Jump to content

AΙΟΝ - Τhe tower of Eternity

psilos

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Thank you for your patience.

Αν ήξερε τι σκέφτομαι !@$@!#^@$%@^$##$@! από τις 5 όχι μια το update όχι μια το site κάτω για συντήρηση για να φτιάξω το account άντε να δούμε πότε θα μπούμε.

Καλο ειναι, αλλα:

- Το xp ειναι πολύ και τα quest λιγα. Κοινώς, εχεις πολυ grind μπροστά σου (θυμιζει lineage σε αυτό τον τομέα)

- Τα queues ειναι τραγικά, στον server που διαλέξαμε αρκετοί. Αν συνεχίσει έτσι, δε τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Στα θετικά τώρα, πολύ ωραίο και προσεγμένο το παιχνίδι, δεν έχω δει καποιο αξιοσημείωτο bug, που για ενα παιχνίδι τετοιου μεγέθους ειναι πολύ πολύ θετικό.

21 level είμαι και χωρίς group, το xp φαντάζει παααρα πολύ.

Cu ingame. Trooper - Level 21 Templar.

Ε όχι κ λίγα τα quests. 21 lvl και έχω κάνει 138 ,με άλλα 10 active (και άλλα πόσα που δεν έχω βρει). Mob εκτός quest σκότωσα μόνο και μόνο, επειδή έμπαινα στην aggro ζώνη τους και με κυνηγούσαν.

Telemachus μόνο μία φορά περίμενα για 10 λεπτά.

Το παιχνίδι για μένα είναι πολύ δυνατό, αλλά το παράτησα γιατί...φλεγόμουν :p

Καλο ειναι, αλλα:

- Το xp ειναι πολύ και τα quest λιγα. Κοινώς, εχεις πολυ grind μπροστά σου (θυμιζει lineage σε αυτό τον τομέα)

- Τα queues ειναι τραγικά, στον server που διαλέξαμε αρκετοί. Αν συνεχίσει έτσι, δε τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Στα θετικά τώρα, πολύ ωραίο και προσεγμένο το παιχνίδι, δεν έχω δει καποιο αξιοσημείωτο bug, που για ενα παιχνίδι τετοιου μεγέθους ειναι πολύ πολύ θετικό.

21 level είμαι και χωρίς group, το xp φαντάζει παααρα πολύ.

Cu ingame. Trooper - Level 21 Templar.

daggerspine εποχες ? :dance3:

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει προηγουμενως αλλα σε περιπτωση που δεν μπορειτε να μπειτε καν στο queue εχωντας τον server σας στην κορυφη της λιστας κρατηστε πατημενο το enter.Ετσι θα εχετε μεγαλυτερες πιθανοτητες με το που αδειασει καποια θεση να μπειτε εστω στο queue...

(Παντως το να ψαχνω τροπους να μπω εστω στο queue κ φυσικα το να περιμενω δυο ωρες για να παιξω ενα παιχνιδι που στο κατω κατω το πληρωσα κ 70 ευρω ακουγεται κ παιζει κ να ειναι ολιγον τι σαδομαζωχιστικο:whip::whip:...αλλα that's life!!)

Ax κάηκα 7 ώρες σήμερα στο Spatalos. 15½ lvl Sorcerer. Παρατηρώ ότι όσο ανεβαίνουν τα επίπεδα, τόσο περισσότερο φαίνεται η ανάγκη για group. Κάποια quests (πχ contaminated water) δε βγαίνουν μόνο με ένα άτομο. Είναι κανείς Elyos στο Spatalos να κάνουμε καμμία Legion?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.