Athens2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 εκανα μετατροπή την isdn σε pstn παλι . και τωρα με ενημερωσαν απο τον οτε οτι θα μου στειλουν τον εξοπλισμο στις 4 του μηνος .
hayabusa Ιανουάριος 28, 2009 #2 Ιανουάριος 28, 2009 λογικά θα πρέπει να τα φλασάρεις για να παίξουν σε pstn. αυτό όμως δεν γνωρίζω εαν και πως γίνεται.Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι αν για την αλλαγή του εξοπλισμού υπήρξε κάποια χρεωση από την πλευρά του ΟΤΕ;
Athens2004 Φεβρουάριος 2, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 2, 2009 Ελα , back επειτα απο μιά βδομάδα . Γυρισα σε pstn και ειναι καλύτερα οντως . Σε Γερμανικους servers πιανω 60ms με 0 choke και loss :happy2: καμια σχεση με πριν δλδ . Και η γράμμη τεζαρει στα 110~ ( 1mbit ) Μου ειχανε πει θα μου στελνανε ενα baundec αλλα τελικα στειλανε sagem wirreless router . Δωρεαν με την προυποθεση 6μηνης δεσμευσης να μην φυγω απο otenet δλδ . Θα σου πω σιγουρα στον επομενο λογαριασμο που θα δω οτι δεν εχουν χρεωσει κατι. εδιτ . Α! σημερα εχει 02 οποτε στειλαν τον εξοπλισμο 2 μέρες νωρίτερα.!!!
H.A.Balafoutre Φεβρουάριος 2, 2009 #4 Φεβρουάριος 2, 2009 Ελα , back επειτα απο μιά βδομάδα . Γυρισα σε pstn και ειναι καλύτερα οντως . Σε Γερμανικους servers πιανω 60ms με 0 choke και loss :happy2: καμια σχεση με πριν δλδ . Και η γράμμη τεζαρει στα 110~ ( 1mbit ) Μου ειχανε πει θα μου στελνανε ενα baundec αλλα τελικα στειλανε sagem wirreless router . Δωρεαν με την προυποθεση 6μηνης δεσμευσης να μην φυγω απο otenet δλδ . Θα σου πω σιγουρα στον επομενο λογαριασμο που θα δω οτι δεν εχουν χρεωσει κατι. εδιτ . Α! σημερα εχει 02 οποτε στειλαν τον εξοπλισμο 2 μέρες νωρίτερα.!!!Όπα ρε συ...μην τα λες έτσι αυτά...θα πάθουμε κάνα εγκεφαλικό...εγώ με Φόρθνετ 1mbit αλλά σε ISDN παλεύω με το ίδιο modem στα 120ms+ αλλά λέω μήπως είναι οι ρυθμίσεις (για πες πως το ρυθμίζω διότι εμένα σαν να μην μπορώ να το κάνω, με πετάει συνέχεια), αλλά έχει τόση διαφορά pstn & isdn...αν είναι δυνατόν....Για το game...μιλάμε για CounterStrike Source:victory:
hayabusa Φεβρουάριος 2, 2009 #5 Φεβρουάριος 2, 2009 μέχρι να γίνει η μετατροπή της γραμμής υποθέτω πως δεν είχες internet ε;
Athens2004 Φεβρουάριος 2, 2009 Author #6 Φεβρουάριος 2, 2009 Ε ναι μια βδομαδουλα χοντρικα χοντρικα . μπορει να ειναι 2-3-4 μερες απο την στιγμή που θα ερθει ο τεχνικος και θα σου παρει το νετmod μεχρι να ξαναδεις συγχρονισμο με pstn . Balafoutre ολα default οπως ειναι το router σε win xp sp3 μονο το wirelless εκανα disable γιατι δεν το χρησιμοποιώ μισό να μπώ σε κανα server να ανεβάσω screen. 4net suxx παντως στο gamming γιατι ειχα πάρει ενα 10ημερο demo και θυμαμαι ηταν χειροτερα απο οτενετ. ( 4νετ ισπ σε γραμμη οτενετ το demo)
hayabusa Φεβρουάριος 2, 2009 #7 Φεβρουάριος 2, 2009 και το κοστος για την μετατροπή είναι ~30€, σωστά ;
Athens2004 Φεβρουάριος 2, 2009 Author #8 Φεβρουάριος 2, 2009 Ναι ετσι μου ειπανε . Το 24χχ εχεις και εσύ ? http://www.sagem.com/index.php?id=1221&L=0 στο νετ λενε θετικα για το routeraki λιγο που κοιταξα . Εχει και ip-tv Βασικα με την isdn ειχα προβλήματα . spikes απειρα . εκει που επαιζα με 70 ping σε Ελληνικο serv ανεβαζε 300 χωρις λογο η κολλουσε τελειως . Μεχρι που αγανάκτησα και ειπα να δοκιμάσω pstn. Ενας Γερμανικος απο αυτους που ειχα στα favorites . Σε αλλους ( Γερμανικους ) εχει και λιγότερο.
