Jump to content

AΙΟΝ - Τhe tower of Eternity

psilos

Recommended Posts

Έπαιξα στην 4η closed beta (17 - 20 Iουλίου) και μπορώ να πω οτι το παιχνίδι ειναι πάρα πολυ ωραίο, πολυ προσεγμένο, με στοιχεία και απο WoW και απο Lineage.

Για να παίξει κανεις στη beta, μπορει να κάνει pre-order το game(απο το steam πχ) και σου στέλνουν κωδικούς κλπ σε μαιλ. Η επόμενη beta ειναι 31 Ιουλίου με 3 Αυγούστου.

Εχοντας παίξει Wow, Age of conan, Warhammer κλπ, το ΑΙΟΝ προσφέρει μια αισθηση δροσιάς, εχοντας μια καταπληκτική μηχανή γραφικών (cryengine) και ενα πολυ όμορφο περιβάλλον με γραφικά στο στύλ wow+Lineage.

Ανυπομονώ να δώ περισσότερα απο το παιχνίδι μιας και μέχρι level 14 πρόλαβα να πάω τον Templar μου (maximum 50 level).

Οσοι πιστοί mmoάδες προσέλθετε! :victory:

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply
από το preorder έχεις κ για τα closed? ή μόνο για το open beta (όποτε θα είναι αυτό?)?

Προς το παρών μόνο closed beta υπάρχουν και μόνο σε όσους έχουν κάνει pre-order.

Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για Open Beta.

Μιας και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο δεν νομίζω να υπάρξει open beta.

Δεν μπορείς να κάνεις login όποτε εσύ θες :)

Έχει διάφορα στάδια betas.

Το επόμενο opening είναι στις 31 Ιουλίου και θα κλείσει στις 3 Αυγούστου.

Σε κάθε closed beta φάση σου επιτρέπει να δοκιμάσεις και διαφορετικά πράγματα.

Εγω μολις το εκανα εγκατάσταση απο steam, μου ανοιξε ενα λινκ να παω στο site της ncsoft, να φτιαξω accounts κλπ, και αφου τελειωσα μου ηρθε ενα mail που με προσκαλούσε στο closed beta.

Εμενα μου ήρθε μαιλ με τιτλο: NCsoft Serial Code Applied, το οποίο έχει μεσα το serial και το account στο οποιο εγινε ενεργοποιηση. Και μετα ηρθε ενα αλλο μαιλ: Aion (Europe) Prepurchase Activation (Beta Invitation Included).

Αν τα εχεις κανει και δε σου έχει ερθει, στειλε κανα μαιλ. Τα beta forums δεν εχουν να κανουν με το pre-order, εγω εκανα account εκει μετα που έπαιξα.

Δεν το εχω παιξει το παιχνιδι , αλλα θα πω την αποψη μου με βαση τα videos που εχω δει στο youtube και ας κανω λαθος.

To παιχνιδι ειναι WoW 2. Εχει καλυτερα γραφικα , αλλα σε παρομοιο στυλ. Το gameplay του θυμιζει WoW και εχει λιγο καλυτερα animations. Το story του θυμιζει WoW και υπαρχουν 2 playable factions(κατι σαν horde-alliance).

Το WoW ειναι καταπληκτικο παιχνιδι και το επαιξα 2+ χρονια. Θα δοκιμασω και το Αιον ,αλλα μου φαινεται σαν μια βελτιωση του WoW και πιστευω εκει βρισκεται και η αποτυχια του. Ο κοσμος διψαει για κατι εντελως καινουργιο

κάνοντας διαφορα quest κερδιζεις αρκετους τιτλους αναλογα τι εχεις φερει εις περας.

Φιλε afana δεν εχεις τελειος αδικο αλλα ουτε και δικιο, το ΑΙΟΝ εχει παρει τα καλυτερα στοιχεια απο wow-l2-warhammer προσθεσε και πολλα δικα του και βουαλα!

Για παραδειγμα το να πετας και να μπορεις να πολεμας δεν το εχουμε δει σε κανενα αλλο ΜΜΟ. Το να μπορει ο παικτης να μεταμορφώνετε σε μια τεραστια ποικιλια ζωων-φυτων για να ξεγελα τον εχθρο δεν το εχουμε δει επισης πουθενα.

Παιζω ΑΙΟΝ απο τον Ιανουαριο μεσο Κορεας-Κινας και τωρα Ευρωπαικη ΒΕΤΑ, με εχει ξετρελανει αφανταστα πολυ!

Αν θες να μαθεις σχεδον τα παντα για το παιχνιδι δες το wiki που εχω φτιαξει αποκλειστικα για αυτον τον τιτλο συλλεγοντας υλικο απο ολα αυτα που εχω δει εδω και τοσους μηνες.

http://www.aion-wiki.ucoz.com/

το περιμενα εδω και καιρο το συγκεκριμενο

πραγματικα ελπιζω να μην ειναι τοσο πατατα οσο τα aoc & wh.

μπηκα πριν μερικες μερες ξανα στο wow και παιζει τρελλη ξεραϊλα απο

παιχτες, λες και αδειασε ο τοπος... λυπηρο πλην ομως αναμενομενο.

το οτι το aion ειναι δημιουργημα της nc πιστευω ειναι δικοπο μαχαιρι

μακαρι να εχει βαθος το παιχνιδι και να μην το αφησουνε στη τυχη του.

Για τα region ειναι οπως τα λεει ο aposperittis.

YΓ το κατεβαζω για ..2η φορα (6gb) γιατι τη πρωτη κολλησε στο...97% και εκανε reset ολο το dload :(

Βρηκα αυτο στο http://www.aion-el.tk/ :

PowerWiki revealed the extent of movement combat modifiers:

Forward:

+10% Physical Damage

+10% Magic Damage

-20% Physical Defense

-20% Magic Damage

Backward:

+500% to Parry

+500% to Block

-70% Physical Damage

-40% Movement Speed

Left/Right Strafe:

+300% to Evasion

-70% Physical Damage

-20% Movement Speed

απο οτι φαινεται ισχυει για ολα τα classes και ειναι καπως δυσκολο να το κανεις εν ωρα μαχης, ισως

τα melee να το βρουνε ευκολοχρηστο μιας και κουνιουνται σα σβουρες γυρω απο τον αντιπαλο.

Aυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως ενας caster πχ mage, θα το κανει αυτο, δηλαδη να κουνηθει πχ εμπρος

την ωρα που κασταρει ενα spell 2-3 δευτερολεπτων δεδομενου οτι με το που κουνηθει θα φαει και το interupt :unsure:

φοβαμαι οτι το abyss θα ειναι κολαφος τελικα για το παιχνιδι, μιας και οι τελειωμενοι παιχτες μονο εκει θα μπορουν να συχναζουν για pvp και σοβαρο pve, εννοω οτι γρηγορα θα το βαρεθουνε, μακαρι να εχω λαθος

εδιτ

Θα υπαρξουν και άλλα classes οταν ξεκινησει το παιχνιδι, ή ειναι μονο αυτα τα τυπικα 8?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.