Jump to content

EVGA 90 day step up

jkamb

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα. Ισχύει στην Ελλάδα το EVGA 90 day step up? Αγόρασα μία EVGA GTX260 core 216 SC από e-shop πριν κανα δίμηνο και σκέφτομαι ήδη την επόμενη. Είχα κάνει register την κάρτα στο site της EVGA όπως έγραφε. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τη δυνατότητα αυτή?

Ευχαριστώ.

Ειδικα αν την αγορασες απο e-shop, σιγουρα θα ισχυει ... :pleasantry:

Καλυτερα στειλει e-mail στην EVGA απ'ευθειας και μην μπεις καν στον κοπο να μιλησεις με e-shop.

το e-shop δεν εχει καμια απολυτως σχεση...

δες το σχετικο τοπικ στο φορουμ evga..να ξερεις οτι δεν εχουν ολοι δικαιωμα στο προγραμμα αυτο,αλλα γινεται μια "επιλογη" καποιων μονο..κοινως δεν σημαινει οτι επειδη εκανες register αποκτησες αυτοματα κ το δικαιωμα..

αυτα ισχυαν παλιοτερα που ειχα κοιταξει εγω για την 8800 μου..

Έχω κάνει τη διαδικασία και περιμένω, έχεις κανονικά το δικαίωμα για step-up με βάση τις κάρτες που προσφέρει η evga (π.χ. δεν προσφέρει overclocked editions για step-up)

Φρόντισε εφόσον σε ενδιαφέρει να κάνεις registration την κάρτα σου, επίσης να σκανάρεις την απόδειξη αγοράς της και να την ανεβάσεις στο site. (έχει σχετική επιλογή) Απο κει και πέρα από τη σελίδα που βλέπεις την registered κάρτα σου μπορείς να κάνεις και την αίτηση για step-up.

Γενικά είναι απλή διαδικασία αλλά φρόντισε να διαβάσεις τους όρους καθώς και τα φόρουμ της evga όπως είπε και ο sofix

edit: δεν είχα δει ότι έχεις κάνει ήδη registration, άρα λογικά ξέρεις για ποια σελίδα μιλάω.

Επίσης η επικοινωνία μαζί τους είναι πολύ καλή, απαντάνε άμεσα στα όποια ερωτήματα έχεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.