Jump to content

Wall

sosaid

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά έχει στήσει κανείς wall display με πάνω από 6 οθόνες?

Θέλω να δω αν είναι εφικτό σε οικιακό σύστημα οικονομικά να χτίσεις wall display που να έχει τη δυνατότητα να παίξει sd/hd σήμα video ή θα πρέπει να πας σε έτοιμες λύσεις όπως πχ εδώ . ..

Οικιακό - οικονομικά - wall display νομίζω είναι 3 πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους.

Γιατί δεν βάζεις ένα καλό προτζέκτορα;

Το οικονομικό το έθεσα σε σχέση με τις έτοιμες λύσεις που κυκλοφορούν...

Nαι ο προτζέκτορας είναι μία λύση σε συνδυασμό με software όπως resolume για βίντεο, αλλά ίσως και πιο ακριβός από 16crt οθόνες και στήσιμο wall...Υπάρχουν και άλλες διαφορές που με σπρώχνουν στο wall όπως τρόποι στησίματος, δυνατότητα «στοχευμένης» εξόδου πολλών διαφορετικών πηγών κ.α.

Τι θέλεις να φτιάξεις;

Για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε. Μιλάς για οικιακό με 16 CRT οθόνες;

Μόνο την κατανάλωση αυτού του πράγματος να σκεφτείς, ξέχνα την οικονομία!

Το οικονομικό είναι σε σχέση με το αρχικό κόστος των έτοιμων λύσεων όχι μετά με το κόστος λειτουργίας...Ας πούμε

4 ATI Radeon X800pci + 3 ati 3870pcie 490euros + 14 crt 15" άλλα 500 ευρώ= κοντά 1000e

Το οικιακό σε σχέση με server.

Ας πούμε πως θέλω να φτιάξω ένα wall 14 οθoνών.

Απλά βάζω 8 κάρτες γραφικών και δουλεύει?

Θα έχω προβλήματα αν οι 3 κάρτες γραφικών είναι pci-e kai oi υπόλοιπες pci?

Θα έχω προβλήματα συγχρονισμού των σημάτων;

Θα έχω προβλήματα με drivers ή με το λειτουργικό;

Για αυτό ρωτάω αν κάποιος το έχει δοκιμάσει...

Απλώς βρέθηκαν στα χέρια μου οι οθόνες και δεν με χαλάει να αγοράσω τις κάρτες γραφικών για να το δοκιμάσω, αλλά πριν είπα να ρωτήσω...

Απλώς βρέθηκαν στα χέρια μου οι οθόνες και δεν με χαλάει να αγοράσω τις κάρτες γραφικών για να το δοκιμάσω, αλλά πριν είπα να ρωτήσω...

Αυτή είναι λάθος λογική, συγνώμη κιόλας. Το ότι βρήκες οθόνες δεν θα έπρεπε να σε προτρέπει να κάνεις ολόκληρο videowall :p

Για αυτό σε ρωτάω, δηλαδή αν θες να κάνεις homecinema δώσε τα 500 και πάρε ένα projector καλύτερα.

Είναι πολλά που δεν ταιριάζουν σε ένα σπίτι + το ότι αν δεν είναι flatscreen οι οθόνες και με μικρό πλαίσιο είναι άκυρο το project σου εντελώς :/

Βρε sosaid, το πλαίσιο από τις οθόνες δεν θα σε ενοχλεί? Η θερμοκρασία? Έχεις το χώρο να στήσεις ό,τι χρειάζεται για να βάλεις στη σειρά 16 τηλεοράσεις? Πρέπει να στήσεις ολόκληρη σκαλωσιά.

Ρε παιδιά μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός.

Εγώ μιλάω για τη δυνατότητα.

Το τι θα κάνω με τις οθόνες, ή αν χρειαστεί να στήσω σκαλωσιά, ή αν έχω τα φράγκα να πληρώσω την κατανάλωση, ή αν μπορεί να με ενδιαφέρει για οτιδήποτε άλλο είναι δική μου υπόθεση.

Σας παρακαλώ μην κρίνετε τις προθέσεις, ή το αισθητικό θέμα, ή την λογική μου, αλλά αν μπορείτε απαντήστε μου αν θα συναντήσω κανένα από τα προβλήματα που είπα πιο πάνω.

Επίσης είπα πιο πάνω αν ήθελα να στήσω ένα wall 14 οθονων. Δικό μου λάθος είπα 8 κάρτες γραφικών, (για 14 οθόνες θέλει 7 κάρτες γραφικών) και m/b, με το

Intel 945G LGA775 μπορούν να προσφέρουν 5 pci και 2 pcie slots. Oπότε έχω να τις συνδέσω.

Και ναι το οτι βρήκα οθόνες μπορεί να με προτρέπει να χτίσω ολόκληρο wall jpavly γιατί είναι ωραίο το παιχνίδι. Όταν δω πως γίνεται θα τις χαρίσω, θα τις φάω, θα τις σπάσω θα σας χαρίσω από μία.

Επειδή όμως αυτό δεν συνάδει με τη λογική σου, άσε εμένα να είμαι παράλογος. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.