Darkomen Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 Καλησπέρα παιδιά!Έχω το εξής πρόβλημα: Σήμερα έκανα format σε ένα laptop HP(3,5 χρόνων). Αφού γίνεται το φορματ κανονικά,αποθηκεύονται τα αρχεία που χρειάζονται για να εγκατασταθούν τα winXP και περιμένω να κάνει reboot.Με το που κάνει επανεκκίνηση μου βγάζει το κλασικό 'press any key to boot from cd' και μετά τίποτα.Απλά μια μαύρη οθόνη. Αν ξανα κάνω επανεκκίνηση και bootάρω απο το cd βλέπω πως ο σκληρός δίσκος έχει αδειάσει, εκτός απο τα αρχεία που πέρασε για την εγκατάσταση των win. Καμία λύση? Ποιό είναι το πρόβλημα άραγε?:flag:
webhunter Ιανουάριος 28, 2009 #2 Ιανουάριος 28, 2009 Μετά το πρώτο reboot πρέπει να μπείς στο bios και να βάλεις τον δίσκο ως πρωτεύουσα συσκευή ανάγνωσης.
Darkomen Ιανουάριος 28, 2009 Author #3 Ιανουάριος 28, 2009 Αχά!Θα το δοκιμάσω!Θενξ! Αν και στο pc μου ή σε άλλα pc δεν χρειάστηκε να το κάνω ποτε αυτο!Ξεκινούσε αυτόματα την εγκατάσταση μετα το format! Ελπίζω να δουλέψει αγαπητέ μου! =)
RGR Ιανουάριος 29, 2009 #4 Ιανουάριος 29, 2009 Δοκίμασε και άλλο cd με τα ΧΡ, ποτέ δεν ξέρεις... Αν σου λέει press any key to boot from cd και ΔΕΝ πατάς θα πρέπει να διαβάζει το δίσκο μετά αυτόματα εκτός και αν έχεις ρυθμίσει εσυ κάτι άλλο στο bios. Κάνε αυτό που σου λέει ο webhunter αρχικά. Αν τίποτα δεν πιάσει σβήσε ολα τα partition και κάνε φορματ (οχι γρήγορο) απο την αρχή και ο θεος βοηθός!
Darkomen Φεβρουάριος 4, 2009 Author #5 Φεβρουάριος 4, 2009 Όλα πήγαν καλα με την εγκατάσταση αλλα εμφανίστηκε άλλο πρόβλημα.Κατέβασα απο το ιντερνετ τους drivers της motherboard(i865 chipset) αλλα μόλις κάνει επανεκίνηση μου βγάζει μια διακεκομένη άσπρη μπάρα η οποία αργεί πολύ να φορτώσει και μετά μπαίνει στα windows.Αυτή την μπάρα μου την έβγαλε πρώτη φορά αμέσως πριν εγκαταστήσει τα windows!Any ideas?:toomuchne
webhunter Φεβρουάριος 4, 2009 #6 Φεβρουάριος 4, 2009 Tα XP έχουν κανένα Service Pack ή είναι τα πρώτα πρώτα?
Darkomen Φεβρουάριος 5, 2009 Author #7 Φεβρουάριος 5, 2009 SP2! Δοκίμασα να κάνω φορματ με διαφορετικό cd αλλά πάλι το ίδιο! Αυτή η μπάρα απ'ότι έμαθα πάντα εμφανίζεται απλά επειδή φορτώνει πολυ γρήγορα δεν την βλέπουμε! Εντομεταξύ όλα λειτουργούν κανονικά!Πραγματικα δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
webhunter Φεβρουάριος 5, 2009 #8 Φεβρουάριος 5, 2009 Για δες μήπως έχει ενεργοποιημένη την επαναφορά συστήματος ενεργή κάθε φορά, μιας και αυτή η άσπρη μπάρα εμφανίζεται σε αυτή τη περίπτωση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.