pavou Σεπτέμβριος 11, 2009 #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Δεν δοκιμάζεις με μικρότερο πολλαπλασιαστή ? π.χ. 7 Χ χχχχ να δεις τι γίνεται ? μιας και οι μνήμες σου όπως λες πηγαίνουν , αααα δεν δοκιμάζεις καλύτερα τις μνήμες μια μια χώρια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Σεπτέμβριος 11, 2009 #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 To κανα αυτo μια μια τις μνημες και τπτ!Εχει φαει σκαλωμα η μητρικη δεν εξηγειται διαφορετικα.Τωρα αυτο με τον πολλαπλασιαστη δεν εχει νοημα πιστευω...Θελω να τον δοκιμασω σε ενα αλλο pc με μια GB x38 DQ6 αλλα η διαδικασια......κουραστικη.Αν τον ανεβαζει η DQ6 τοτε κατι θα χει παθει η deluxe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Σεπτέμβριος 13, 2009 #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 Τελικα η DQ6 τα πηγε μια χαρα.Αρα η asus εχει προβλημα και λογικα με το bios.Ας ελπισουμε να βγαλει κανα καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Σεπτέμβριος 15, 2009 #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Αν πριν ειχες αλλο bios και τωρα το 2201 πολυ πιθανο να φταιει αυτο.Οταν ειχα p5q dlx και το ειχα δοκιμασει , με ιδιες ρυθμισεις δεν ηταν σταθερο.Εβαλα παλι το 2001 (αν θυμαμαι σωστα) και ολα οκ.Nα σε ρωτησω κατι?Το bios downgrade πως το εκανες?απο το EZ flash μια λειτουργια για upgrade που εχει η μητρικη στο bios??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 15, 2009 #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Τελικα η DQ6 τα πηγε μια χαρα.Αρα η asus εχει προβλημα και λογικα με το bios.Ας ελπισουμε να βγαλει κανα καλυτερο... με τι ρυθμισεις τον ανεβασες στην DQ6?(και πόσο τον ανεβασες?) παιζω απο χθες με εναν Q9650 και ενω η cpu αυτη καθ αυτη παει καλα απο οτι φαινεται, προσπαθωντας να ανεβασω fsb εχω φτασει στην απογνωση του emoticon... . Eιμαι μεν με 4 ντιμακια και αυτο ΔΕΝ προκειται ουτε και θελω να αλλαξει.., αφου παιδευτικα με τα GTLREF , βρηκα τις κατοθι -περιεργες- ρυθμισεις για το συστημα μου (GTLREF 1 : +3% , GTLREF 2: -9%) , με τις οποιες ομως δεν αποφευγω να ταισω(για τα γουστα μου..) τασεις σε VTT/MCH , για 425 που δοκιμαζω τωρα, τελικα χρειαστηκε +0.1VTT(1.2v) και +0.075 ΜCH(1.325) , τα 450 που θέλω γίνεται να τα βγάλω πιο "αναίμακτα" ή ειμαι εκτος τοπου και χρονου με το Χ38 (και κατ επεκταση με την DQ6 συγκεκριμενα?) αν δεν κανει κοπο, ας ποσταρει καποιος ρυθμισεις απο 450fsb με yorkfield:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Σεπτέμβριος 15, 2009 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 με τι ρυθμισεις τον ανεβασες στην DQ6?(και πόσο τον ανεβασες?) παιζω απο χθες με εναν Q9650 και ενω η cpu αυτη καθ αυτη παει καλα απο οτι φαινεται, προσπαθωντας να ανεβασω fsb εχω φτασει στην απογνωση του emoticon... . Eιμαι μεν με 4 ντιμακια και αυτο ΔΕΝ προκειται ουτε και θελω να αλλαξει.., αφου παιδευτικα με τα GTLREF , βρηκα τις κατοθι -περιεργες- ρυθμισεις για το συστημα μου (GTLREF 1 : +3% , GTLREF 2: -9%) , με τις οποιες ομως δεν αποφευγω να ταισω(για τα γουστα μου..) τασεις σε VTT/MCH , για 425 που δοκιμαζω τωρα, τελικα χρειαστηκε +0.1VTT(1.2v) και +0.075 ΜCH(1.325) , τα 450 που θέλω γίνεται να τα βγάλω πιο "αναίμακτα" ή ειμαι εκτος τοπου και χρονου με το Χ38 (και κατ επεκταση με την DQ6 συγκεκριμενα?)