθαρα δικια μας προσπαθεια για να κανουμε την ζωη των καινουργιων καλυτερη . (Ζητω συγνωμη που τα γραφω για χιλιοστη φορα αλλα αφου βλεπω πως υπαρχουν παιδια με αποριες!!!) Εχουμε και Ventrilo για να συζητησουμε οτι απορια εχετε πανω στο παιχνιδι.
Warlord Δεκέμβριος 30, 2009 #204 Δεκέμβριος 30, 2009 παιδια παιζει κανεις αυτη τη στιγμη ΑΙΟΝ? oταν κανω ingame login μου βγαζει "cannot connect to authorization server"ειναι μηπως οι servers down? στον Telemachus παιζω.
amgamer Ιανουάριος 10, 2010 #205 Ιανουάριος 10, 2010 γεια σας παιδια!ειμαστε 3 φιλοι και ψαχνομαστε απο χθες... μπηκαμε σε εναν σερβερ http://aion.atomixro.com/index.php?page=downloads συγκεκριμενα σε αυον Χ50 πρεπει να ταν ... η χαρα των ΧΡ το προβλημα ηταν πως δεν κανεις ουτε quest και ο χαρακτηρας ο δικος μου mage spirit master ειχε θεμα με τα skills! δεν επαιζε κανενα ημουν 26lvl και αδυναμος..ενω τα χα ολα τα σκιλ δεν επαιζαν καποιο bug. και τωρα σας ρωτω...υπαρχει καποιος cracked server με ελληνες...η κ χωρις αλλα να χει κοσμο να μην εχει τετοιου ειδους bugs για να ευχαριστηθουμε ? αν οχι .... σε original τι παιζει??? μπορει καποιος να μου τα πει περιληπτικα γιατι ειμαστε ασχετοι ? ευχαριστω ! και ζητω συγνωμη για την ορθογραφια...αλλα εχω τρελαθει τωρα να ψαχνω site me servers
amgamer Ιανουάριος 10, 2010 #207 Ιανουάριος 10, 2010 δεν παιζει κανενας σε μη official? για να παιξω official τι θελει?μονο time card? η πρεπει να παρω και το game original?
chill-out Φεβρουάριος 24, 2010 #209 Φεβρουάριος 24, 2010 Εγω παντως αν ηξερα αυτα που ξερω τωρα 49 λεβελ χαρακτηρας ΔΕΝ θα το ξεκιναγα το παιχνιδι καν.Λιγο προσοχη για το τι ζητατε απο το game.IMHO ειναι για πολυ hard-core παιχτες,δλδ πρεπει να εχεις πολλες ωρες στην διαθεση σου για να μπορεσεις να φτασεις να γινεις ανταγωνιστικος-αλλοιως μενεις στην μετριοτητα κ λες απλα οτι το εχω για να περναω την ωρα μου.Αν και πιστευω οτι πλεον δεν θα υπαρχουν κ πολλοι που δεν θα ξερουν το τι γινεται.Ισως για καποιον επομενο που σκεφτεται να το ξεκινηση τωρα.
z3et Φεβρουάριος 27, 2010 #210 Φεβρουάριος 27, 2010 Κατα την δικη μου γνωμη παντως (50 level cleric) το game δεν εχει καθολου βαθος. Πας 50, σκοτωνεις ατελειωτες ωρες για να ντυθεις ΚΑΠΩΣ καλα μπας και σφαξεις κανενα σε pvp και that's it. Ελπιζω να το εμπλουτισουν σε επομενο expansion, προσωρινα το παραταω....:...:
l2phile Οκτώβριος 6, 2012 #211 Οκτώβριος 6, 2012 Παίζει κανείς;Το είχα παρατήσει, ήρθα στα ξένα, το είχε βάλει ένας φίλος και το έχωσα και εγώ ....στο λάπτοπ 200ετίας. Spatalos - Elyos ( ξέρω :bad: , αλλά τα έφεραν οι συγκυρίες)
nucleus Οκτώβριος 6, 2012 #212 Οκτώβριος 6, 2012 Έχω asmo στον Telemachus αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω update στο 3.0 με τον server του Gameforge.Πρέπει να έχει ακόμα κόσμο και είναι f2p πια οπότε γιατί όχι. Αν θυμάμαι καλά παίζει να έχω και εγώ εναν elyos στο spatalo
l2phile Οκτώβριος 6, 2012 #213 Οκτώβριος 6, 2012 Asmo στον Telemachus έχω και εγώ, αλλά τελικά η L2 clan αποφάσισε να κάνει στον Spatalos και ... Elyos και λύγισα. 50 chanter - 19 SM (τον ανεβάζω τώρα για χαβαλέ, για να παίζω με τον φίλο εδώ)
z3et Οκτώβριος 6, 2012 #214 Οκτώβριος 6, 2012 Spatalos και εδω, Cleric. Τα παρατησα λιγο πριν ερθει το 3.0 λογο εξεταστικης (και λογο του οτι η clan ειχε σχεδον διαλυθει). Παλι μου φανηκε πως δεν ειχα και πολλα να κανω μολις πατησα τα 55 παντως...
nucleus Οκτώβριος 6, 2012 #215 Οκτώβριος 6, 2012 το 3.0 μπήκε πια και στους ευρωπαικούς (gameforge) servers go go 60.Νέα skills,νέο map Tiamaranta.Nέα pvp armors νέα crucible armors μπείτε μπείτε (εγώ πάω πάλι πίσω στο guildwars 2)
Spyrus Οκτώβριος 8, 2012 #216 Οκτώβριος 8, 2012 [MENTION=8837]l2phile[/MENTION]Spatalos και εδω, Cleric. Τα παρατησα λιγο πριν ερθει το 3.0 λογο εξεταστικης (και λογο του οτι η clan ειχε σχεδον διαλυθει). Παλι μου φανηκε πως δεν ειχα και πολλα να κανω μολις πατησα τα 55 παντως...Elyos - Spyruschanter κάντε με wisp in game να σας βάλω σε μικρή legion με Έλληνες ως επί το πλείστον
l2phile Οκτώβριος 8, 2012 #217 Οκτώβριος 8, 2012 [MENTION=149]Spyrus[/MENTION] Κάτι μου θυμίζει το όνομα σου. Στους Makedones είσαι;
z3et Οκτώβριος 8, 2012 #219 Οκτώβριος 8, 2012 Υπαρχουν ακομα οι Makedones? Δεν πηγαν στον αμερικανικο?ΥΓ: Και εδω Makedones. Βεβαια δεν θα με ειχες πετυχει γιατι εγω ξαναμπηκα την Ανοιξη σε αυτους.ΥΓ2: Παλιο nickname, Sakurafan το οποιο αλλαξε σε Luniz.
l2phile Οκτώβριος 8, 2012 #220 Οκτώβριος 8, 2012 Όχι, πήγαν κάποιοι, αλλά γύρισαν. Κάτι γκόμενες έφυγαν, αλλά μπήκαν καινούριες Εγώ περιμένω το πισί για να παίξω κανονικά. Ανεβάζω SM και για να παίζω με έναν φίλο μου μικρό lvl και γιατί το laptop δεν είναι για πολλά πολλά. Άσε που κρασάρει σε random στιγμές. (μπορεί σε 1 λεπτό, μπορεί στις 2 ώρες) z3et παίζεις ακόμη;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.