Cuore Sportivo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 Καλησπέρα!! Μετά από πρόβλημα που εμφάνισε μία μητρική και αλλαγή της, αγόρασα την P5Q Deluxe. Αφού ξήλωσα και έστησα το PC από την αρχή, έκανα το απαραίτητο format και στη συνέχεια εγκατέστησα τα Vista SP1(Ultimate x64). Πέρασα κανονικά όλους τους τελευταίους οδηγούς για τις κάρτες γραφικών και ήχου (από τις σελίδες της nVidia και Creative αντίστοιχα), έγινε και η εγκατάσταση του οδηγού για το chipset (Ρ45) καθώς και το EPU Engine. Για κάποιο λόγο όμως, στη Διαχείριση Υλικού, μου βγάζει μία device με θαυμαστικό... Πιο συγκεκριμένα, γράφει PCI Input Device (στο Other Devices). Κάνοντας δεξί κλικ και πηγαίνοντας στο ιδιότητες βλέπω τα παρακάτω Device Type: Other devices Manufacturer: Unknown Location: PCI bus 5, device 0, function 1 The drivers for this device are not installed. (Code 28) There is no driver selected for the device information set or element. To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver. Πάτησα "Update Driver Signature...", επέλεξα να ψάξει και on-line και στο CD της ASUS, καθώς και στο σκληρό μπας και βρει κάτι αλλά μάταια. Καμία ιδέα για το τί μπορεί να παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 28, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Lan οδηγούς για τον 2o Gbit controller της Marvell πέρασες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 28, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 game port controller της creative ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Ιανουάριος 28, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! felix αν και στα Vista ποτέ δεν είχα περάσει οδηγούς για τις ethernet θύρες, το εγκατέστησα αυτό που δημοσίευσες χωρίς όμως να αλλάξει κάτι... mech δηλαδή τί πρέπει να κάνω; Τους οδηγούς τους είχα κατεβάσει από την επίσημη σελίδα της Creative. Έχεις κανένα link για να αυτό το Gameport; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Ιανουάριος 28, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Βρήκα αυτό εδώ...Να το δοκιμάσω ή θα φάω κανένα ακυράκι; Βέβαια αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι πριν το format, ενώ πάλι είχα windows vista, δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχα περάσει κάτι άλλους οδηγούς (όχι τους επίσημους, κάποιου παλικαριού πρέπει να ήταν). Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 28, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Του Daniel_K είχες λογικά...To workaround που έχει το link φαίνεται κομπλέ, αλλά ποιά κάρτα έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 28, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Αυτό πρέπει να κατεβάσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Ιανουάριος 28, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Τhnx παίδες! Το δοκιμάζω σε λίγο και θα σας πω αν δούλεψε.felix την Audigy 2 ZS έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Ιανουάριος 28, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Γιατί μου το κάνει αυτό;:toomuchne Έκανα κανονικά όλα τα βήματα με τη σειρά... Μάλιστα προσπάθησα δύο φορές. Την μία έκανα ότι ακριβώς έγραφε, ενώ τη δεύτερη το μόνο διαφορετικό, ήταν να κάνω scroll down τη λίστα που μία λίστα που έχει για να επιλέξω ως "Manufacturer" την Creative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Ιανουάριος 29, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Απεγκατέστησα τους επίσημους οδηγούς της Creative, έβαλα του Daniel K. και μετά κάνοντας ότι αναφερόταν στο άλλο forum, εγκαταστάθηκε επιτυχώς. Τώρα όμως έχω άλλο πρόβλημα, πολύ πιο σοβαρό. Δεν παίζουν τα mp3 μου. Ενώ για παράδειγμά σε ένα .avi θα αναπαράγεται κανονικά ο ήχος, σε ένα .mp3 δεν θα το παίζει καν, βγάζοντάς μου το παρακάτω μήνυμα. Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Φεβρουάριος 5, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Μετά από το προηγούμενο μήνυμα, επανεγκατέστησα τους επίσημους οδηγούς... Σε μία τελευταία προσπάθεια κάθησα και εγκατέστησα πάλι τους οδηγούς του Daniel Κ. και τώρα αναπαράγει κανονικά ήχο, και έχει αναγνωρίσει και το Game Port. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAB111 Απρίλιος 7, 2010 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Παιδία είστε παιχταράδες!!!κατέβασα το αρχείο ctgame2k.inf από εκεί που είπατε, και αναγνωρίστηκε το Creative Game Port για windows 7 64bit!!!Ευχαριστώ πολυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.