Jump to content

PCI Input Device

Cuore Sportivo

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Μετά από πρόβλημα που εμφάνισε μία μητρική και αλλαγή της, αγόρασα την P5Q Deluxe.

Αφού ξήλωσα και έστησα το PC από την αρχή, έκανα το απαραίτητο format και στη συνέχεια εγκατέστησα τα Vista SP1(Ultimate x64). Πέρασα κανονικά όλους τους τελευταίους οδηγούς για τις κάρτες γραφικών και ήχου (από τις σελίδες της nVidia και Creative αντίστοιχα), έγινε και η εγκατάσταση του οδηγού για το chipset (Ρ45) καθώς και το EPU Engine.

Για κάποιο λόγο όμως, στη Διαχείριση Υλικού, μου βγάζει μία device με θαυμαστικό...

Πιο συγκεκριμένα, γράφει PCI Input Device (στο Other Devices). Κάνοντας δεξί κλικ και πηγαίνοντας στο ιδιότητες βλέπω τα παρακάτω

Device Type: Other devices

Manufacturer: Unknown

The drivers for this device are not installed. (Code 28)

There is no driver selected for the device information set or element.

To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver.

Πάτησα "Update Driver Signature...", επέλεξα να ψάξει και on-line και στο CD της ASUS, καθώς και στο σκληρό μπας και βρει κάτι αλλά μάταια.

Καμία ιδέα για το τί μπορεί να παίζει;:hm:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!:T:

felix αν και στα Vista ποτέ δεν είχα περάσει οδηγούς για τις ethernet θύρες, το εγκατέστησα αυτό που δημοσίευσες χωρίς όμως να αλλάξει κάτι...

mech δηλαδή τί πρέπει να κάνω; Τους οδηγούς τους είχα κατεβάσει από την επίσημη σελίδα της Creative.

Έχεις κανένα link για να αυτό το Gameport;

Βρήκα αυτό εδώ...Να το δοκιμάσω ή θα φάω κανένα ακυράκι;:unsure:

Βέβαια αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι πριν το format, ενώ πάλι είχα windows vista, δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχα περάσει κάτι άλλους οδηγούς (όχι τους επίσημους, κάποιου παλικαριού πρέπει να ήταν).

Γιατί μου το κάνει αυτό;:toomuchne

audigyinfjo6.th.jpg

Έκανα κανονικά όλα τα βήματα με τη σειρά... Μάλιστα προσπάθησα δύο φορές. Την μία έκανα ότι ακριβώς έγραφε, ενώ τη δεύτερη το μόνο διαφορετικό, ήταν να κάνω scroll down τη λίστα που μία λίστα που έχει για να επιλέξω ως "Manufacturer" την Creative.

Απεγκατέστησα τους επίσημους οδηγούς της Creative, έβαλα του Daniel K. και μετά κάνοντας ότι αναφερόταν στο άλλο forum, εγκαταστάθηκε επιτυχώς.

Τώρα όμως έχω άλλο πρόβλημα, πολύ πιο σοβαρό.:angry:

Δεν παίζουν τα mp3 μου. Ενώ για παράδειγμά σε ένα .avi θα αναπαράγεται κανονικά ο ήχος, σε ένα .mp3 δεν θα το παίζει καν, βγάζοντάς μου το παρακάτω μήνυμα.

Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file.

Μετά από το προηγούμενο μήνυμα, επανεγκατέστησα τους επίσημους οδηγούς... Σε μία τελευταία προσπάθεια κάθησα και εγκατέστησα πάλι τους οδηγούς του Daniel Κ. και τώρα αναπαράγει κανονικά ήχο, και έχει αναγνωρίσει και το Game Port.

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.