PANYEN Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 Παιδια αν ξερεις καποιος χρησιμοποιώντας το Wubi γινεται εγκατασταση κανονικα του UBUNTU σε υπολογιστη με XP στο partition που σημειωνεις στη αρχη?Με το τελος της εγκαταστασης δουλευουν και τα δυο και εχεις τη δυνατοτητα να κανεις Boot σε οποιο λογισμικο θελεις? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Άν και όχι ειδικός, μία φορά το έκανα σε Xp και μία σε Vista λειτουργεί μία χαρά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιανουάριος 29, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Ναι. Και δεν χρειάζεται καν δικό του partition. Μπορείς να διαλέξεις τον c:\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιανουάριος 29, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Καλά, εγώ που δεν ξέρω από linux, τα ubuntu 8.10 τα βρήκα εύκολα ως προς την εγκατάσταση. Bάζεις το cd και next, next ... finish Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANYEN Ιανουάριος 29, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Eυχαριστω πολυ παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Ιανουάριος 31, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Εγώ το είχα εγκαταστήσει με wubi αλλά είχε κάποιο πρόβλημα με τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο, αλλά βρήκα λύση!Κατά τ' άλλα δεν είχε κανένα πρόβλημα!:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iakinthos Φεβρουάριος 5, 2009 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Καλή φάση το Wubi. Eχεις μία εμπειρία με Linux μέσα από τα Windows και όταν δε σου κάνει, απλά τα απεγκαταστής. Ούτε partitions ούτε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.