Jump to content

AΙΟΝ - Τhe tower of Eternity

psilos

Recommended Posts

Να σας πω μάστορες, σε ποιον σερβερ θα μπούμε όταν ανοίξει?

Ο Gorgos που είδα στην Open Beta ήταν λιγάκι χάλια με το lag.

Τι λέτε για Telemachus? Είναι και σχετικά Ελληνικών ριζών...

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

εγω παντως παω spatalos αν και ισως να ειναι λιγο full αλλα επειδη θα πανε κατι ατομα που ξερω θα παω και εγω, το μονο που με ανήσυχη ειναι ο χρονος αναμονης στο login που θα εχει :fie:.

Ρε παιδιά για τα φώτα σας.

Κατέβασα τον NCsoft downloader/updater

Κατέβασε τα εξής αρχεία:

Αφού η τελευταία έκδοση είναι η 0.6 και την έχει ήδη κατεβάσει σαν patch, γιατί προσπαθεί να κατεβάσει ένα 1.0.0 -.1.5.0.6 αρχείο; Εϊναι το .tmp που βλέπετε. Υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί το παιχνίδι forced;

post-1143-1416074115,5242_thumb.jpg

Γιατί δεν κατεβάζεις το τορρεντ που δίνω πιο πάνω να μην έχεις σκοτούρες;

(πάντως τα προηγούμενα αρχεία που έχεις δεν κάνουν 9,6GB που είναι η 1.5.0.6)

Επίσης νομίζω έχεις την Κορεάτικη έκδοση (φάκελος L1ON) και ίσως κατεβάζει τα πάντα από την αρχή τώρα

Οκ το άφησα να κατέβει.

WoW,AoE.... Whammer, μια από τα ίδια.... Δέκα ώρες να πας από μαγαζί σε μαγαζί στην ίδια πόλη. Απόρω γιατί πρέπει να τις έχουν τόσο μεγάλες πια; Πετούμενα ξεπούμενα δεν μου έκανε κούκου... :lazy:

Ευτυχώς.....δεν με τράβηξε ούτε αυτό....

Dark count, ερχεστε Spatalos, εκει 8α ημαστε με τον trooper&rootx, εξαλου:

Danish - [ENG] Spatalos

Dutch - [ENG] Gorgos

Finnish - [ENG] Perento

Greek -[ENG] Spatalos

Hungarian - [ENG] Spatalos

Italian - [ENG] Telemachus

Norwegian - [ENG] Perento

Polish - [ENG] Gorgos

Portuguese - [ENG] Gorgos

Spanish - [ENG] Castor / [ENG] Gorgos

Swedish - [ENG] Perento

Czech + Slovak - [ENG] Telemachus

Lithuanian - [ENG] Spatalos

Turkish - [ENG] Spatalos

North America - Role players - [East] Lumiel

Europe - Role players - [ENG] Gorgos

Germany - Role players - [GER] Balder

France - Role players - [FRA] Vidar

Εδω βλεπετε το status των servers:

http://kindred.aion.tv/status/

Μα κάναμε συννενόηση κουνουπίδι τελευταία ώρα. Παιδεύτηκα μέχρι χθες απόγευμα τελικά να φτιάξω της γυναίκας τους χαρατήρες και ενός φίλου στον Telemachus οπότε δεν παίζει μετακόμιση, θα με δείρουν όλοι μαζί.

Τον Spatalos δεν τον προτιμήσαμε αρχικά γιατί εκεί θα πέσουν όλοι μαζί και τα 12χρονα.

Αντε καλά σφαξίματα από σήμερα βράδυ, ελπίζω η καθυστέρηση να μην είναι πάνω από μια ώρα...:ph34r:

Όχι ρα, σήμερα το βράδυ ανοίγει το headstart για όσους έκαναν preorder.

Παρασκευή άνοιξε το pre-selection και μπορείς να φτιάξεις 2 χαρακτήρες, για να καβατζώσεις τα ονόματα πριν μπουκάρουν όλοι.

χμμμ

για τον telemachus να ξερεις οχι τοσους ελληνες που θα γινει σαν τον devianne στο l2 και επειδη θα πεσει πολυ promo στα net για telemachus εκει θα ειναι τα 12 χρονα.

στον spatalos θα εχει αλλο θεμα το οποιο ειναι οτι θα ειναι ενας πυργος της βαβελ και θα εχει πολυ κοσμο δεν ξερω αν η ncsoft μπορει να τον αντεξει τον κοσμο χωρις να εχει επιπτώσεις.

αν θες να πας απο telemachus σε spatalos πατας delete ολους τους char απο telemachus(κανει 6 λεπτα να τους σβισει το δοκιμασα), και μετα πας στον αλλον και τους κανεις δλδ 6λεπτα υποθεση στον καθε account.

Οι ποιο πολυ φιλοι μου πηγανε spatalos στους elyos, αλλα επειδη πηγε ο κολλητος μου asmodian θα παω και εγω asmodian οποτε...

Boogeyman - Chanter @ Spatalos/Asmodian

edit: Ολοι οι αλλοι elyos πατε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.