hayabusa Φεβρουάριος 2, 2009 #9 Φεβρουάριος 2, 2009 εγώ το σκέφτομαι να την γυρίσω μπας και πέσει λίγο ο θόρυβος της γραμμής και ανέβει η ταχύτητα της (εως) 24αρας που τώρα ειναι στα 7.5 mbit. Aλήθεια, παίζει η πιθανότητα με την μετατροπή, να πάει σε κύκλωμα pcm = αντίο adsl ;
H.A.Balafoutre Φεβρουάριος 2, 2009 #10 Φεβρουάριος 2, 2009 Μα λίγο έλεος επιτέλους...πως θα γίνει να παίξουμε αξιοπρεπώς αυτό το παιχνίδι...θες να κάτσεις 20-30λεπτά στο σπίτι να ξεχαστείς και σου βγαίνει η ψυχή αν βρείς σοβαρό σέρβερ και μετά τα πίνγκ στο Θεό...δηλαδή 70-90ms άντε λίγο κάτω από 100...Δεν μίλησα τόσο για τις ρυθμίσεις του router, όσο για τις ρυθμίσεις μέσα στο παιχνίδι...κάτι cl_command...από 30 έως 50...κάτι τέτοιο. Για εκείνες τις ρυθμίσεις μιλάω μπάς και κάθε σέρβερ δίνει κάποιο είδος προτεραιότητας...Default Settings: * rate 10000 * cl_updaterate 20 * cl_cmdrate 30αυτά λέω...εγώ δεν μπορώ να τα αλλάξω, αλλά κάποιοι λένε ότι το κάνουν και τους βοήθησε πέρα από την γραμμή.
Athens2004 Φεβρουάριος 2, 2009 Author #11 Φεβρουάριος 2, 2009 Μην μπερδευεσαι .... οι πιο πολλοι server ( σχεδον ολοι ) τα εχουν fix πλεον ( και κυριως το rate ) για να μην μπαινει ο καθε εξυπνος και βαζει 5000 rate 10cl update και fragarei επειδη πηγαινει σπαστα και δεν μπορει να τον πετυχει κανεις ( call me rate hacking ) ... δεν χρειαζεται να τα πειραξεις .... Αν εχεις καλή γραμμή και χωρίς προβλήματα θα παιζει αν οχι @@ . Ενας Ελληνικος που παιζω εγω εχει 25.000rate και 100ρια update & cmd και τον παλευε και η isdn πριν απλα που και που πεταγε spikes ... κυριως την ημερα . Κατα 99,99% φταιει η γραμμη σου . Μην παιδευεσαι με αυτα τα settings : ) Anywai , . ας στειλει καποιος αντμιν το θεμα στην τρυπα καθως ανοικτηκε για αλλον λογο ( για τον αν θα επαιζε το 536β6 σε pstn . ) και τωρα πλεον δεν χρειαζεται μιας και το νημα δεν εχει κατι να προσφερει .
H.A.Balafoutre Φεβρουάριος 3, 2009 #12 Φεβρουάριος 3, 2009 Μην μπερδευεσαι .... οι πιο πολλοι server ( σχεδον ολοι ) τα εχουν fix πλεον ( και κυριως το rate ) για να μην μπαινει ο καθε εξυπνος και βαζει 5000 rate 10cl update και fragarei επειδη πηγαινει σπαστα και δεν μπορει να τον πετυχει κανεις ( call me rate hacking ) ... δεν χρειαζεται να τα πειραξεις .... Αν εχεις καλή γραμμή και χωρίς προβλήματα θα παιζει αν οχι @@ . Ενας Ελληνικος που παιζω εγω εχει 25.000rate και 100ρια update & cmd και τον παλευε και η isdn πριν απλα που και που πεταγε spikes ... κυριως την ημερα . Κατα 99,99% φταιει η γραμμη σου . Μην παιδευεσαι με αυτα τα settings : ) Anywai , . ας στειλει καποιος αντμιν το θεμα στην τρυπα καθως ανοικτηκε για αλλον λογο ( για τον αν θα επαιζε το 536β6 σε pstn . ) και τωρα πλεον δεν χρειαζεται μιας και το νημα δεν εχει κατι να προσφερει .Ευχαριστώ, πρέπει να έχεις δίκιο...αλλά τέτοια διαφορά από isdn σε pstn. Με το speedtouch δεν θα έχεις πρόβλημα με την γραμμή που λές 1 mbit.
Jerry007 Φεβρουάριος 3, 2009 #13 Φεβρουάριος 3, 2009 Εγώ και Conn-X 8άρα ISDN και attenuation στα ουράνια γιατί έχω μια χαρά pings?:jump1:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.