venom7 Φεβρουάριος 19, 2009 Author #21 Φεβρουάριος 19, 2009 Δεν ακούγερται σχεδόν καθόλου!Σαν να μην υπάρχει!Πολύ καλά.
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 19, 2009 #22 Φεβρουάριος 19, 2009 Δεν ακούγερται σχεδόν καθόλου!Σαν να μην υπάρχει!Πολύ καλά. Ανοιξε το Everest αμα το εχεις και δες ποσες στροφες ειναι idle και πες μας... Παντος To pcp&c μου με 80αρι φανακι ειναι Idle στις 1200 στροφες...τωρα για full load ολο το συστημα δεν ξερω γιατι δεν μπορω να το δω
christaras Φεβρουάριος 20, 2009 #24 Φεβρουάριος 20, 2009 εμενα στο εβερεστ γιατι δεν μου δειχνει το τροφοδοτικο????
venom7 Φεβρουάριος 20, 2009 Author #26 Φεβρουάριος 20, 2009 Τελικά αυτό εννούσες?Από στροφές(επειδη δεν ξέρω)είναι πολλές ή λίγες?Πόσες πρέπει να είναι κανόνικά και τώρα στο πόσο τις% είναι?
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 20, 2009 #27 Φεβρουάριος 20, 2009 Τελικά αυτό εννούσες?Από στροφές(επειδη δεν ξέρω)είναι πολλές ή λίγες?Πόσες πρέπει να είναι κανόνικά και τώρα στο πόσο τις% είναι? Ε πιστευω ειναι πολλες οι στροφες... Εγω ειμαι εδω..φαινεται και ο cpu και η gpu οτι ειναι idle... Άνοιξε καινούριο θέμα, και θα 'ρθω να σου πώ. Τι εννοεις Δημητρη ? για ποιον το λες ?
christaras Φεβρουάριος 20, 2009 #29 Φεβρουάριος 20, 2009 Άνοιξε καινούριο θέμα, και θα 'ρθω να σου πώ.να ανοιξω ολοκληρο θεμα για μια ερωτηση:-O????οποιος ξερει ασ πει
LevelOne Φεβρουάριος 21, 2009 #30 Φεβρουάριος 21, 2009 να ανοιξω ολοκληρο θεμα για μια ερωτηση:-O????οποιος ξερει ασ πειΝαι φίλε μου, για μια ερώτηση να ανοίξεις ολόκληρο θεμα γιατι πολύ απλά:α. Τα νεα θέματα δεν χρεώνονται,β. Την ίδια απορία με σένα μπορεί να την έχει και κάποιος άλλος και να βοηθηθεί πολύ απο το θέμα σου, γ. Ειναι πολύ πιο εύκολο για όλους να δούν το νέο θέμα και να απαντήσουν (και κατ' επεκτασιν να βοηθηθείς καλύτερα), και,δ. Αυτη τη στιγμή το πόστ σου θεωρείται spam γιατι δεν προσφέρει στο τρέχων θέμα...Μην σκέφτεστε μόνο την πάρτη σας...
mech5107 Φεβρουάριος 21, 2009 #31 Φεβρουάριος 21, 2009 Ανοιξε το Everest αμα το εχεις και δες ποσες στροφες ειναι idle και πες μας... Παντος To pcp&c μου με 80αρι φανακι ειναι Idle στις 1200 στροφες...τωρα για full load ολο το συστημα δεν ξερω γιατι δεν μπορω να το δω Δεν νομίζω να είναι πραγματικό το νούμερο αυτό, και να είναι, δεν είναι του τροφοδοτικού, εκτώς και αν έχει rpm output το έχεις συνδέσει στην μητρική...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.