Jump to content

AΙΟΝ - Τhe tower of Eternity

psilos

Recommended Posts

Τα quest εχουν κ το locate κ τα βρισκεις ευκολα μερικα ομως δεν εχουν! Το θεμα ειναι οτι μετα το 25 ειναι καπως λιγα κ αντε να κανεις 5-6 και μετα εχεις πολυ grind αλλα ευτυχως υπαρχουν και τα instance:dance3:

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply
:hehe:

δεν ειναι σιγουρο ακομα :p

α υπαρχει το http://www.aionarmory.com/ κατι ειναι και αυτο :pleasantry:

σε ποιο server εισαι? και οι αλλοι στο ιδιο να φανταστω

εγω ο τροοπ και ο Janou, στον spatalos, asmodian faction

30αρισα ρεεεεεεεε

μετα το wow νομιζω ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει, και σιγουρα θα το

συνεχισω, εξακολουθω να φοβαμαι την καταληξη του end gaming

για τα addons που λες, απο οσο ξερω η nc δεν τα επιτρεπει

εγω ο τροοπ και ο Janou, στον spatalos, asmodian faction

30αρισα ρεεεεεεεε

μετα το wow νομιζω ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει, και σιγουρα θα το

συνεχισω, εξακολουθω να φοβαμαι την καταληξη του end gaming

για τα addons που λες, απο οσο ξερω η nc δεν τα επιτρεπει

για logins εχει ακομα ουρα??

Εχουν κοψει οι ουρές εδω και 2-3 μέρες...τουλαχιστον τις ωρες που δοκίμασα εγω.

από την άλλη εξακολουθεί το lag και όχι μόνο στους γεμάτους servers αλλά ακόμη και στους καινούργιους πχ kalil :weep:

Login Queue έχω να δω αρκετές μέρες και σε όλες τις ώρες, ειδικά στις ώρες αιχμής (20.00 - 22.00)

Όσο για το lag, οκ υπάρχει, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.

Login Queue έχω να δω αρκετές μέρες και σε όλες τις ώρες, ειδικά στις ώρες αιχμής (20.00 - 22.00)

Όσο για το lag, οκ υπάρχει, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.

Χθες ήταν τραγικά πάντως με το lag.. Τουλάχιστον στον telemachus που είμαι.

Παιδια οποιος ενδιαφερετε να μπει στην ομαδα των "ΕL Team" ειμαστε στον Perento με τους Elyos (ναι αυτα τα σιχαμερα αγγελακια!) και δοξα το Θεο παμε παααααρα πολυ καλα!

Θα με βρειτε μεσα ως Esperos.

http://uk.aiononline.com/livestatus/ranking/legionlist?serverID=34

Και το site μας www.aion-el.gr

• 1 month later...
Ξερει κανεις αν παιζει κατι με bots?Θα υπαρξουν?

Υπάρχουν από την πρώτη μέρα, είναι γνωστό εξάλλου πως η Ncsoft έχει ένα πρόβλημα με αυτά σε ότι τίτλο και αν βγάλει.

Προχτές ανακοίνωσε στο site της πως έδωσε ΒΑΝ σε 16000 Accοunts οπου αφορούσαν bots.

Δεν είπε ψέματα γιατι οχι μονο χασαμε αρκετα "γνωστα" partys που τα βλεπαμε να πηγαινοέρχονται και ξεραμε ολοι τι ηταν, αλλα ακρίβηναν και όλλα τα site που πουλουσαν ingame χρηματα γιατι προφανώς χασανε τους λογαριασμους τους και φτου και παλι απο την αρχη!!!

Κανα καλο τροπο για λευτα γνωριζει κανεις?Χαλαω 30k την ωρα μονο για τις μετακινησεις :-O

im lv25

Και έμενα σήμερα μου το πήραν δώρο ...έχετε κάποιο guild να προτείνετε ?

Tελικα τι γινεται ρε παιδες με το game? Εσεις που παιζατε-παιζαμε κ μαζι WoW, πως το βλεπετε? Αξιζει? Κολλας? Βαριεσαι? Ξενερωνεις? :shifty:

Χμμ, επαιξα κανενα μήνα, αλλα μόλις έφτασα σχεδόν 30 λέβελ, το παράτησα γιατι ειχε γίνει πολύ grind το παιχνίδι. Τα quest δινουν πολύ λίγο XP, και εχει τη λογική του Lineage στο level up, δηλαδή πολύ group και killing mobs. Solo δύσκολα ανεβαίνεις, και με ιδρώτα.

Κρίμα γιατι ειναι το πιό ωραίο mmo μετα το wow. Δυστυχώς ολα τα συγκρίνω με το wow μιας και ειναι το μόνο που έχω παίξει τόσο πολύ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.