Jump to content

4870x2 games error....

vagos2221416003330

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά help γιατί χανόμαστε.... πήρα πρόσφατα μία ati sapphire 4870x2 (αν και πήγενα για 295 είπα να πάρω την ati μιας που είναι λίγο ποιο πολύ καιρό σε κυκλοφ/α.) Λοιπόν το πρόβλημα είναι: Δεν παίζει κανένα Game...έβαλα το grid,μετά το crysis τπτ... το grid πάει μέχρι το menu που διαλέγεις πίστες (με τρελό κόλλημα...) και όταν πατάς να τρέξεις μία μάυρη οθόνη και ένα μήνυμα να τερματιστεί η εφαρμογή......

Το crysis εμφανίζει το μήνυμα με το που πατάω το run...(ακόμα χειρότερα...)

Τρέχω 3dmark vantage και βγάζω 15.χχχ score όλα default..

αλλά από games τίποτα...τι τρέχει???

Έχω vista ultimate 64bit. (όχι το sp1.).Στα xp που δοκίμασα έπαιζε όλα τα Games με 30fps κολλημένα....ούτε 29 ούτε 31.. ότι settings και να έκανα...

παιδιά ακούω...helpαρετε το συντομοτερο...

τίποτα.... το crysis δεν ανοίγει καν και το grid κάνει load την πίστα και πρίν σε βγάλει στην πίστα μαύρη οθόνη και το error... έβαλα και το quake enemy territory wars τπτ...

τι να κάνω????

bios μητρικης εχεις το τελευταιο ? drivers chipset κλπ .

η rampage formula ειναι πολυ παλαιοτερη μητρικη απο την 4870x2 και με το αρχικο bios της εχεις τις ιδιες πιθανοτητες να την παιξει σωστα οσες και να διαβάσεις blu ray απο floppy.

edit . Eπισης κανε unistall τους drivers της vga reboot - install μονο τον driver οχι το ccc - παλι reboot και δοκιμασε.

ναι.... έχω το last bios μέσα περασμένο δοκίμασα και αυτό μόνο με το driver χωρίς το ccc αλλά τπτ... σε 2d???δεν ξέρω Games πλέον που είναι σε 2d να δοκιμάσω...

λοιπόν έκανα ένα format και πέρασα vista ultimate sp1 32bit... τώρα τρέχει το crysis αλλα χωρίς φίλτρα και με 1280χ1024 παίζω με 30-40fps......

ναι.... έχω το last bios μέσα περασμένο δοκίμασα και αυτό μόνο με το driver χωρίς το ccc αλλά τπτ... σε 2d???δεν ξέρω Games πλέον που είναι σε 2d να δοκιμάσω...

λοιπόν έκανα ένα format και πέρασα vista ultimate sp1 32bit... τώρα τρέχει το crysis αλλα χωρίς φίλτρα και με 1280χ1024 παίζω με 30-40fps......

Και πιο ειναι το προβλημα?

το πρόβλημα είναι ότι βλέπω άλλα άτομα με την ίδια κάρτα να παίζουν σε αναλύσεις 2560*19χχ όλα τα φίλτρα τέρμα και όλα τα γραφικά full και να παίζουν με 80-90fps..

με 30-40fps σε 1280χ1024 με τα γραφικά στο very high και χωρίς φίλτρα έπαιζα και με την 9800gtx+ μου...δεν ήταν ανάγκη να σκάσω 400€ για να παίζω το ίδιο με πριν..

το πρόβλημα είναι ότι βλέπω άλλα άτομα με την ίδια κάρτα να παίζουν σε αναλύσεις 2560*19χχ όλα τα φίλτρα τέρμα και όλα τα γραφικά full και να παίζουν με 80-90fps..

very high ακα dx10 δεν υπαρχει περιπτωση να ειχες με την 9800gtx 30 και 40 frames , οπως δεν υπάρχει περιπτωση να παιξει καποιος crysis με 80-90 fps dx10 και φιλτρα με 4870x2

Για να πάρεις καμια ιδέα

http://www.legitreviews.com/images/reviews/686/crysis_veryhigh.jpg

http://www.techreport.com/r.x/radeon-hd-4870-x2/crysis-1920-veryhigh.gif

άμα είχα την καρτούλα μου δεν είχα κανένα πρόβλημα να σου τράβαγα κανα screenshot ...έπαιζα crysis 1280χ1024 όλα στο very high χωρίς φίλτρα με 30-40fps...

Τώρα έχω 4870χ2 και σε 1280*1024 (όχι 1900*1200 ουτε καν 1600*1200 ουτε 14χχ*1χχχ) και έχω πάλι όλα στο very high, χωρίς φίλτρα με 30-45fps...

δεν νομίζω πως είναι λογικά όχι 30fps που παίζει σχεδόν όλη την ώρα...ουτε καν 40fps από τη στιγμή που παίζω σε μία ακρετά χαμηλή ανάλυση και χωρίς καθόλου φίλτρα....

Θα ηθελα πολυ να το δώ αυτο το screenshot . very high γονατίζει πολυ την κάρτα υπόψιν ακόμη και στα 1280 .Εγω παντως Very high χωρις φιλτρα με το προηγουμενο μου μονιτορ στα 1280Χ1024 και με 8800gt (10% περιπου πιο αργη απο 9800+++ στο crysis ) ποτε δεν ειδα πανω απο 20-25fps και ισως λεω και πολλα .

Ξεκινα διαβαζε κανενα review στο net και θα δεις οτι θα συμφωνήσεις : )

Με τις λίγες γνώσεις που έχω νομίζω πως κοιτάς σε λάθος ανάλυση…

Και η παλιά σου η κάρτα και η καινούργια είναι αρκετά δυνατές για να πιάνουν περίπου τα ίδια καρέ στην 1280 (provided πως σε κόβει ο επεξεργαστής).

Πρέπει να πιάσεις 1600+ 1900+ για να δεις ουσιαστικές διαφορές πιστεύω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.