αν δεν κανει κοπο, ας ποσταρει καποιος ρυθμισεις απο 450fsb με yorkfield:flag: Το μονο που εκανα ηταν να βαλω ρευμα 3,600 ή καπως ετσι γιατι κανει παρα πολυ VDROOP οταν ειναι σε load.Παρολο που χω το loadline calibration ενεργο.Και στο NB(FSB) εβαλα +0,25.Αυτες οι χαζοgigabyte δεν λενε ποσο ρευμα δινουν.Πρεπει να ξερω εγω τα default και να τα προσθεσω με τα +0,χχ.Anyway μ αυτες τις ρυθμισεις.Τωρα περα απ αυτα δεν ξερω γιατι δεν ειναι και δικη μου η μητρικη.Λογικα για να σαι σιγουρος ανεβασε και λιγο τα ρευματα τα αλλα και πιστευω θα σαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 15, 2009 #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Nα σε ρωτησω κατι?Το bios downgrade πως το εκανες?απο το EZ flash μια λειτουργια για upgrade που εχει η μητρικη στο bios??? με AFUDOS ES http://rapidshare.com/files/103240185/AFUDOS236es.zip.html το ez ειναι οτι να ναι...των windows δε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Σεπτέμβριος 16, 2009 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 με AFUDOS ES http://rapidshare.com/files/103240185/AFUDOS236es.zip.html το ez ειναι οτι να ναι...των windows δε... Ααααα μαλιστα.Ευχαριστω,θα το δοκιμασω and the god helper:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Σεπτέμβριος 16, 2009 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 με AFUDOS ES http://rapidshare.com/files/103240185/AFUDOS236es.zip.html το ez ειναι οτι να ναι...των windows δε... Φιλε μου μια τελευταια ερωτηση.Το ξερω πως θες να με βρισεις αλλα... διαβασα 100φορες πως να το κανω αυτο το update και πολυ μπερδεμενα μας τα λενε οι ταιβανεζοι.Να πεταξω μες τη δισκετα το bios και το προγραμμα το afudos και να κανω boot απο κει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 16, 2009 #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 αμαν!εχεις δισκετα ? λοιπον αφου την κανεις bootable (αν δεν ξερεις πως -> http://www.techsp.net/Files/drdflash.exe και το κανει μονο του αλλιως με HP format tool που κανει και για usb flash) Ριχνεις το bios και το afudos μεσα , ξεκινας boot απο δισκετα και γραφεις AFUDOS /i<το ονομα του βιος> /pbnc /n BTW...στην p5q dlx αν θες να βαλεις ξανα το αρχικο bios μπορεις και να αλλαζεις θεση στα bios chip μια και εξω αλλα καλυτερα να φλασαρεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Σεπτέμβριος 16, 2009 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Mε usb μνημη ακομα καλυτερα.Κατεβασα αυτο το προγραμμα(για τη μνημη το hp format tool) αλλα ζηταει αρχεια dos να του βαλω.Και δεν μου δειχνει το afudos ή το ονομα του bios.Ποια ειναι αυτα τα αρχεια?σορυ αλλα ειμαι και λιγακι ασχετος απ αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 16, 2009 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 δεν ειμαι σιγουρος οτι χρειαζονται ολα.. οπως τα τσιμπησα απο το στικακι μου , (ενοειτε FAT32 φορματ εε..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Σεπτέμβριος 16, 2009 #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Ω νταξει το FAT32 το ξερω δεν ειμαι τοοσο ασχετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Δεκέμβριος 4, 2009 #94 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 σχετικο/ασχετο ισως με το θεμα , αλλα ελπιζω να ακουσω καμια αποψη!!φιλαρακι μου εφερε το πισι του με μητρικη GB P55-DS4 και cpu Q9650εχει περασει το τελευταιο bios (F14 <F12) και το συστημα αρνειτε να ξεκινησει!ενω δειχνει να ποσταρει κανονικα μολις φτασει στο verifying dmi pool data........ κανει restart !! (στην ουσια το verifying δεν το δειχνει καθολου)το τελευταιο bios F14 ειναι απαραιτητο για να αναγνωρισει τον επεξεργαστη συμφωνα με την gigabyte......η μητρικη ειναι rev 2.0 (εχουν βγει 1,0 /1,1 / 2,0 / 2,1)σαν ...ασπονδος εχθρος της gigabyte θεωρω οτι φταιει η μητρικη και φυσικα το bios!o φιλος επικοινωνησε με το η-σοπ απ οπου ειχε παρει τα πραγματα και αφου τους εδωσε καποια στοιχεια της cpu/mobo του ειπαν το εξης >>'' o επεξεργαστης δεν ειναι ΕΟ αλλα Ε4 και δεν προκειται να παιξει ! ! καλυτερα να μας τον δινατε σ εμας για να το σεταρουμε.........''οτι δοκιμη και να καναμε ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ......(bios F 12/13/14 - ρευματα, clear cmos, all default κλπ κλπ)βασικα ερωτηματα μου ειναι >> 1)εχετε υπ οψη σας τετοια περιπτωση ??? 2) ο Q9650 εχει βγαλει διαφορετικα core stepping ? (δεν αναφερομαι στον extreme) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 4, 2009 #95 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 P55!!!! με q9650!!! Κατσε ο φιλος σου πηρε mobo με P55? Τo P55 ειναι για τους I5 επεξεργαστες! Τρελη γκαφα εκανε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 4, 2009 #96 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 P55!!!! με q9650!!! Κατσε ο φιλος σου πηρε mobo με P55? Τo P55 ειναι για τους I5 επεξεργαστες! Τρελη γκαφα εκανε!!!αναρωτιεμαι ποιος εκανε ποιο τρελη γκαφα.. ο makio που απλως εχει κανει ενα τυπογραφικο (και προφανως ειναι P35-DS4) , ή εσυ που αποδεχεσαι το γεγονος.. οτι ειανι δυνατον να ξεκιναει μητρικη 1156 με επεξεργαστη 775 , rolfmao δηλαδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Δεκέμβριος 4, 2009 #97 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 AAAXAXAXXXXAXAXAXAXXXXXXXXX!~!!!sorry παιδια - δικο μου λαθος φυσικα!!GA-P35 -DS4 ειναι το μοντελο............η μητρικη με Q9300 + E8400 δουλευει κανονικαοταν ομως εχει ειτε το F14 ειτε το F13 αρχιζει τα ρεσταρτ ακομα και με τον 2πυρηνο!!γνωριζετε τιποτα για τα stepping του 9650 ?? (Ε0 - Ε4) ???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Δεκέμβριος 4, 2009 #98 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Ο δικος μου παντως ειναι Ε0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 4, 2009 #99 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Οχι δεν υπαρχει θεμα με stepping...τουλαχιστον δεν εχω ακουσει κατι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 4, 2009 #100 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 AAAXAXAXXXXAXAXAXAXXXXXXXXX!~!!!γνωριζετε τιποτα για τα stepping του 9650 ?? (Ε0 - Ε4) ????????o 9650 μονο E0 ειναι.Στην τελικη αν το παιζουν και "βαρια πεπονια" πηγαινε τους στη σελιδα της ιντελ να δουν τα διαθεσημα στεππινγκ για τον 9650 (μονο Ε0) , και εχε καμια φωτογραφικη μηχανη να απαθανατησεις την βλακωδη φατσα του τη στιγμη εκεινη... που ξερει να λεει και εξυπναδες το (α)ι-τσοπ(ανι)...btw. χρονολογικα και μονο το F13 -πρεπει- να υποστηριζει τον 9650. αν εχει/εχεις εναν παλιο 65nm core2 για ω μη γενοιτο περιπτωση μπορεις να το δοκιμασεις, μπας και ειναι θεμα βιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.